Bittiğini anlamadan

Herşey sevgi demek değil. Kucuk gibi gorunse de devamli tartisma konusu olaak bir unsur varsa yollari ayirmak en iyisidir. Bir insani degismeye zorlayarak evlenilmez. Olmuyorsa biter.

Adam evlenmiş git4miş mutlu olup olmadigi su saatten sonra sizi ilgilendirmemeli. Herkes yillarca yas tutacak degil.
Evet haklısınız teşekkür ederim mesajlarınız önerileriniz için hepinize iyi geceler sağlıklı günler dilerim bu konuyu artık sildim düşünmeyeceğim Hayat kısa kuşlar uçuyor.

Ve tabi bir de evlenmek için evlenmiş gibi bir tabir kullanmak da etik değil. Bizler hepimiz birilerinin eski sevgilileriyiz birileri de bizim eski sevgilimiz. Yarın siz de kendiniz için doğru insanı bulup evlendiğinizde evlendiğiniz adamın da bir geçmişi olacak ve siz sadece onun size anlattığı kadarını bileceksiniz. Peki siz evlendiğiniz adamın sizinle evlenmiş olmak için evlendiğini aslında başkasını sevdiğini ve unutamadığını falan düşünmek ister misiniz? Elbette ki hayır. O yüzden siz de başkalarının evliliklerine saygı duyun ve evlenmiş olmak için evlendi gibi bir tabir kullanmayın ki yarın öbür gün siz de böyle bir tecrübeyle sınanmayın. Çok hassas olsaydınız, ya da adamın sevgisini sorguluyorsunuz ama siz gerçekten seviyor olsaydınız zaten o adamla evlenirdiniz. İnsan gerçekten aşık olduğu zaman, dur bi koşullar tam olsun öyle evleneyim demiyor sen yeter ki yanımda ol biz birlikte her türlü koşulu sağlarız diyor. Siz adam sizden vazgeçemez bir köşede sizi bekler sanmışsınız, adam kendi yoluna bakınca bunu kabullenememişsiniz gibi duruyor.

Ve tabi bir de evlenmek için evlenmiş gibi bir tabir kullanmak da etik değil. Bizler hepimiz birilerinin eski sevgilileriyiz birileri de bizim eski sevgilimiz. Yarın siz de kendiniz için doğru insanı bulup evlendiğinizde evlendiğiniz adamın da bir geçmişi olacak ve siz sadece onun size anlattığı kadarını bileceksiniz. Peki siz evlendiğiniz adamın sizinle evlenmiş olmak için evlendiğini aslında başkasını sevdiğini ve unutamadığını falan düşünmek ister misiniz? Elbette ki hayır. O yüzden siz de başkalarının evliliklerine saygı duyun ve evlenmiş olmak için evlendi gibi bir tabir kullanmayın ki yarın öbür gün siz de böyle bir tecrübeyle sınanmayın. Çok hassas olsaydınız, ya da adamın sevgisini sorguluyorsunuz ama siz gerçekten seviyor olsaydınız zaten o adamla evlenirdiniz. İnsan gerçekten aşık olduğu zaman, dur bi koşullar tam olsun öyle evleneyim demiyor sen yeter ki yanımda ol biz birlikte her türlü koşulu sağlarız diyor. Siz adam sizden vazgeçemez bir köşede sizi bekler sanmışsınız, adam kendi yoluna bakınca bunu kabullenememişsiniz gibi duruyor.
Evlenmiş olmak için evlenmek ve severek evlenmek farklı şeyler birisinde sevmişindir diğerinde benim her şeyim hazır evde tek olmayayım yaşımda geliyor zaten diyerek yola çıkılır bence. Tabi doğru değil özür dilerim kaba bir tabir kullandığım için herkesten

