Bitti mi ?

tumus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2018
36
11
3
33
merhabalar. 10 gün önce sevgilimle şiddetli şekilde tartıştık. Ben haklıydım. Çektim gittim. Peşimden geldi saatlerce dil döktü. tartışma sırasında ona senden sonra ben nasıl birine güvenebilirim artık dedim. nasıl seveceğim dedim. bu söze çok takılmış. sen benden sonrasını düşünecek kadar gözünde beni bitirdin ve sana olan güvenimi mahvettin dedi. 10 gündür çok nadir arada yazışıyoruz. bugün aradım açmadı. mesaj attım zaman diyorum. öfkem geçmiyor. sindiremiyorum dedi. bu zaman dediği şey nedir ? beni bitirdi gerçekten ayrılalım diyemiyor da soğuyup unutmaya mı çalışıyor. Yoksa zamanla mı düzelecek ? zamanla nasıl düzelecek ki. doğru düzgün konuşmuyoruz bile.

Şimdi şöyle sen bunu söylediğinde ona bi koz vermiş oluyosun yani haklıyken haksız konuma gelmiş gibi. Çünkü bunu söyleyince kafanda bitirdiğin anlamı çıkıyor aslında. Ama uzatılcak bi durum değil sindirlmeyecek bişey yok yanlış anlattım kendimi diye açıklarsın biraz da zaman geçince düzelmeyecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. 10 gün boyunca konuşulmayacak bişey de hiç değil ama...

evet hala çok konuşmuyoruz. zaman dedi ama sabredemiyorum artık. bitti de diyemiyor ama gelemiyorda..

10 gun boyunca nasil aramiyor yahu. O da sizden gecmis gibi. 10 gunde ne yapip ettiginizle ilgilenmiyor, sizin gibi o da konusmak icin sabirsizlanmiyorsa bence bu is bitmistir. Soylediginiz soz gercekten agir ama seven insan icin hemen iyi oyleyse diyip vazgececek kadar degil..

bugün konuştuk. ben ikimizi de çok iyi tanıyorum. zaman lazım. zamanın iyi geleceğini bildiğim için bekliyorum.. bu kırgınlıkla konuşmaya çalışırsak daha kötü olmasından korkuyorum dedi

bugün konuştuk. ben ikimizi de çok iyi tanıyorum. zaman lazım. zamanın iyi geleceğini bildiğim için bekliyorum.. bu kırgınlıkla konuşmaya çalışırsak daha kötü olmasından korkuyorum dedi
O zaman beklemek en doğrusu..

On gün aramayan adam arada cinsellik yoksa aramaz ..Hee canı ister gelir ama istemezse dönmez .sevdiğine emin misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…