Bitti mi ?

asiaaa

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
33
0
16
Belçika
Merhaba arkdasalar ben uzun zamandir forumu takip ediyorum ama uye olmak bugune kismetmis :)

Benimde bir skkntim var ve sizlerin fikrini almak istiyorum

Benim yaklasik 4 senelik bir iliskim var, ayri sehirlerdeyiz ancak 2 ayda bir gorusebiliyoruz ama hergun tlfnda gorusuyoruz, tartismalarimiz oyle sk degil arada sira yani.
Her neyse gecen gun konusyorduk bende ona 4 senede hiç hatirlamiyorum barismak icin ilk adimi attigini dedim oda oh affern bana ne guzel hiç kendimdem taviz vermemisim dedi belki kendisi ciddi degildi bunu soyleyerek ama ben cok kirildim, cok zoruma gitti.

Sinirlendim tlfnu kapatim ama sonra dayanamayip msj gonderdim saydim iste (kufur veya hakaret degil – mesela yoruldum artik benden bu kadar ben bosa cabaliyorum&#8230 sinirledngim zaman gercekten ne dedigmi bilmiyorum cok ustune gidiyorum o an sussam bu yere gelmicez ama yapamiyorum ve ustelik yazdiklarima cevap vermiyo ven ben daha bir sinir oluyorum

Kendisi bu huyumda hiç ama hiç hoslanmaz , bundan 2 hafta once yine ben sinirledigm zaman oyle konsuutugm icin bitirmek istedi ama sonradan baristik. Yine gecen gunki tartismamizdan sonra bana bu sefer gercekten bittgini soylede ve cok sinirliydi ilk defa bana karsi bu kadar sinirli gordum onu, seni bidaha gormek istemiyorum, sildim seni boyle birini ailemde veya hayatimda’da istemiyorum dedi. Ben bitirmeyelim ara verelim dedim cevap vermedi

Simdi ben ne yaapcagimi bilmiyorum gercekten bittgine inanmiyorum birbirmizi cok seviyoruz karsimda benim icin aglayan bir adam. aramayi dusunmuyoum ama biliyorum ki oda aramaz cunku cok inatci ama bir yandan da sanki doner gibi geliyo 4 seneye bir kerede silip atamaz.

onun çapında bitmiş araya biraz zaman girince geri dönecektir.

4 sene ama az görüşüyormuşsunuz ve daha çok sen onun üzerine düşüyorsun anlaşılan.
Daha önce de böyle yaptığını söylüyorsun.Mesela bu konuda yok yere sorun çıkarmış gibi görünüyorsun.
Cevap almadığın halde mesaj,yazman,kavga çıkarıp kendi kendine kavga etmek oluyor.Karşıdaki için cansıkıcı bir durum.
Sıkılmıştır diye düşünüyorum maalesef.

asiaa, belliki bu ilişkide dengeyi hep sağlayan taraf siz olmuşsunuz.

Siz sabır etmeyip, ya da pişman olup gönlünü almasaydınız belkide bugune kadar bu ilişki devam etmeyecekti.

Ölçün-biçin bu son konuşmada en çok hatalı kim ?Bitirmek bu kadar kolay mı söylenmeli ?

Karşıdaki bundan bıkmaz mı ?

Zamana bırakın bence, iki tarafta düşünsün.

Temel sorun belli aslında;aşırı ilgi..
Önce erkek kızın üzerine düşer onun bu ilgiye aşık olmasını sağlar.Sonra kız kör kütük aşık olur.Paşamız bakar ki kız istediği kıvama geldi,hemen ilgiden sıkılır.Önceden kaybetmekten korktuğu sevgilisini kolayca silebilir.Çünkü bilir ki prenses zaten geri dönecektir.Paşamız her ayrılık ertesi prensesimizin arayıp özür dilemesiyle ikna çabalarıyla mutlu olur,pohpohlanır.Sonuçta ilişki bir yerde tıkanır ve biter...
Böyle bir adamla evlenseniz ne olur ki? Bırakın elin oğullarının nazını çekmeyi.Gidin babanızın,abinizin nazını çekin derim ben.'Kaçan kovalanır' bu kural hayatınıza şekil versin.Durmayın kaçıııııııınnnnnnnnnnn:d

bitmemiştir.eninde sonunda döner ,ama asla ilk arayan sen olma.zamana bırak. zaten senin kadar seviyorsa döner.ha dönmezse de sevgisi yoğun değil demektir ki durum öyleyse zaten ondan hayır gelmez.her iki durumda da zaman en iyi çaredir,doğru olanı gösterir

artık hiç arayıp sormayın derim siz onu nazladıkça iyice kendini çekicektir

bu sefer siz taviz vermeyin

canım sen kendınden cok fazla taviz vermıssın .

kendın yazıp kendın oynuyorsun hep ,buda ılıskıyı yıpratmakdan baska bırsey degıldır .

