Bitter80'in Diyet Günlüğü

Slm kızlar

Benimde 4 gündür ablam bendeydi, o varken sporda yapamadım, kalorileri de hesaplayamadım, bilgisayar başına bile fazla oturamadım. Bugün biraz önce gitti kontrollü bir şekilde devam ederim artık.

[TABLE="class: table_hesap, width: 671"]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][1][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Ekmek[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]3 DİLİM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]195[/TD]
[TD="class: td_hesap_5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][2][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Nescafe 2 si 1 arada[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 ADET[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]60[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][3][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Beyaz Peynir[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]20 GRAM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]50[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][4][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Patates Kızartması, Orta[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 ADET[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]322[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][5][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Mücver[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 PORSİYON[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]185[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][6][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Ekşili Köfte Çorbası[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 PORSİYON[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]60[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"][/TD]
[TD="class: td_hesap_3, align: right"]Toplam :[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]872 kal.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

yliss geçmiş olsun iyileşir inş. en kısa sürede oğlun. O iyileşince kaldığımız yerden devam ederiz ben kalor ihesabı yapıyorum 1200 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum ama arada 1300 kalori de olabiliyor. Kilom arttı geçen 55 kiloyu gördüm bu sabah tekrar 54.7 ye düştüm bugün de 1059 kalori aldım. Sanırım karbonhidrat tükettiğim için ödem yaptı. Ekmek yemiyorum ama son zamanlarda dondrma yemeye başladım maalesef arkadaşların teşviki ile :)) Açıkçası pek diyet yapamıyorum bu aralar bende ama suyumu içiyorum eksik etmeden bir de egzersize devam ayrıca hareketimi arttırıyorum günlük 30-40 dk yürüyüş yapıyorum bir de yürüyen merdiven ve asansör yerine normal merdivenleri terch ediyorum.

Kızlar bugün yine 54 kg çıktım çok mutluyum :)) ama sabah biraz fazla kaçırdım 690 kalori aldım ama zaten haftasonu 2 öğün yediğim için diğer öğünde 532 kalori alabilirim. KAlori sepetine göre 1222 kalori alırsam 1 ağustosta 49 kilo olabilirim bende ona göre kalori almaya çalışıyorum. Umarım doğru hesaplıyordur.

Ben tartışmaya korkuyorum :( bugün yuruyusu eşimle yaptık ama pek yaptık denemez kaplumbağa gibi yavaş yavaş yürüdük. 1 saat hava aldık sadece diyebilirim.

[1] Kabak Yemeği 1 TABAK 240
[2] Ispanaklı Börek 0.5 PORSİYON 400
[3] Domates Çorbası 1 PORSİYON 161
[4] Kahve (şekersiz) 0.2 LİTRE 4
[5] Kaşarlı Tost 1.5 ADET 396
Toplam : 1201 kal.

Yarın tartılma gunumuz. bu saatten sonra sadece su içerim artık.

56,2 geldim bu sabah :(

sabah yarım saat hızlı yürüyüş yaptım ve 4 spor aletlerinde 5 er dk hareket yaptım. daha fazla yapacaktım ama bir kaç haftadır ara verdiğim için hamlamak istemedim. Günlük olarak bunları 1 er dk artırırım artık.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]26.04.2013
[/TD]
[TD]03.05.2013
[/TD]
[TD]10.05.2013
[/TD]
[TD]17.05.2013
[/TD]
[TD]24.05.2013
[/TD]
[TD]31.05.2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]denemem
[/TD]
[TD]54.7 kg
[/TD]
[TD]54.8 kg
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sarfansari
[/TD]
[TD]56.2 kg
[/TD]
[TD]56.2 kg
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yliss
[/TD]
[TD]56.5 kg
[/TD]
[TD]? kg
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

maalesef bende kilo vermek yerine 100 gr daha almışım :((

Bugün az yedim sayılır akşam yemeğinde dayanamayıp kızarmış ekmek yememi saymazsak.

Sabah:1 elma, 15 tane badem
öğlen: şnitzel ve salata
akşam: 3 dilim ekmek, bir parça tavuk göğsü, 1 kase mercimek çorbası

Kızlar ben diyet konusunda motivasyonumu iyice kaybettim kilo alırsam diye de çok korkuyorum çünkü kendimi saldım yine. Zar zor verdim kiloları da geri alma düşüncesi beni korkutuyor.

