Canım normalde kaç gün sürüyorsa onu beklemeye çalış. yani rutinin 7 gün ise 5 te bittiğinde 2 gün daha bekle, tabi banyo yap öyle bekle.Kızlar adetm bitti sanıp banyo yaptm ilişliye grdk yine banyo yaptm kan geldi .bosalmada oldu.bilenler her acıdan kırıcı olmdan yzar mısınız zararını?
Çok saol cnm 5 gn suruuo bn bi gn fazla bekliyorum tekrar glr die bgnde 4.gnCanım normalde kaç gün sürüyorsa onu beklemeye çalış. yani rutinin 7 gün ise 5 te bittiğinde 2 gün daha bekle, tabi banyo yap öyle bekle.
Bilmeden olmuş zaten ben bir zararının olacağını sanmıyorum. ama normal şakır şakır adetli iken rahim ağzı adet kanı dökülmesi için açılıyor. İlişki olduğunda da rahimde iltihap olma riski çok artıyor. Rahim iltihabı da çok ciddi birşey. rahimde yapışıklık tüplerde yapışıklık çocuk olma ihtimalinin düşmesi gibi şeylere sebep olabiliyor.
Kokusundan anladmİçeride kalan artıklar olabilir.
Boşalma olduğunu ne mana yazdınız ki?
Valla bende bi ben anlamadım diye hayretle okuyordum. soru ne dert ne anladıysam arap olayımSoruyu anlayıp da cevap yazanları tebrik ediyorum.
Ne kokusu kızKokusundan anladm
Kızlar adetm bitti sanıp banyo yaptm ilişliye grdk yine banyo yaptm kan geldi .bosalmada oldu.bilenler her acıdan kırıcı olmdan yzar mısınız zararını?
Dünde o şekilde açıklayıcı olan bir konu vardı. Bu ara konu açanlarda sanırım özel olayı yokbugünlerde neden herkes ilişkisinin detaylarını veriyor. boşalma olması neyi değiştiriyor ? burda cnsellik ile ilgili bölüm var gidin oraya açın midemiz kalktı.
Dünde o şekilde açıklayıcı olan bir konu vardı. Bu ara konu açanlarda sanırım özel olayı yok
Eğer enfeksiyon açısından bir sorun yaşar mıyım diyorsan bir şey olmaz.
Dini açıdan soruyorsan bilemem. Dinle işim yok. Zaten sitede fetva vermek yassak.
Gebe kalır mıyım anlamında soruyorsan kalmazsin.
Soruyu anlamadım. Resmen sorunun falına bakıyorum.
Regl sırasında cinsel ilişkinin tıbbi açıdan hiçbir sakıncası yok. Eğer sorun dini açıdan ise bilmeden olduğu için yine bildiğim kadarıyla sakıncası yok. İçin rahat olsun yani.Kızlar adetm bitti sanıp banyo yaptm ilişliye grdk yine banyo yaptm kan geldi .bosalmada oldu.bilenler her acıdan kırıcı olmdan yzar mısınız zararını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?