Kızlar 8 aylık bi ilişkim vardı.yanı az önceye kadar.Ama az önce bitti.
Biz çok şey atlattık.Hatta benim ona yapmadığım kalmadı hata üstüne hata yaptım.Hep affetti barıştık.
Öyle çok iyi anlaşan bi çirft değiliz.Kedi köpek gibi birbirimizi yer 2 dakika sonra unuturuz.Son 2 aydır herşey mükemmeldi diyebilirim.İyice alışmıştık birbirimize.Deli gibi seviyordum-seviyorum-Onunda sevdiğine eminim.Gerçekten eminim çünkü beni affettiği şeyler az buz şeyler değildi(yanlış anlaşılmasın aldatma felan değil)
Neyse bugün sabah konuşuyoruz.Bende dersteydim.Hoca gördü almak istedi telefonu.Ailemizde böyle bi durumda alabilirsiniz felan deöişti.Pek bişey diyemedim hocam bi mesaj atayım vercem dedim.Hem sevgilime haber verdim merak etmesin diye.
Tenefüste aldım telefonu.Bu nasıl küfrediyo hocaya o kimki alıyo okul mu orası bilmem ne.Bende tamam aşkım yapma aşkım boşver aşkım diyip durdum.Böyle bişeyden kavga mı edicez felan dedim.Ama iyice abarttı.Kreşteki 5 yaşındaki çocuk muamelesi görüyomuşum.Aptalmışım.Kendimi ezdiriyomuşum felan bende sinirlendim.Öyleyse bile benim bu sen karışma dedim.
Kavga büyüdü tabi.Vay efendim neden karışma demişim.Ben ki onun için arkadaşlarımla görüşmeyi bile kestim Facemi kapadım.Bi kere karışma kelimesini kullanmadım.Sinirle söylenmiş bişey için nasıl bağırdı bana.
Azöncede dedi artık karışmıcam naparsan yap bilmem ne.Dedim saçmalama çünkü ikimizde çok kıskancız karışmadan edemeyiz.Neyse bu bitsin felan dedi.Ben şok oldum asla böyle bişey beklemiyodum.O sırada bana yabancı bi numaradan mesaj geldi.Çok kötü kavga ediyoduk ayrılık noktasındaydık bende mesaj geldiğini söyleyemedim.Bu sefer dedi yanlışlıkla halamdan mesah attım yabancı bi nodan mesaj geldiğini bile söylemedin felan dedi.
İkinci bi şok resmen beni denemişti! Normalde öyle şeyleri asla saklamam.Ama denemesi beni ço kızdırdı.Annesinin üstüne yemin ediyo denemek için atmamış yanlılıkla olmuş bilmem ne ama.Ben asla inanmıyorum.Nassıl yanlışlıkla olabilir ki.Saçma
Neyse kızlar ayrıldık.
Kötüyüm...Gerçekten karışık yazdıysam da özür dilerim.
Onu seviyorum ne yapacağım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?