Bitti.....

İki fotoğramız vardı instagramında birini bir hafta önce kaldırmıştı.diğeri bu kadın benim sevgilim hoş geldin hayatıma olanı da bugün kaldırdı.ayrıldıktan 2,5 hfta sonra..yani bugün tamamen bitirdi......

Demek ki 2.5 hafta sonra hala aklindaymissin belki olur diye beklemis sonra daha kolay unutmak icin bu yola basvurmus.. sen yine de git ozur dile bence ama kendini degistirecegine eminsenn

Artık dönecek mi dönmeyecek mi konusunu bir kenara bırakın derim. Bu ilişkiden almanız gereken çok net bir mesaj var: Kendinize güvenmiyorsunuz ve sağlıklı bir iletişim kuramıyorsunuz. Bir sonraki ilişkinizde ya da barışırsanız bu yine tekrarlayacak.

Artık olan olmuş, kendi içinize dönün biraz. Belki de kişisel gelişiminiz için bulunmaz bir fırsattır bu. Ona değil samimiyetle kendinize kanıtlamaya çalışın değişiminizi.

Demek ki 2.5 hafta sonra hala aklindaymissin belki olur diye beklemis sonra daha kolay unutmak icin bu yola basvurmus.. sen yine de git ozur dile bence ama kendini degistirecegine eminsenn

Evet emin olamadı bekledi o da inanmadı ayrılığa 17-18 gün silmedi.bir hafta olsu sildi işte.whatsappta hala benim fotoğraf var anlam veremiyorum.....hiç bişi yapmadım ben.ayrılmayı tklif edince sadece şans istedim daha önce de aynı şeyleri söyledin dedi bana aynı cümleler dedi..inanmıyorum dedi..5 ayda 3 ker görüşme ile beni köt kütük sevmesini beklemiyorum.çocuk değiliz nihayetinde en asından ne isteyip istemediğimizi biliyoruz.4 yıl kimse ile ciddi ilişkisi olmamışt ilk ben oldum.ve ilk defa aileyle tanıştırdı sosyal medyada paylaştı vs vs ama kendi huzuru mantığı vs hislerinin üzerinde olduğu için gitmeyi seçti..hala ne yapmam gerektiği konusunda fikrim yok.bir kısmı git konuş sadece konuş diyor.bazıları bekle vs ben karma karışığım :)

Back
X