Bitsin bu dünya

• Konu Sahibi Konu Sahibi seyu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seyu tam olarak sorun ne canim,
esinle aran duzelmisti en son,
yine mi bozuldu...

seyu tam olarak sorun ne canim,
esinle aran duzelmisti en son,
yine mi bozuldu...

evet canım eşim bana artık saygı duymuyor bana küüfür etti ve en sonunda 8 sene sonra vurdu içim acıyor doktora gittim sedef hastalığının başlangıcı var dedi hangisini anlatayım tweety

evet canım eşim bana artık saygı duymuyor bana küüfür etti ve en sonunda 8 sene sonra vurdu içim acıyor doktora gittim sedef hastalığının başlangıcı var dedi hangisini anlatayım tweety

canim gecmis olsun ALLAH SIFASINI VERSIN INSALLAH(AMIN):nazar:
doktora git ihmal etme...
neden kavga ettin esinle,neden kufur etti ve vurdu,
araniz duzelmisti halbuki kaynana kayin baba ne diyor bu duruma :26:

canim gecmis olsun ALLAH SIFASINI VERSIN INSALLAH(AMIN):nazar:
doktora git ihmal etme...
neden kavga ettin esinle,neden kufur etti ve vurdu,
araniz duzelmisti halbuki kaynana kayin baba ne diyor bu duruma :26:

köyde bir dairem var mutfakta ekbank vardı eltimler onu kendi dairesine indirmiş biz eşimle konuşmuştuk daha önce isterlerse alsınlar diye bende bu durumu eltime söyledim eltimler indirmiş onu aşağı bize sormadan bana söyledi mutfak çok güzel oldu dedim eşime dedim indirmişler diye o da bana bir bağırdı küfür etti benimde küfür edince delirdim sen kime küfür ediyosun dedim kalktı kafama yumruk vurdu kayınvalidemler o saatte akrabalardaydı neyseki

köyde bir dairem var mutfakta ekbank vardı eltimler onu kendi dairesine indirmiş biz eşimle konuşmuştuk daha önce isterlerse alsınlar diye bende bu durumu eltime söyledim eltimler indirmiş onu aşağı bize sormadan bana söyledi mutfak çok güzel oldu dedim eşime dedim indirmişler diye o da bana bir bağırdı küfür etti benimde küfür edince delirdim sen kime küfür ediyosun dedim kalktı kafama yumruk vurdu kayınvalidemler o saatte akrabalardaydı neyseki

iyide bunda kizacak ne varki simdi,izin vermissiniz almislar bunda kizacak ne var esin baska birseyemi sinirlendi acaba,
ofke kontrolsuzlugu varsa uzerine gitmeseydin keske,
durumu ailesine soylesende bi konussalar esinle ay cok uzuldum simdi:5:

bir müddet sonra hiçbirini yapmak istemiyor insan kitap okumak çocuk bakmak acaba benim psikolojimmi bozuk kimseye güvenmiyorum

canım bence evinde olan sorunlardan dolayı sen depresyona girmişsin çocuklarının sevgisi varlığı yeter sana kimseye ihtiyacın yok ki bu kadar karamsar olma ayrıca mutlaka sevenlerin vardır böyle düşünme :20:

iyide bunda kizacak ne varki simdi,izin vermissiniz almislar bunda kizacak ne var esin baska birseyemi sinirlendi acaba,
ofke kontrolsuzlugu varsa uzerine gitmeseydin keske,
durumu ailesine soylesende bi konussalar esinle ay cok uzuldum simdi:5:

hayır mesele eşime kaynım arayıp neden sormamış inderebilirmiyiz diye( onlar eşime hiç demedi banada demediler indirince söylediler)
kayınvalidemler eşime kızdı ama en çok kaynıma sormadan neden böyle yaptılar onların yüzünden geçinmeniz bozulacaktı diye

hayır mesele eşime kaynım arayıp neden sormamış inderebilirmiyiz diye( onlar eşime hiç demedi banada demediler indirince söylediler)
kayınvalidemler eşime kızdı ama en çok kaynıma sormadan neden böyle yaptılar onların yüzünden geçinmeniz bozulacaktı diye

ama tatlim siz daha once alin dememismisiniz,
onlarda akil edememistir,
esin arayip kaynina kizsin sana niye kiziyor,
ayrica size lazimmiydi ki o aldiklari sey yani:26:

Back
X