• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitti.....

Eki Görüntüle 2081031 beş ay önce viyana'dan prag'a seyahat ederken valizimi taşımak istemişti.yakışıklı uzun boylu esmer yağız.gözleri ışıl ışıl simsiyah...ama her yakışıklıya aşık olsaydık aşk acısından organlarımız erirdi sanırım..bindim otobüse istikamet prag.otobüs iki katlı.üst kat en öne oturdum geldi yanıma oturdu bu yağız..çok yakışıklı ama kafamda flört fikri hiç yok.konuşmaya çalıştı oralı olmadım.pes etti iyi tatiller diledi indi benden bir durak önce....hissizim...ertesi gün yanıma kocaman gülümseyerek simsiyah gözlerindn ışık saçarak geldi.karşılaşmıştık prag'da.ve numaramı aldı...işte öyle başladı herşey....arap...hani şu aşşağıladığım.fotoğraflarını videolarını çekip dalga geçtiğim , defolun ülkemizden diye hastaglar yapıştırdığım.nefretle söz ettiğim arap....mısırlı...3 defa mısıra gittim.yan yanayken nirvana' da hissettiğim , avuç içlerimin kokusunu öperken içine çeken bir adamlaydım.çok mutluydum.ama dönünce içime kaçan yaratıkla sürekli üzerine giden , her gün mesajlara geç cevap verdiği an destanlar döşeyen, yapma etme uyarılarına kulak asmayan , hayatımda stres istemiyorum , problem istemiyorum cümlesini dikkate almadan her gün neden onu ekledin ? neden beğendin ? neden geç cevap verdin ? kafasıyla kavga çıkaran bir hatuna dönüştüm.her gün sonunda özür , affedilme ve ertesi gün aynı şekilde devam.çünki affediyor ve sarılıyor.ama bir yandan da yakınıyor " lütfen yapma" ....taaaaa ki bir hafta öncesine kadar."seninle bir ilişki istemiyorum" "ben böyle bir adam değilim" "mutlu olacağımıza inanmıyorum" hanım kızımız dumur olmuştur...bir şans ister adam der ki kaçıncı şans ? nefes alamıyorum der...her gün kavga etmektense arkadaşlarımla bir ömür tercih ederim der ve gider...hanım kızımın hala içer..dank etmiştir ama geçtir...geçmişi okur okur okur utanır...o mesajları yazan kendisi değildir sanki..1 saat gecikmeye 180 mesaj........ama der ki bir yandan "çok seven gidebilir miydi ?" ve yine ağlar
Valla çok seven de gidiyor giden gidiyor o ayrı mesele de.

Sen çok üstüne gitmissin bunaltmışsın resmen.
Aman boşver giderse gitsin aglama.

Valla bende çok yakışıklı görüyodum Sevgilimi geberdim öldüm bittim onun için. Benim dışımda kimse onu bana yakistiramamisti begenmemisti. Evlendik aylar sonra bosandik. Şimdi bakıyorum ben körmüymüşüm diyorum hangi gözle bakmışım ona acaba. Yere göğe sigdiramadigim adam hayatımı kararttı. Sen sevdiğin icin öyle goruyosun hiç yakışıklı değil. Sen ondan beş kat daha güzelsin. Siz siz olun çoğunluk ne diyo ona kulak verin. Kalbimiz bize oyun oynuyo

Abartılı duygu ? Ölüm acısı ile aşk acısının aynı oranda olduğunu biliyor musunuz ? Kaybetmek..sevdiğiniz birini kaybettiniz mi hiç ? Terkedilmek.psikoloji okumanızı tavsiye ediyorum.siz etkilenmiyo olabilirsiniz.belki güçlü ? Kimse sizin kadar güçlü olmaz zorunda değil. Ha ister miyim ? Tabi ki neden şu saçma durum içerisinde olayım ? Yani bir insan neden bile bile bu eziyeti kendine yapsın ki ? Hayır mazoşist değilim hemde hiç
Evet abartılı duygularınız
Şimdi siz bana bu gösterişli fotoğraf altında paylaştığınız kanununun bir annenin evladını yada birinin anne babasının kaybetmesi bir yakınınızın ölümüyle aynı olduğunu mu ima ediyorsunuz? Yapmayın ya acıya saygım sonsuzdur ama sizin acınız cıx olmamış
Neyse kolay gelsin

Valla çok seven de gidiyor giden gidiyor o ayrı mesele de.

Sen çok üstüne gitmissin bunaltmışsın resmen.
Aman boşver giderse gitsin aglama.

