• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitti ..

Yok ya o söz de sökmez bazılarına...

Siz neden boyle yapmiyorsuniz o zaman yaranmak boyle oliyormus ya.
ben hic o sekilde yaklasmadim..
bu dusunceyle kotu davranmadm siz yapin ise yaracakmi

Valla yapamıyorum ben denedim ama gerçekten.
Yapı meselesi çabucak yumuşuyorum. :26:
Gerçi yalan demeyeyim ben de az değilim ama benim eşim de fenadır.
Birbirimizin altında kalmıyoruz, fenalıkta yarışırız yani.:ssz:

Yanlış anlama arkadaşım kırmak için demedik ama o söz gerçekten doğru az düşün hakvereceksin.:34:
Eşinin çok iyi olduğunu sen de biliyorsun.
Genel de anlayışlı, hep alttan alan kadınlara da çok zor kocalar geliyor..
Bu sözü bu nedenle çok beğenirim..:34:

Esin alttan aldikca seni affettikce sen kendini toparlamak icin adim Atmiyorsun.ofkenin dozunu daha da artiriyosun.o meshur soz aslinda bunlari anlatmak istiyor.bu acidan bakmalisin. kalkmis evi toplamis bi de ozur dilemis senden.sabirli insanmis.onun ozur dilemesi senin icini rahatlatmasin veya kendini hakli gormene neden olmasin.eger kendini hakli gorursen bi adim yol alamazsin.sunu kabul etki senin gibi uc noktalarda tepkileri olan bir insani tasimak cok zordur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

krizantemçiçeği alıntı:Hepinize ayri ayri tesekkur ederim..
Buraya yorum yapan herkese..
Esimin kiymetini bir kez daha anlams oldum tum evi toparlamis ben uyurken aksam ise gitti bende rahatsizdim eve gelmis suyu getrmis geri gitti ozur diledi vede soz veriyorum teladi edecegim dedi..
inanin hersy bir nisan guni degildi ben cok sey atlattim cok sey yasasik evliligmin ilk ayini hastanelerde gecirdim sonra gurbete geldm tek bi arkadsm olmadi gece yanlz kaldm zorlandim herdy birikti uzrrimde bu ufak seyler beni farkli noktalara tasidi..

Ay maşallah eşinize yaa..Kıymetini bil..Çok zor iyi birini bulmak..Sabrına taşırma daha fazla..
Başka biri olsa(mesela benimki) şuan boşamıştı seni.Affet desende nafileydi.Şuandan itibaren dul bir kadındın.

İnsallah daha iyisi sizinde olur karsiniza insallah iyi biri cikar cok mutku olursunz..Allah kotu dusunmeyen herkese iyi insanlsri versin insallsh

özel günlerden nefret ediyorum yahu. hatırlansa nolcak hatırlanmasa nolcak.
21 şubatta evlenmişsinizdir, 5 yıl sonraki 21 şubatta sevdiğiniz bi yakınınız vefat etmiştir, ondan sonraki 21 şubatta kar yağmıştır. demek istediğim günler bi kez yaşanır biter. aylar 30-31 çeker hiçbi zaman aynı vakitlere gelmez o özel dediğiniz günler. niye bu kadar abartıyosunuz ki hediye almak için özel bi gün olmasını bekliyosunuz ya da özel bi hediye alınmadığında HAYAT ARKADAŞINIZI hırpalıyorsunuz, HAYATINIZI zorlaştırıyorsunuz. gidin eşinize güzel romantik bi yemek hazırlayın. o günün bi hikayesi olması gerekmiyo. her güne hikayeyi kendiniz yazın. tarih tekerrürdür tamam da, bu kadarı çok değil mi?

Cocuklugumda ve hala devam eden babamn annemi aldatmasindan sonra..
Esime karsi hep guvensizdim toparlandim dedim artik hata yoktu hersy guzeldi evimde cenneti yasiyordm..
Taki bu gune kadar benim icin degerli olan ozel bi gunumz vardi nisan gunumuz kocam saolsun unutmus!! ustelik daha gecen haftaya kadr asla unutmucni soyleyen adam..
Tabiki ben agladm uzuldum agladim o an sinirliydim ofke soruni var bende..
Cebindeki tum parayi ver hepsine alisveris yapcm dedim oda al istedgini yap haklisin dedi zaten ay sonu cok para yoktu.
cok kuculdum karsisinda elino cizdm ona aldigim parfumu ve bir kac hediyeyi daha firlattim elini yuzunu cizdim cok igrencim farkindayim..
elini cizince oda bana tokati patlatti hadi gidiyorsun buraya kadar dedi..
Bende hala hirs yapip vede ailem cokuzakta oldugi icin kaldim..
sen git dedim..
saatlce agladim..
evde ne varsa kirdim hersey bitti..
oyle istedimki bi arkadas bi dost bi akraba ama yoktu gurbette oldgum icin yapayanlzdm..
Esimde aglamis ama umurmda degil aciksasi ben daha cok agladim..
Simdi ev darmadagin kalbim gururm hersey..
esimde oyle yatti zaten.
Anlasamiyoz herkes bana imrenirken ailemde ben bunlari yasiyorum..
Cok uzgunum yalvaroyorm okuyup gecmeyin iki kelime yazin cok mutsizim kimsem yok..
Herseyi bitirdm hersey bitti
Başka bir sebebi yoksa sizi bu kadar bileyen, sırf nişan gunünüzü unuttu diye bu tepkiniz bence fazla, ben bile hatırlamıyorum o günü şahsen. Esiniz size tokat atmakla yanlış yapmış ve tabiki sizde şiddet uyguladiginiz için hatalısınız. Herseyi kırıp dökecek kadar , esinizin kalbi dahil büyük bir sorun yok ortada uzgunum.

ya arkadasim aslinda yazmicaktim cunku herkez zaten yazmis icimden gecenleri ama iki satir yazin demissin ama inan abartilcak bisey yok ister en önemli gününü unutmus bile olsa.sende biliyosundur erkekler böyle özel günleri pek hatirlayamazlar o yüzden fazla abrtma derim ben .biliyorum biz kadinlar hatirlanmak isteriz önemsemmedigimizi düsünürüz hemen ama yapma bunu esine cunku cok sabirli bir es gördüm ben .öfkeni mutlaka bir sekilde kontrol et yoksa yillar sonra oda sana senin ona yaptigin gibi yapar kaldiramazsin sonra hatirlatirim.üzüm üzüme baka baka demisler.bende tecrübeliyim bu konuda 13yillik evlilikten bunu anladim:18:

Back
X