kızlar eskiden bi konum vardı kısaca anlatıyım benimle çıkmak için aylarca uğraşan sevgilimin facete bi konuşmasını okumuştum... bi grupta bi kızla konuşmuşlar face eklemişler benimki yazmış pşşt napıon uykucuğuna dalmışsındır falan... sormuştum kim diye halamın torunu demişti daha sonra çok uğraştım ve öğrendimki bi grupta tanışmışlar eklemişler bi kaç kere yazışmışlar ve benimki kızı silmiş... ayrılmaya karar vermiştim yeminler etti öylesine konuştuğuna hoşlanmadığına kızdan... ben bu kızı tekrar sevgilimin facene ekledim sevgilimin ağzından kızla konuştum çok tatlı olduğunu sölemişmiydim gibi şeyler sordum kızda hayır dedi... aldatma yok ortada ama ne olursa olsun o kızla konuştu bu sizce ayrılmak için yeterli bi sebep mi yani beni aldatmış sayılırmı?
sorun şu ki hala çıkıyoruz ama hep bu konuyu açıyorum sorular soruyorum neden konuştun nasıl oldu diye o da diyo ki zamanında herşeyi konuştuk affettin unuttum diyo ama ben abartıyomuyum yoksa aldatıldımmı acaba soruları kafamda... bu yılın sonunda niğşanlanacağız hata yapmak istemiyorum
bu konu sebebiyle aramıza baya soğukluk girdi hep tartıştığım soru sorduğum için ama o da yoruldu artık bu tartışmalardan biliyorum:18:
beni sevdiğini değer verdiğini biliyorum ama evlenilecek birimi nasıl emin olacağım bu konuyu kafamdan atsam yaptığı hatanın çok önemli bişi olmadığını bilsem daha huzurlu olcaz ama, fikirlerinize çok ihtiyacım var
sorun şu ki hala çıkıyoruz ama hep bu konuyu açıyorum sorular soruyorum neden konuştun nasıl oldu diye o da diyo ki zamanında herşeyi konuştuk affettin unuttum diyo ama ben abartıyomuyum yoksa aldatıldımmı acaba soruları kafamda... bu yılın sonunda niğşanlanacağız hata yapmak istemiyorum

beni sevdiğini değer verdiğini biliyorum ama evlenilecek birimi nasıl emin olacağım bu konuyu kafamdan atsam yaptığı hatanın çok önemli bişi olmadığını bilsem daha huzurlu olcaz ama, fikirlerinize çok ihtiyacım var
Son düzenleme: