Çok tehlikeli bir ruh hali içindesiniz. Eğer karşı taraftan bie iki adım görsen, çok yanlış kararlar alacak gibi bir halinizvar. Zira adamın evliliğine ve eşine saygınız olmadığı ve küçümsediğinizi görüyorum ben. Öncelikle en büyük hatan adamınız evliliğine ilişkin duygularını küçümsemeniz, beni şöyle seviyordu böyle seviyordu, evlenmek için evlendi diye kendini kandırmaktan vazgeçin. Zira sizi gerçekten sevse beklenirdi. Sonuçta sizi bekleyeceği, süre en fazla iki üç sene, gerçekten seven adamın gözüne gelecek bir süre değil, üstelik önünüzde öyle aşılmayacak bir engelde yokmuş sadece zaman lazımmış ama sevdiğinizin gözünde beklenilmeye değecek kadar sevilmiyormuşsunuz. Bakın sizin yaşınızdaki kızların en büyük sorunu bence; siz, erkeklerin aşkını yaptıklarında değil sözlerinde verdikleri vaadlerde arıyorsunuz, aslında yaş kemale erince anlayacaksınız ki aşkın kıstası sözler, vaadler değil, yapılanlar ve beraber olmak içşn katlanılan fedakarlıklarda gizliymiş. Öncelikle kabullenin adamın sizi öyle büyük aşkla sevdiği falan yokmuş, vazgeçilmez falanda değilmişsiniz, sadece gözünde evlenmek için iyi bir seçenekmişsiniz, siz evliliğe yanaşmayınca o da başka seçeneklere yönelmiş, sizin açınızdan bakınca da sanırım hayat ve kariyer konusunda, beklentilerinizi bulamadınız, bu yüzden geçmiş defterleri açarak, tercihlerinizin muhasebesini yapıyorsunuz. Adamın sizden sonra hemen evlenmesi egonuza dokunduğu içinde, evlenmek için evlendi, beni çok seviyordu falan diye kendinizi kandırıyorsunuz. Adamın ne niyetle evlendiğini bilemem ancak size sizin inanmak istediğiniz gibi büyük hisleri olmadığının garantisini verebilirim zira gerçekteken seven hiçbir erkek için zamanın uygun olmaması vazgeçmek için bir neden değildir.