Evlenmiş olmak için evlenmek ve severek evlenmek farklı şeyler birisinde sevmişindir diğerinde benim her şeyim hazır evde tek olmayayım yaşımda geliyor zaten diyerek yola çıkılır bence. Tabi doğru değil özür dilerim kaba bir tabir kullandığım için herkesten
Farklı şeyler elbette. Ve kimsenin severek mi evlenmiş olmak için mi evlendiğini bilemeyiz. O yüzden en güzeli sorgulamamak. Konuyu anlatırken “biraz daha sonra bana tekrar görüşelim vs dedi ben de olamıyoruz dedim” yazdığınız için sizin de yeteri kadar sevmediğinizi düşündüğümü söyledim. Sizden vazgeçeceğini beklemiyordunuz ve belki de bunun şaşkınlığını üzerinizden atamadınız. İnsanlar bir arada olabilmek için öyle zorlu koşullardan geçiyorlar ki. Burada anlatılanlara göre anlatıldığı kadar yorum yapabiliyoruz hiç bir şeyi tüm ayrıntısıyla bilme şansımız yok ve elbette birbirimizi kırmak için de değil düşündüklerimizi dile getirmek için yazıyoruz. Kırılmayın lütfen ❤️ İnsan bazen kendi içindeki duygu sevgi mi başka bir şey mi onu da çok sonra anlar. Dilerim doğru insanla karşılaşır ve çok mutlu olursunuz. Güzel haberlerinizi paylaşmak nasip olsun 🙏🏻❤️

Konuyla ilgili yanlış ifadelerim ,kişileri ve düşünceleri zan altında bıraktığım durum için özür dilerim. İlk defa buraya yazdım. O yüzden daha detaylı kimseyi kırmadan rahatsız etmeden güzel bir üslupla yazmalıydım bu yüzden sizlerden özür diliyorum. Çünkü doğru ifade etmek çok önemli iyi geceler:))

Farklı şeyler elbette. Ve kimsenin severek mi evlenmiş olmak için mi evlendiğini bilemeyiz. O yüzden en güzeli sorgulamamak. Konuyu anlatırken “biraz daha sonra bana tekrar görüşelim vs dedi ben de olamıyoruz dedim” yazdığınız için sizin de yeteri kadar sevmediğinizi düşündüğümü söyledim. Sizden vazgeçeceğini beklemiyordunuz ve belki de bunun şaşkınlığını üzerinizden atamadınız. İnsanlar bir arada olabilmek için öyle zorlu koşullardan geçiyorlar ki. Burada anlatılanlara göre anlatıldığı kadar yorum yapabiliyoruz hiç bir şeyi tüm ayrıntısıyla bilme şansımız yok ve elbette birbirimizi kırmak için de değil düşündüklerimizi dile getirmek için yazıyoruz. Kırılmayın lütfen ❤️ İnsan bazen kendi içindeki duygu sevgi mi başka bir şey mi onu da çok sonra anlar. Dilerim doğru insanla karşılaşır ve çok mutlu olursunuz. Güzel haberlerinizi paylaşmak nasip olsun 🙏🏻❤️
Teşekkür ederim evet katılıyorum size :)

geçmiş gitmiş şeylere kafa yormaya kendini yormaya gerek yok. hatırlasa ne olur hatırlamasa ne. değerinizi geçmişle ölçmeyin.

Temmuzda mesaj atıp nisanda nişanlanmak bana makul geldi. Ayrıca gözüne bakmaya kıyamıyor ama çalıştırmıyor uzağa yollamıyor vs vs.. kızlarımız bu muameleyi neden aşk sevgi sahiplenmek vs sanıyor anlamıyorum. Okuyan kızı beğenmeyi biliyor. Anne baba kız yıllarca emek dökmüş maddi manevi.. o noktaya gelmiş. hırbonun teki çıkıyor atanmasını bilmem ne engelliyor. Sen kimsin de? Ne emeğin var söz hakkın var?
Kurtulduğuna sevin konu sahibi dünyada daha milyonlarca aday var hayat arkadaşın olabilecek. Tek erkek o değildi.