Çalışıyorum.yalvar mıyorum.iletişimi kestim.uzaktayız zaten bu şekilde nasıl tekrar barışabiliriz ki ? Bu açıdan bile -1 deyiz.boğan sıkan bir kadın var taaa uzaklarda.4nsene sonra hayatına aldığı ilk kadın.hep kaçmış zaten..ve bana ilk gnden beri problem stres istemiyırum hayatımda diyen bir adam.bende inadına problem stres yaratan bir kadın.her gün..ya şğphe uyandıracak hiç bir durum yoktu ortada.hiç ana hiç.benim kendimle alakalı bir durumdu bu.ona güvenmem için herşeyi yaptı.aile arkadaşlar herkes biliyordu.tanıştırdı.sosyal meydaya ilan etti.whatsapa fotoğrafımızı koydu..benim ki başka bir şeydi çözemedim.sanırım yanındaki ilgisini uzaktayken hissedememdi.o da beni olmadığım bir insana çevirdi.ama kolay vazgeçti.kimse cazgeçilmez değilmiş...vazgeçemiyecak kadar da sevmemiş yansa soğumuş..

Valla bende çok yakışıklı görüyodum Sevgilimi geberdim öldüm bittim onun için. Benim dışımda kimse onu bana yakistiramamisti begenmemisti. Evlendik aylar sonra bosandik. Şimdi bakıyorum ben körmüymüşüm diyorum hangi gözle bakmışım ona acaba. Yere göğe sigdiramadigim adam hayatımı kararttı. Sen sevdiğin icin öyle goruyosun hiç yakışıklı değil. Sen ondan beş kat daha güzelsin. Siz siz olun çoğunluk ne diyo ona kulak verin. Kalbimiz bize oyun oynuyo

Tek istediğim yine o hayat dolu.yaşamayı seven.neşesiyle tanınan kadın olmak..evet aşkın gözü kör.asla dedişim şeyler bana sevimli geldi :) çok ilginç.elle yemek yemesi bile sevgimden bir gram eksiltmedi ! Annem yapınca dünyaları koparıyorum.çatal bıçak var diye.....sokapa çöp aranlara zerre tahammülüm yok.o atınca çok sevimli geliyordu tatlı tatlı uyarıyordum.onlar sokaklara atıyorlar..yani nefret ettiğim her şeyi ona yerleştir hepsini sevebilirim..bu duygu hastalıklı ve bunu istemiyırum.bir insan diğer bir insanı bu derece sevmemeli.ah söküp atabilsem de uyandığımda derin bir nefes alabilsem...ama nasıl özledim.nasıl anlatamam.Herşey tamam da , ne yapacağım ben bu özlemi ? :(

Estetik... bal gibi hemde... burun dudak filan :)
Bende banliydim... yeni geldim. İsiniyorum :) :)
Biz yavaş ısınalım sonra hızımızı alamıyoruz:D

histerik histerik canım yanlış anlama hakaret amaçlı değil sadece bu yüz şeklin falan bu boğazın başladığı yer shop gibi duruyor sanki sonradan kafa eklenmiş gibi duruyor

Yok değil.benim o

Eklentiler

• 6F7BFD5A-532A-4049-B22D-55C1A6E16F92.webp
    6F7BFD5A-532A-4049-B22D-55C1A6E16F92.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 221
Cok güzelsin ama. Elini sallasan ellisi.
Hem madem geziyorsun diyar diyar, avrupali birini ayarla kendine. Misira gelin gitmek icin terelelli olman gerek.
Seni bizim buralarda kaparlar vallah

Gel de gönlüne laf geçir.irana gidebilirim şuan onunla.böyle illet bir şey bu aşk..kimseyi istemiyorum.hepsi uzak dursun.bu acıyı istemiyırum tekrar..tek derdim “o” off 7 günde 7 yıl yaşlandım.

Gel de gönlüne laf geçir.irana gidebilirim şuan onunla.böyle illet bir şey bu aşk..kimseyi istemiyorum.hepsi uzak dursun.bu acıyı istemiyırum tekrar..tek derdim “o” off 7 günde 7 yıl yaşlandım.

Yapma ama. Kendine zarar.
Öğlende yazdim sana. Lütfen güzel bir terapi al.
Gencecik güzel kadinsin...kendine zulüm etmeye değmez.

Dudaklarda dolgu var sanirim guzelsin ama canini sikma kendini cok sev sadece ..sende adami sik boğaz etmissin ama ..ne ara ne sor unutma kacan kovalanir .

Dudaklarda dolgu var sanirim guzelsin ama canini sikma kendini cok sev sadece ..sende adami sik boğaz etmissin ama ..ne ara ne sor unutma kacan kovalanir .

Hemde çok abartı derecesinde tiksinmiştir.ben okuduköa inanamıyorum benmiyim bu kişi diyorum keşke kaybedince farketmeseydim..katlanamıyorum dedi gitti katlanabilecek kadar sevmedi.çok seven adam nelere göğüs geriyor.aldatma yalan...hep biri daha çok sever ya.o biri bendim işte.benim...o kocaman kocaman gülsün hep gözleri siyah siyah ışıl ışıl.

Back
X