Bitti...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yadırgamadan sizi..
İnsani duygular yaşıyorsunuz çok normal.. burdaki insanlar neden şeyleri 1 günde unutulabileceğini düşünüyor bilmiyorum.. insan kedisini 1 gün görmese özlüyor.. sevdiği adamı 2 günde unutmasını beklemek çok saçma. Zaten ailesini engellemişsiniz bende ayrılma aşamasında olduğm ve sevdiğim adam düğüne gitse açıkçası bayaaaa üzülürdüm normal insanız yaşanmışlıklar var

Bitmemiş miydi zaten? Taksit taksit mi bitiyor ilişkiniz?

Helallik istemek çok gereksiz olmuş.
"Vay ne iyi kızmış ya biz ne ettik böyle" diyerek vicdan azabı çekeceklerini falan mı sandınız? Kendinizi küçük düşürmüşsünüz.
Bırakın artık, ne yaparlarsa yapsınlar.

Ya sonuçta birdaha görüşmeyeceğim arabesklikten değil ben onu öyle gördümya bende tamamen bitti
Kendi icinde bitir, ailesini, sulalesini, esink dostunu katma, beni engellyin demeler falan sadece caresizligini gosterir, kendini karsi tarafin gozunde zavalli durumuna sokmaktan baska biseye yaramaz, yedik ictik de bahanen yani, helallik falan son tirmalayis intibasi uyandiriyor sadece, tabii ki uzul, otur evinde kendi kendine agla, yirtin, bunalima depresyona gir, cek aciyi ama kimse bilmesin kardisim

Önceki konularınızı okumadım. Arkadaşların verdiği cevaplardan olayı biraz anladım. Helallik istemenize bir şey diyemem, içiniz öyle rahat etmiş ki öyle yapmışsınız. Ayrılığın ilk zamanları çoğu erkek üzgün olmuyor, aksine kurtulmuş gibi davranıyor. Kadının kendini toparladığını, yoluna baktığını görünce genellikle geri dönmek istiyorlar. Erkekler onlara muhtaç gibi davranan, onlar için yas tutan kadınlardan hoşlanmıyor. Sebebini ben de çözemedim. Diyeceğim şu üzülseniz bile belli etmeyin. Mutsuz olsanız bile ona karşı hayata devam ediyormuş izlenimi verin. Geri dönmek isterse de kabul etmeyin. Bitmiş bitmiştir. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X