Bitsin bu dünya

• Konu Sahibi Konu Sahibi seyu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
257
0
66
İstanbul
Ben neden kendimi hep yalnız hissediyorum kimse beni sevmiyor bugün bakıyorum komşularım hepsi bibirinde oturuyor eşim beni tanımaz yalnızım desem hakaret eder bana bu dünya bana çok ağır geliyor bir öğretmenim derdi yalnızlık kalabalık içinde hissedilen yalnızlıktır demiştir hem insanın içini acıtır bu yalnızlık ben allahıma kavuşmak istiyorum:2::2::2::2::2:

ay neden sevmesin kimse,

sizde komsularinizla iletisime gecin,pasta cay yapin cagirin ne bileyim ortak bir alan bulun,

esinizle sorunlariniz var sanirim,bence kendini negatif enerjiyle yükleme

hayata daha olumlu bak,belki bardagin bos tarafindan bakiyorsundur,esini yanlis anliyorsundur...

her dedigi seye kafa takma hee de gec kendine yaparsin böyle ince ince düsünüp hasta edeceksin kendini....

durumunuza üzüldüm çocugunuz yokmu onunla vakit geçirin yalnızlıgınızı biraz olsun hafifletir yada kendinize başka ugraşlar bulun mesela kitap okuyun örgü işleri ile ugraşın....peki siz neden komşularınızla beraber vakit geçirmiyosunuz sizin yaşınıza yakın bir komşunuz yokmu iyi anlaşmanız açısından söyledim....eşinizin tepkiside neden öyle anlamadım....

Canim 2 tane cocugun var. Sirf onlarin bile sevgisi yeter sana. Kaldi ki seni sevmeyen olduguna inanmiyorum.

K.validenler gitti mi?

neden öyle düşünüyorsun ki 2 tane çocuğun varmış onların varlığı bile yeter sana benim çocuğum olsa kimseyi sallamazdım valla onla vakit geçirrdim hep .

Canim 2 tane cocugun var. Sirf onlarin bile sevgisi yeter sana. Kaldi ki seni sevmeyen olduguna inanmiyorum.

K.validenler gitti mi?

hayır gitmedi az kaldı komşularımla yaşlarımız aynı beni hiç çağırmazlar ben çağirirsam gelirler ama hep ben mi şimdi çağıramam kayıvalidemler var

Ne kadar sacma ıkı komsun bırbırıne gıttı dıye dunyanın sonu mu geldı senın ıcın suan aldıgımız nefese bıle sukretmemız gerekırken uzuluyorsun sunu merak ettım calısan bı bayanmısın?

sende git komsularina seninle yasit kafa dengine uyan birisi varsa onunla dahada samimi olmaya calis iletisimi saglam tut, git gel sen cagir komsularini filan ablacim :) ölüm cözüm degil ki, öyle kötü seyler getirme aklina olurmu =)

keşke derdim komşularım olsa ben yalnızım diyorum siz de anlamıyorsunuz eşim gibi neyse ya konuyu kapatalım gitsin

keşke derdim komşularım olsa ben yalnızım diyorum siz de anlamıyorsunuz eşim gibi neyse ya konuyu kapatalım gitsin

canım bak sıkılma, kk sana yeter.burada vakit geçir.kaynananlar gidince sen de rahatlayacaksın.sıkıntıların bitecek inşallah

bende koca sehirde yapayalnizim.annemler kayinvalidemler baska sehirdeler.esim komsularla muhabbet etmemi istemior.komsulari gozu tutmamis guya.2 senedir evde yapayalniz takiliorum.arada kendi basima disari cikiorum.birileriyle oturup karsilikli cay icip muhabbet etmeyi ozledim.bebekte yok bende.butun gunu kitap okuyarak gecirmek zorunda kaliorum(((

bir müddet sonra hiçbirini yapmak istemiyor insan kitap okumak çocuk bakmak acaba benim psikolojimmi bozuk kimseye güvenmiyorum

Senin basin kalabalik. 2 cocuk, k.valide, k.peder, bir sürü misafirin geliyor.

Komsularin seni bu yuzden davet edemiyor olabilir mi?

bir müddet sonra hiçbirini yapmak istemiyor insan kitap okumak çocuk bakmak acaba benim psikolojimmi bozuk kimseye güvenmiyorum

sanirim bu guvensizlik benim esimde var.beni kimseyle konusturmuyo(yapayalnizim.her zaman disari cikmamada izin vermio tekim die.bazen butun gun agzimi acip bi kelime etmedigim gun olmustur.allah yardimcimiz olsun(

bu negatif enerji bendede var hep.hep negatif hep negatif.bana toprağa bas diyolar
vallahi bende kafama yatmayan her işe olumsuz bakarım ama birde bakarım olumlu olmuş.o zaman diyorum yaa kızım kendine gel sen kafayı negatifle bozma demekki oluyomuş diyorum.ya bence siz depresyondasınız gibime geldi.depresyon hastaları böyle düşünür.bitki çayları için.bende kullanıyorum çok iyi geliyo.

Senin basin kalabalik. 2 cocuk, k.valide, k.peder, bir sürü misafirin geliyor.

Komsularin seni bu yuzden davet edemiyor olabilir mi?

hiçbir fikrim yok bilmiyorum onlar samsunlu ben bartınlıyım o yüzden sanırım eşleri ortak arkadaş

hiçbir fikrim yok bilmiyorum onlar samsunlu ben bartınlıyım o yüzden sanırım eşleri ortak arkadaş

O zaman sen davet ettiginde de gelmezlerdi.

Senin psikolojin evden dolayi bozulmus. Onlar bir gitsin kafani daha cabuk toplarsin bence. Bu sürede esin de sana destek vermedi. Asiri bunaldin cok haklisin ama azicik daha sabret onlar gidince iyilesecegine eminim canim.

sanirim bu guvensizlik benim esimde var.beni kimseyle konusturmuyo(yapayalnizim.her zaman disari cikmamada izin vermio tekim die.bazen butun gun agzimi acip bi kelime etmedigim gun olmustur.allah yardimcimiz olsun(

hapislikten betermiş gerçekten.orada en azından konuşacak birileri var.tek kişilik hücrelerde insan haklarına aykırı bulunuyor.
bu güvensizlikten değil de erkeğin kadını pasifleştirme ve kendine mecbur bıraktırma isteği.zamanla özgüveniniz yok olacak,insanlardan korkar hale geleceksiniz.

evet korkuyorum herkesten ben babamdan bir tokat yemedim eşim benim kafama yumruk vurdu canım yandı aama kalbim daha fazla acıdı düşünceden bacaklarıma lekeler çıktı düşüncedendir dedim gitmedim baktım çoğalıyor gittim ve sedef başlangıcı dedi ne yapayım geçer mi neyi düşüneyim şaırdım:2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…