Biri var hayatımda,çıkmasını istediğim halde çıkmıyor,aramızda çok fark var pek çok bakımdan,bi hata yaptım onunla görüşmeye başlayarak,daha sonra farkına vardım ayrılmak bitirmek istedim,ama o istemiyor,bir buçuk senedir bunun mücadelesindeyim,ne desem ikna olmuyor,o zaman sen benimle oynadın,ben de seninle oynayacağım diyor.Evimi yerimi,kimlik noma kadar herşeyimi öğrenmiş,elim kolum bağlı sanki,inanın o kadar dil döktüm,yeri geldi kavga ettim hatta küfürleştik bile maalesef ama seni bırakmıycam diyor hala,öldürmekle bile tehdit etti.Beni sevdiğine falan inanmıyorum,işi inada bindirdi sadece,birazda yaş farkından dolayı bana saygı duymadığını düşünüyorum açıkçası!Ben olgun biriyim,otuzdört yaşındayım,o da elliüç yaşında ama ben yaşımı göstermiyorum,yanyanayken baba-kız gibi duruyoruz nerdeyse,benim fazla ilişki yaşamadığımı bildiğindende beni toy gibi görüyor sanırımm,düşüncelerimi sözlerimi pek kaale almıyor.Ailemi ne kadar önemsediğimi biliyor ve bunu da koz olarak kullanıyor,onunla az çok yakınlaşmamız oldu,bunu ailene anlatırsam nasıl bakacaksın yüzlerine diyor,halbuki abartılcak hiçbişiy yapmadım ki,ama bu bile ona göre bi koz,iyi o zaman ailene de öyle söylersin diyor,sen benim namusumsun,bunlar senin için normal olabilir ama benim için değil,seni yarı yolda bırakmıyorum evlenmek istiyorum diyor,bende bırak diyorum benim ALLAH tan başka kimseye verecek hesabım yok diyorum yine aynı yine aynı.Neyse bakalım bi anlaşma yaptık iki ay önce,o tamamen uygun şartları oluşturup karşıma öyle çıkacak ve ben sırf inadımdan hiç düşünmeden ona hayır demiycem,düşünücem,degerlendiricem,o da cevabım ne olursa olsun saygı gösterip kabul edicek-mişş..Hiç ihtimal vermiyorum,beni yine rahat bırakmayacağını düşünüyorum,o na da dedim zaten eğer o zaman da beni rahat bırakmazsan ya sen öldür beni,ya da ben öldürürüm kendimi,mücadeleye gücüm yok artık emin ol bunu yaparım dedim.Yaşamadan bilinmiyor hiç bişiy,çok yıprandım aslında ve etrafimda kimseye anlatamıyorum,utanıyorum çünki hiç bana yakışmayan şeyler yaptım,çok pişmanım çok..