Bitti zannedip

Kadinsi51

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
92
45
8
30
Kızlar adetm bitti sanıp banyo yaptm ilişliye grdk yine banyo yaptm kan geldi .bosalmada oldu.bilenler her acıdan kırıcı olmdan yzar mısınız zararını?

Kızlar adetm bitti sanıp banyo yaptm ilişliye grdk yine banyo yaptm kan geldi .bosalmada oldu.bilenler her acıdan kırıcı olmdan yzar mısınız zararını?
Canım normalde kaç gün sürüyorsa onu beklemeye çalış. yani rutinin 7 gün ise 5 te bittiğinde 2 gün daha bekle, tabi banyo yap öyle bekle.

Bilmeden olmuş zaten ben bir zararının olacağını sanmıyorum. ama normal şakır şakır adetli iken rahim ağzı adet kanı dökülmesi için açılıyor. İlişki olduğunda da rahimde iltihap olma riski çok artıyor. Rahim iltihabı da çok ciddi birşey. rahimde yapışıklık tüplerde yapışıklık çocuk olma ihtimalinin düşmesi gibi şeylere sebep olabiliyor.

İçeride kalan artıklar olabilir.
Boşalma olduğunu ne mana yazdınız ki?

Çok saol cnm 5 gn suruuo bn bi gn fazla bekliyorum tekrar glr die bgnde 4.gn

Soruyu tam olarak anlayamayanlardan biri de benim. Zararı sağlık açısından mı yoksa dini açıdan mı ? Birçok çift bu dönemde ilişkiye giriyor ...

bugünlerde neden herkes ilişkisinin detaylarını veriyor. boşalma olması neyi değiştiriyor ? burda cnsellik ile ilgili bölüm var gidin oraya açın midemiz kalktı.

son zamanlarda gördüğüm en net yorum. sevdim :)

Regl sırasında cinsel ilişkinin tıbbi açıdan hiçbir sakıncası yok. Eğer sorun dini açıdan ise bilmeden olduğu için yine bildiğim kadarıyla sakıncası yok. İçin rahat olsun yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…