madem bıttı dayanamıyorum artık dıyorsan ,lafının arkasında durup onu ne arayacak nede

mesaj atacaksın .kendını frenlemeyı bıleceksın .kontrol altına alacaksın duygularını .

ben aramassam gercekten bıter dıye dusunuyorsan bıtsın o zaman canım .

senın zorunla senın ıtelemenle zaten o ılıskı o gun bıtmez ıse bır yerden sonra yıne bıter .

sen sadece cesaret edemedıgın acını ertelemıs olursun boyle yaparak .

eger bıttı dedıysen sozunun arkasın da duruo aramaycaksın .

taki o arayana gonlunu alana kadar .aramıyorsa da bay bay dıyeceksın bu kadar basıt .

sen hep bıttı deyıp ardından arayıp sonra da tamam bıtmesn en azından ara verelım dersen

ooo bu cocuk senı kukla gıbı her ıstedıgı tarafa ceker .

merak etme bıtmez 4 yıllık emegınız var kolay degıldır sılmek hemen oyle .

bıraz arama sorma sen de .ustuıne hıc gıtme .sakın da yalvarma

duzelır hersey

erkekler hiç hoşlanmaz bu tip konuşmalardanbenim erkek arkadaşımda çok sinirleniyor.çok suçlu olsa bile bu konuşma tarzı ilişkiyi zedeler.ayrılık lafı bence çok ağır bir kelime.keşke sinirlendiğinde kendine hakim olsaydın kardeş

Ben de 22 yaşımdayım. Ve ben de senin gibiyim. Üstüne düşerim filan...

Suratına kapar, arkasından mesaj atar ve ya ararım tekrar 1-2 dk geçmeden. Acındırır gibi kendimi, "böyle olmaz, beni üzüyorsun" filan derim.

Aslında acındırma değildir bu bana göre, duygularını söylemektir. Ama erkekler bunu "eziklik ve acındırma" olarak görürler ve değerimiz onların gözünde düşer.

İlk ve son ilişkimde aynı böyleydim işte. Ama sonlara doğru taktikleri öğrendiğim için 1-0 öne geçmiştim :) Üste çıkmasını öğrenmiştim, aynı onlar gibi.

Sen böyle yaptığın içn sevgilin ne demiş ? "senin gibi biriyle olmaz, olmuyor, aileme alamam vs vs"

Bu ne demek biliyor musun? "SENİ KÜÇÜK GÖRÜYORUM" "SENİ EZİYORUM"

Senin ordaki tutumun ne olmalıydı biliyor musun ? "HAH SEN DE KİMSİN BE ?" "ASIL BEN SENİN GİBİ BİRİNİN AİLESİNE GİRMEM"

Yani, "ARA VERELİM" tutumu çok basit ve çok ezikçe... Sanki "ONA MUHTAÇMIŞ GİBİ !" bu benim görüşüm değil, bu toplumun gözündeki,erkek gözündeki görüş bu.

Bana kızma yani :)

Erkekler, onlara muhtaç olmayan kızların peşinde gitmekten hoşlanırlar. Neden ? "ONLARI KENDİLERİNE MUHTAÇ ETMEK İÇİN"

Lütfen kendine gel ? Bittiyse de bitmiştir yahu ! Böylesine beğenmişse kendini zaten , yok senle olmuyor vs... Salla direk !

Seven insan öyle demez, en kötü ne der? "Biz yapamıyoruz,sürekli kavga ediyoruz,yıpratıyoruz birbirimizi" Bu cümlede dikkat etmen gereken neresi biliyor musun?

Seven ama en önemlisi sevilmeye değen insan "ben odaklı" değil, "biz" odaklı olandır !

Seninle olmuyor filan bu tarz söylemler ben odaklı egomanyak insanların cümleleridir.

Uzaklaş bu değersiz adamdan canım...

Ha "BİTTİ Mİ?" demişsin ya, sorma bu soruyu.... "BİTİR"

O koşsun peşinden

Son düzenleme:
bir de su var bak, o seni kıran bir sey yapmıs sen de hoslanmadığı bir tavırla karsılık vermissn.hos dgl ama alttan alınablrdı dediği.sevgi varsa bitmez hiç kafanı yorma sen.

Yorumlariniz icin tskler, haklisiniz gercekten cok sabirsizim onun adim atmasini beni ozlemesine hiç izin vermiyorum. Dediginiz gibi belki ben cabalamasaydim adim atmasaydim coktan bitmisti bu iliski bende bitmesinden korktugum icin devamli ilgi gosterdim adim attim. Ben kovaladim o kacti birazda ben kacim, artik ne aricam nede sorcam bakalim nolcak.

Yaşadıklarımdan yola çıkmak istiyorum,genelde bitirmek isteyen taraf erkekse ve bundan gerçekten de eminse,o ilişki bitiyor.Umarım sevgiliniz söylediklerinde ciddi ve samimi değildir ve bu durum istediğiniz gibi sonuçlanır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…