• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitti.....

Sevgi öyle sonsuz sınırsız bir duygu mu ki?
Beslenemeyen büyüyemeyen her sevgi bir gün biter.

Kitap okuyamıyorum.aldım iki adet yeni. Biri herman hesse , bozkır kurdu diğeri nikos kazancakis, zorba..olmuyor.ergen gibi aşk sayfalarında dolanıyorum.yaşım 28 :KK43:((
Yaşım 23 , daha yarım saat önce kimsenin hiçbirşeye istisnasız deymediğini öğrendim .
Şuan hönkürerek içip ağlamam gerek zaman ve yaştayım
Ama ben gülümsüyorum
Çünkü değmez

Canim gitmesi normal. Eminimki mesajlarin sitem belkide hakaret doluydu.
Böyle haraketleri kimse cekmez. Cekmesin zaten. Adam psikolojisini çöplükte bulmadi neticede.
Sen sevgi beklememişsin. Adami resmen kemirmişsin iliğine kadar.
Aslinda bir terapi sana iyi gelir. Ağır zamanlar geçirmişsin
Hakaret değil di ama sitem di.nerdesin 15 dakika oldu 16 oldu inanmıyorum beni umursamıyorsun 18 dakika oldu orda mısı.n ? Nereye gittin inanmıyorum ühü mühü of 14 yaş...gideceğim iyi bir terapist arıyorum....son zamanlar o kadar mutsuzdum ki.yanında tüm dertlerimi unuttuğum.dünya yansa umrumda olmayacağım bir adam vardı..onu da kaybettim :) avuç içlerimi böyle öpen olmamıştı babam bile..

Irkçılığımı eleştirdiğim bir yazı...ne demek istedim ? Asla asla insanları küçümseme Allah sana öyle bir ders verir ki , Sağını solunu şaşırırsın
Kendinizi eleştirdiğinizi söylemişsiniz ama ders almış olsanız bu kadar çirkin ve ırkçı söylemlerde bulunamazdınız. Sözde kendinizi eleştirirken bile aynen devam etmişsiniz.

Ayrıca adamın kocaman resmini koymuşsunuz ifşa edercesine, herkese açık bir platforma. O silsin ben de silerim ne demek? Burayı bir intikam aracı olarak filan mı kullanıyorsunuz? Ayrılmışsınız artık, bu yapıtığınız hiç doğru değil. O sizin fotoğraflarınızı sayfa sayfa internete, hatta belki dilini bile bilmediğiniz ülkelerin forumlarına yüklese ne düşünürsünüz?

Biraz empati.

Kız Tr de çok var böyle bıyıklı uzaklara bakma. Neyse şaka bir yana ergence davranma kendine güven . Yapacak adam / kadın eve bağlasanda yapar. Elinden kaçırmışsın belli ki şimdi köşene çekil seni özlemesini bekle.

Arkadasim sen sagliklimisin o silsin bende silicem nedemek git adama soyle sil fotograflarimi diee.. kadinlar sitesine adamin fotosunu eklemekle ne haz aliyorsun??

Diyemem.bana olgunlaş büyü va o kadar söyledi ki.en son ayrılıktan önceki gün yine olgunlaş hatalarını farket neler olduğunun farkına var öyle konuş benimle demişti.özür dilemiştim.2 saat sürmüştü olgunluğum....ve kaybettim

Yani kusura bakmayın da konu sahibi doblolu enişte t shirti giyen bu karayağız beyefendinin yakışıklı olduğuna eminmisiniz ???
Siz daha hoşsunuz ;)

Kendinizi eleştirdiğinizi söylemişsiniz ama ders almış olsanız bu kadar çirkin ve ırkçı söylemlerde bulunamazdınız. Sözde kendinizi eleştirirken bile aynen devam etmişsiniz.

Ayrıca adamın kocaman resmini koymuşsunuz ifşa edercesine, herkese açık bir platforma. O silsin ben de silerim ne demek? Burayı bir intikam aracı olarak filan mı kullanıyorsunuz? Ayrılmışsınız artık, bu yapıtığınız hiç doğru değil. O sizin fotoğraflarınızı sayfa sayfa internete, hatta belki dilini bile bilmediğiniz ülkelerin forumlarına yüklese ne düşünürsünüz?

Biraz empati.
Proflü herkese açık ve instagram da fotoğraflarımız.ve whatsapında.üstelik beni terketti.ve üstelik insanlar hala yorum yazıyor mutluluklar diliyor ya da başka bir şeyler.intika mı ? Gözlerindeki ışıltıya ölürüm onun ben.

avuç içimi öpen bir kocam var o asla gitmeyi aklına bile getirmez. evlenmeden önce kıyameti koparmıştım eşiğini ölçmek için. ama o gitmedi. o yüzden bir birinize göre değilmişsiniz demekki. seni tatmin edememiş. hatalı sen değilsin tek. önüne bak fıstık gibisin.

Belki yorumum biraz ağır olacak ama söylemeden edemeyeceğim. Araplara bukadar nefret ederek bakmışsan, konuşmuşsan, o zaman bir Arap için şimdi acı çekmem belkide boş yere değildir... etme bulma dünyası. Kendini neye istinaden daha Yüksek görüyordun ki? Ayıp... resmen allahtan sana bir cevap verilmiş umarım birdaha böyle önyargılı olmazsın.

