Bitti

Tatlis123

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
38
6
16
Herkese merhaba 17 yaşımda olduğumu söylemek istiyorum en başta çünkü eminim ki yaşadıklarımı yaşıma bağlayacak birçok kişi çıkacaktır, tıpkı benim gibi
Kısaca anlatmaya çalışıcam
Deli gibi sevdiğim çocuğa bir gün cesaretimi toplayıp hoşlandığımı söyledim o da aynısını söyledi 1 ay bu şekilde konuştuk ve 4 gün önce çıkma teklifi etti hiç dusunmedim evet dedim bu 4 gün içinde hiç etmediğimiz kadar kavga ettik
Oysaki önceki bir ay mükemmel geçmişti
Dün telefonda konuşurken 'yanlış anlama ama acaba çok mu aceleci davrandık biz niye böyle olduk' dedi
İki gündür salak gibi geziyorum onu gerçekten çok fazla seviyorum ve ayrılıyor olmamız canımı yakıyor
Aramıyor, mesaj atmıyor, tek kelime cevaplar veriyor
Yaşamımız şeyler gözümün önüne geliyor ve gerçekten canımın acıdığını hissediyorum
En son bugün aradığımda telefonu ne var diye açtı ve hiçbir mesajima cevap vermedi
Ne yapmalıyım kızlar çok seviyorum

Yasafiginiz seyler deeken ?

Vazgecmis gbi gozukuyor.. sende kendni fazla yipratmasan.
Bir erkek icin bu kadar uzulme millet senelerini verdikleri insanlarda vazgecyor .

Vardir bi hayr de belkide bu sekilde olmasi guzeli olmstur.

1 ay her şey çok güzel giderken , birden bire durduk yere " çok mu aceleci davrandık " dediyse eğer
a) Başka biri var
b) Zaten kafasında bitirmiş
Yaşın çok küçük acele etmemelisin bence .

Arama sorma gurursuz olma. O kadar seviyorsa o peşine düşer. Totosunu kaldırmana gerek yok.

Canım, kilit nokta bu 4 gün.
4 gün içinde neden kavga ettiniz? Sen mi ariza çıkardın yok yere?

Daha yaşın çok küçük. Seveceğin daha niceleri çıkar karşına. Seni istemeyeni sen hiç isteme. O da seni seviyorsa sana ulaşır zaten. Biraz sabret baktın aramıyiliçönbvor vazgeç gitsin sen de. İlk kavgada ayrılalım diyorsa zaten çok da güvenilir biri değil gibi geldi bana.

Deli gibi sevdiğim çocuğa bir gün cesaretimi toplayıp hoşlandığımı söyledim....

17 yaşında bir kızın açıldığı çocuğun arka kısmı yerçekimine karşı koyamaz.

Havalara girmiş, takılmış sonra sıkılmış.

İnanın duygularınızı içinde yaşamanız şu an hissettiklerinizden daha kötü olmayacaktı, belki hislerinizi paylaşmış olmaktan hala pişman değilsiniz ama yanlış orada başlıyor.

Bu seferki böyle olmuş, bir dahaki sefere duygularınızın kıymetini bildiğinden, sizi gerçekten sevdiğinden emin olduğunuz biriyle bir ilişkiye başlayın.

O idrak seviyesine ulaşmak için de zaman, inceltilmiş zevkler ve kendini geliştirmiş biri olmak şart.

Annenle paylaş durumuna uygun aile yapına uygun tesselliyi nasihati arkadaşlığı annen karşılık beklemeden sunar

Bende kocasından boşanan kadın sandım konu başlığına bakınca..
Pardon ama yaşın 17 ve hayatına girmiş ve çıkmak isteyip çıkmış biri için neyin acısı bu?
İnsanlar 20-30 yıllık evlilik bitiriyor ya da 5-10 senelik birkiktelik ve nişanlılık bitiriyor.. Eh onların yaşadıklarında da sevgi aşk oluyor ki, bitince acı çekiyorlar, bazıları oh be desede alışkanlıkları oluyor..
Kaç yaşında olursanız olun ama şu sevgiliden ayrılma durumlarında vurup yıkmayın acı çekmeyin lütfen çünkü değmez..
Kendini serbest bırak, kafanı toparla, çık gez arkadaşlarınla ve sosyal hayatına dön yada sosyalleş..
Gereksizmiş, bitmiş de geç..

Yakın yaşlardayız sırf bu durumdan korktuğum için (kendini bir şey sanmasından) hoşlandığım çocuğa açılmadım.Hiç de pişman değilim zaten o kadar da çok sevmediğimi farkettim olsa da oluyor olmasa da gereksiz yani.
Sanırım bu yaşlarda insanın yaşadığı sorunlar,hissettiği duygular çok önemli,çok büyük görünüyor ama öyle değil özünde.Her gün biraz daha farkına varıyor insan.
Boşver sen de mesaj falan atma dönmeye çalışırsa da sıkıldım de gitsin bu ne böyle çok dengesizmiş çocuk.

Yakın yaşlardayız sırf bu durumdan korktuğum için (kendini bir şey sanmasından) hoşlandığım çocuğa açılmadım.Hiç de pişman değilim zaten o kadar da çok sevmediğimi farkettim olsa da oluyor olmasa da gereksiz yani.
Sanırım bu yaşlarda insanın yaşadığı sorunlar,hissettiği duygular çok önemli,çok büyük görünüyor ama öyle değil özünde.Her gün biraz daha farkına varıyor insan.
Boşver sen de mesaj falan atma dönmeye çalışırsa da sıkıldım de gitsin bu ne böyle çok dengesizmiş çocuk.
Aynen öyle gerçekten cok dengesiz anlayamıyorum ne hissettiğini ve bir an önce şu yaşların geçmesini istiyorum her şeyi dünya başımıza yıkıldı gibi yaşıyoruz çünkü

ben de yorum yapan diger arkadaslara katılıyorum sevgili tatlis. sen onu bir engelle bak nasıl pesine dusuyor. belki sen cok sevdigin icin fazla gösterdiysen sevgini o da ondan dolayı aceleci mi davrandık demis olabilir. erkekler genelde böyle davranıor, sende bir sorun yok:)

ben de yorum yapan diger arkadaslara katılıyorum sevgili tatlis. sen onu bir engelle bak nasıl pesine dusuyor. belki sen cok sevdigin icin fazla gösterdiysen sevgini o da ondan dolayı aceleci mi davrandık demis olabilir. erkekler genelde böyle davranıor, sende bir sorun yok:)
Ya sanırım sevgimi gösterme konusunda hata yaptım madem ki erkekler böyleymiş bundan sonra yorumlarınızı sayesinde daha dikkatli olucam çok teşekkürler

Daha çok küçüksün kuzum ya yoluna devam et, daha ne insanlar çıkacak karşına, kimi aşk olacak kiminin ne olduğunu sem bile anlamayacaksın. Sadece üzüleceğin, sonradan pişmanlık duyacağın şeyler yaşama. Gün geldiğinde bütün bunlar birer güldüğün anı olarak kalacak, bazılarını ise hatırlamayacaksın bile.

Back
X