Merhabalar öncelikle herkese sağlıklı ve güzel günler diliyorum Mutlluklar hayatınızda eksik olmasın :) Benim konum biraz garip açıkçası ben üniversitedeyken birisiyle görüştüm her şey iyi giderken aileler tanışsın demeye başladı ama ben okuyordum.Ailemin haberi yok ve üniversite devam ederken olamazdı bunu dedim daha sonra böyle evlilikten çalışma hayatından konular açıldı özet geçiyorum atanıp gitmemi istemiyor özelde ya da ev hanımı olmamı istiyordu aramız açıldı biraz daha sonra bana beni tekrar görüşelim vs dedi ben de olamıyoruz dedim bana oyun oynadin dedi mesaj attıktan (temmuzdan) sonra nisan ayında nişanladı ve haziranda evlendi ve toplam biz 2 yıl birlikteydik bazen diyorum beni hatırlıyor mu hiç sevmedi mi bana şey demişti en son mesajında ben senin gözüne bakmaya kıyamazdım neden böyle yapıyorsun demişti şuan mutlu mu hatırlıyor mu çünkü o şehirde çok anımiz vardı kendimi çok değersiz hissediyorum .Tabiki bu konular artık kapandı gitti ama ondan sonra kimse hayatımda olmadı o nasıl başardı hemen birisiyle evlenmeyi diyorum sizler neler söylersiniz?Karakter sınırlaması olunca eksik yerler olabilir kusura bakmayın:)
Senin kariyerine ve ileriye donuk planlarina saygili olmasi gerekiyordu..Evet belli ki hoslanmis,ama onun aklindaki es profiline is ve kariyer bazinda uygun olmamissin.Sevmis olsa idi atanmani bir problem olarak gormekten ziyade sevinmis olmasi gerekirdi.Kimseye oyun oynamadin,konusu geldiginde dile getirdin.Aklinca seni haksiz cikartmak istemis.
Evlenmesi ise normal bence.Sen olamiyoruz dedikten sonra omurunun sonuna kadar seni bekliyecek hali yoktu.
Bu kadar cabuk unutmasi ve evlenmesi senin dusundugun kadar derin bir sevgisi olmadigina delalet olabilir.
Degersizlikten degil,kendini verdigin degerden ve ozsaygindan oturu ayrilmissiniz.Bence de dogru olan bu olmus.

Merhabalar öncelikle herkese sağlıklı ve güzel günler diliyorum Mutlluklar hayatınızda eksik olmasın :) Benim konum biraz garip açıkçası ben üniversitedeyken birisiyle görüştüm her şey iyi giderken aileler tanışsın demeye başladı ama ben okuyordum.Ailemin haberi yok ve üniversite devam ederken olamazdı bunu dedim daha sonra böyle evlilikten çalışma hayatından konular açıldı özet geçiyorum atanıp gitmemi istemiyor özelde ya da ev hanımı olmamı istiyordu aramız açıldı biraz daha sonra bana beni tekrar görüşelim vs dedi ben de olamıyoruz dedim bana oyun oynadin dedi mesaj attıktan (temmuzdan) sonra nisan ayında nişanladı ve haziranda evlendi ve toplam biz 2 yıl birlikteydik bazen diyorum beni hatırlıyor mu hiç sevmedi mi bana şey demişti en son mesajında ben senin gözüne bakmaya kıyamazdım neden böyle yapıyorsun demişti şuan mutlu mu hatırlıyor mu çünkü o şehirde çok anımiz vardı kendimi çok değersiz hissediyorum .Tabiki bu konular artık kapandı gitti ama ondan sonra kimse hayatımda olmadı o nasıl başardı hemen birisiyle evlenmeyi diyorum sizler neler söylersiniz?Karakter sınırlaması olunca eksik yerler olabilir kusura bakmayın:)
Kurtulmuşsun

Akıllı kızmışsın

Aslında sizi seven , önem veren ve yuva kurmak isteyen bir adamla sizde sevdiyseniz uzlaşmaya çalışsaydınız daha iyi olurdu ama insanlar hatalarla , bedellerle yaşıyor .