Ayrıca adamın burda bir yanlışını bile görmedim üstelik çokta yakışıklı değil yorumlar geliyor, neden bukadar önyargılı yorumlar geliyor ki? Belki karakteri çok iyidi? Sevse gitmezdi diye bir şey Yok, her insanın bir sabrı var.
Cansu dere ve Cem Yılmaz ilişkisi de tuhaf gözükmüş olabilir, ama vardır illa ki bir şey ;)

Bence adamı bir rahat bırak, değiştiğini görsün. Değişmediğin sürece dönse de fayda etmez.

Sen de yazmışsın zaten çok boğdum onu diye. Çocuk sevdiği için hep alttan almış zaten. Sevmese senin ilk tribünde döner giderdi. Durmaya m çalışmış ama bazen çok sevsen de gidebilirsin. Sen de kendine gelmişsin yaptığının yanlış olduğunu anlamışsın. O da kendine gelsin biraz. Belki devam edersiniz kaldığınız yerden.
Ben eşimle ilk tanıştığımda yapmıştım böyle birşey. Biraz problem olmuştu. Çok pişman oldum zaten sonra. Ben bu değilim dedim. Bir daha da aynı sorunun yaşamadık.
Ayrı yerlerde olunca bir de çok sevince istem dışı o şekilde davranmış olabilirsin. Bu şekilde bir ilişki yürütmek için ilk başta ona sonuna kadar güvenmen lazım.

Hakaret değil di ama sitem di.nerdesin 15 dakika oldu 16 oldu inanmıyorum beni umursamıyorsun 18 dakika oldu orda mısı.n ? Nereye gittin inanmıyorum ühü mühü of 14 yaş...gideceğim iyi bir terapist arıyorum....son zamanlar o kadar mutsuzdum ki.yanında tüm dertlerimi unuttuğum.dünya yansa umrumda olmayacağım bir adam vardı..onu da kaybettim :) avuç içlerimi böyle öpen olmamıştı babam bile..

İşde, dakikada 3 mesaj yapıyor....
Gercekden adamın kacmasi normal.
Terapi al, sağlıklı bir ilişki kurcak konumda değilsin.
Sen iyi olursan daha karsina cok seni insanlar cikar

Fotoğraf neden? :işsiz:
Adam kaçıp canını kurtarmış işte. Siz de hatanızı biliyorsunuz tekrar etmeyin..

Eki Görüntüle 2081031 beş ay önce viyana'dan prag'a seyahat ederken valizimi taşımak istemişti.yakışıklı uzun boylu esmer yağız.gözleri ışıl ışıl simsiyah...ama her yakışıklıya aşık olsaydık aşk acısından organlarımız erirdi sanırım..bindim otobüse istikamet prag.otobüs iki katlı.üst kat en öne oturdum geldi yanıma oturdu bu yağız..çok yakışıklı ama kafamda flört fikri hiç yok.konuşmaya çalıştı oralı olmadım.pes etti iyi tatiller diledi indi benden bir durak önce....hissizim...ertesi gün yanıma kocaman gülümseyerek simsiyah gözlerindn ışık saçarak geldi.karşılaşmıştık prag'da.ve numaramı aldı...işte öyle başladı herşey....arap...hani şu aşşağıladığım.fotoğraflarını videolarını çekip dalga geçtiğim , defolun ülkemizden diye hastaglar yapıştırdığım.nefretle söz ettiğim arap....mısırlı...3 defa mısıra gittim.yan yanayken nirvana' da hissettiğim , avuç içlerimin kokusunu öperken içine çeken bir adamlaydım.çok mutluydum.ama dönünce içime kaçan yaratıkla sürekli üzerine giden , her gün mesajlara geç cevap verdiği an destanlar döşeyen, yapma etme uyarılarına kulak asmayan , hayatımda stres istemiyorum , problem istemiyorum cümlesini dikkate almadan her gün neden onu ekledin ? neden beğendin ? neden geç cevap verdin ? kafasıyla kavga çıkaran bir hatuna dönüştüm.her gün sonunda özür , affedilme ve ertesi gün aynı şekilde devam.çünki affediyor ve sarılıyor.ama bir yandan da yakınıyor " lütfen yapma" ....taaaaa ki bir hafta öncesine kadar."seninle bir ilişki istemiyorum" "ben böyle bir adam değilim" "mutlu olacağımıza inanmıyorum" hanım kızımız dumur olmuştur...bir şans ister adam der ki kaçıncı şans ? nefes alamıyorum der...her gün kavga etmektense arkadaşlarımla bir ömür tercih ederim der ve gider...hanım kızımın hala içer..dank etmiştir ama geçtir...geçmişi okur okur okur utanır...o mesajları yazan kendisi değildir sanki..1 saat gecikmeye 180 mesaj........ama der ki bir yandan "çok seven gidebilir miydi ?" ve yine ağlar
sizin istediğiniz cevap" ayyy gulumm şenn daha güjelşinnnn "kelimesi.Kusura bakma canım ama eli yüzü düzgün bir çocuk ve onu o kadar cok boğmuşsun ki ilahi aşk olsa dahi adam senden kaçar gider o denli yani.Aşkından ölse de dönmez bence bir insan bu kadar boğulur mu .

Back
X