Ben diyetle ilgili hiç bir şey yapmıyorum. Bu hafta da sadece 2 kez yürüyüşe çıktım ve spor yaptım. Birden çok yüklenincede agrılarını hala yaşıyorum. Hiç kilom değişmemiş.

1 ay boyunca hergün spora devam edeceğim. Sonuc umarım tartıda görülür.

bugün sabah 56 geldim. nasıl mutlu oldum anlatamam. Yaklaşık 1,5 litre de su tükettim bu motiveyle. Akşam yemekten 1 saat sonra da 1 saat yürüyüş yaptım.

Bugün tv de son 6 ayda alınan kiloların çok kolay verildiğini, diğerlerin biraz daha kalıcı olduğunu söyledi diyetisyen. Benim 3 kilo son 6 ayın, diğerleride yıllanmıştır artık :)

2 gün önce tartıda 53.8 i gördüm ama son iki gündür aşırı abarttım annem hamur işi yapıyoru 2 gündür iş yerinde de bir sürü hamur işi ikram ettiler dayanamayıp yedim hem de abartı şekilde az önce de tartıda 56.1 kg çıktım göbeğim fırladu şişkinlik oldu gaz da yaptı yediğim şeyler. Sadece hamur işi değil çok ekmek de yedim pilav da yedim. Diyet de yapamıyorum bu aralar ama her gün en az yarım saat yürüyorum evde de karın egzersizi yapıyorum. 2 günde aldığma göre bu kiloları 2 günde de verebilirim değil mi :)) Moralim çok bozuldu ama olsun yarından itibaren karatay yapcam bende. Normal yicem ama ekmek pilav makarna ve hamur işiyle tatlıyı kescem kesin olarak. Onun dışında yine doyana kadar yerim. Gider inşallah aldığım kilolar. Su içmeyi de azalttım baya. Onu da arttırcam artık. Hiç diyet yapasım olmasa da bu sefer sıkı tutcam yoksa 56 kilonun üstünü de görürüm rahatlıkla.

bende 2 öğün yemek yiyorum. Sabah 11 ve akşam en geç 6. Akşam yemekten yarım saat sonralarıda yürüyüşe 1 saat. termal şortumuda giyiyorum bayağı terletiyor. 1 ay mümkün olduğu kadar yürüyüşe devam edeceğim. Kilo veremesem bile sıklaşırım herhalde :)

Bugün misafirlerim vardı öğlen oturmaya gelecek, kahvaltı yapmadım sabah onlara hazırlıkla geçti zamanım, öğleden sonra onlarla yedim börek tatlı. Akşamda çok az haşlanmış patates yedim yoğurtla. 1 saatlik yürüyüşümü de yaptım yemekten sonra.

Artık havalarda ısındı yürüyüş çok güzel terletiyor, terledikçe yağlar eriyor gibi mutlu oluyorum :36:

Kızlar bugün tartılma günümüzdü naptınız?
Ben çok mutluyum 54.3 geldim sabah. Üstelik bu hafta çok da yedim ama erken saatte yedim akşam da yemek yemiyorum ya da çok çok az yiyorum bir kaç gündür. Saat 8 den sonra da hiç bi şey yemiyorum. Günde 1 saat de yürüyüş yapıyorum :))

Bu hafta hiç dikkat edemedim ve malum hava koşullarından yürüyemedim.

56,5 geldim.

Bende zıvanadan çıktım diyet konusunda dondurma tatlı hamur işi abur cubur ne varsa yiyorum valla. Neyse ki hiç kilo almadım ona seviniyorum. Ama yarın diyete başlayacağım tekrar yaa böyle olmuyor. Birde benim şeker sorunum var, karatay yapınca bu sorun olmuyor o yüzden karataya başlayacağım yarın yine. Cuma günü tartıldım yazamadım buraya ama 54,3 geldim. Sarfansari diyet konusunda yarın yeni bir başlangıç yapalım mı? Su içmeyi de bıraktım yarın başlayacağım tekrar.

56,4 bu haftaki kilom.

1 hafta boyunca sabahları akdeniz salata, patates salatası (yeşilliği bol) ve yumurta salatası ile kahvaltı yapacağım. Bakalım kilomda nasıl değişiklik olacak

Back
X