Aslında sizi seven , önem veren ve yuva kurmak isteyen bir adamla sizde sevdiyseniz uzlaşmaya çalışsaydınız daha iyi olurdu ama insanlar hatalarla , bedellerle yaşıyor .
Hiç alakası yok. Adam kadının ev hanımı olmasını istiyor mesleğine saygı bile duymuyor. Kadin hata yapmamış bence en doğru hareketi yapmış.

Çok tehlikeli bir ruh hali içindesiniz. Eğer karşı taraftan bie iki adım görsen, çok yanlış kararlar alacak gibi bir halinizvar. Zira adamın evliliğine ve eşine saygınız olmadığı ve küçümsediğinizi görüyorum ben. Öncelikle en büyük hatan adamınız evliliğine ilişkin duygularını küçümsemeniz, beni şöyle seviyordu böyle seviyordu, evlenmek için evlendi diye kendini kandırmaktan vazgeçin. Zira sizi gerçekten sevse beklenirdi. Sonuçta sizi bekleyeceği, süre en fazla iki üç sene, gerçekten seven adamın gözüne gelecek bir süre değil, üstelik önünüzde öyle aşılmayacak bir engelde yokmuş sadece zaman lazımmış ama sevdiğinizin gözünde beklenilmeye değecek kadar sevilmiyormuşsunuz. Bakın sizin yaşınızdaki kızların en büyük sorunu bence; siz, erkeklerin aşkını yaptıklarında değil sözlerinde verdikleri vaadlerde arıyorsunuz, aslında yaş kemale erince anlayacaksınız ki aşkın kıstası sözler, vaadler değil, yapılanlar ve beraber olmak içşn katlanılan fedakarlıklarda gizliymiş. Öncelikle kabullenin adamın sizi öyle büyük aşkla sevdiği falan yokmuş, vazgeçilmez falanda değilmişsiniz, sadece gözünde evlenmek için iyi bir seçenekmişsiniz, siz evliliğe yanaşmayınca o da başka seçeneklere yönelmiş, sizin açınızdan bakınca da sanırım hayat ve kariyer konusunda, beklentilerinizi bulamadınız, bu yüzden geçmiş defterleri açarak, tercihlerinizin muhasebesini yapıyorsunuz. Adamın sizden sonra hemen evlenmesi egonuza dokunduğu içinde, evlenmek için evlendi, beni çok seviyordu falan diye kendinizi kandırıyorsunuz. Adamın ne niyetle evlendiğini bilemem ancak size sizin inanmak istediğiniz gibi büyük hisleri olmadığının garantisini verebilirim zira gerçekteken seven hiçbir erkek için zamanın uygun olmaması vazgeçmek için bir neden değildir.

sizin kararlarınıza saygı duymayan, mesleğinize engel olan adamın nesini özlüyorsunuz allah aşkına? kıroymuş basbayağı. bittiği iyi olmuş. ister gerçekten karısını seviyor olsun ister sevmesin artık sizi ilgilendirmez. naparsa yapsın. önünüze bakın. arabeske bağlamaya gerek yok.

Açıkçası o ilk önce çok uğraştı ben evliliğe hiç olumlu bakmadım ama bazen ona da hak veriyorum evlilik yaşi geldi isini kurmus Ciddi dusunuyordu beni annesiyle tanıştırdı. Ama benim de elime mesleğimi almadan ve kariyerim daha belli olmadan birisine evet diyemezdim çünkü aileme borcum.var o kadar okuttular yokluk içinde nasıl okul biter bitmez evleneyim iş yok güç yok şuan da işsizim evdeyim geçmişi düşünüyorum Ama seven insan her türlü beklerdi demek ki Evlenmek icin evlendi bunu biliyorum .
O sizle evlenmek istmememiş. O kafasında hayal ettği şekillendirmeye çalıştığı "sizle" evlenmek istemiş. Önce kalıplara sokarlar evlendikten sonra da beğenmezler. Sen çalışmayan evdeki köle olursun. Ailene karşı gelerek evlendiğin için de geri dönemezsin vs vs bunları yaparak karşı tarafı elde tutmaya çalışır özgüvensiz erkekler. Bu da onlardan biriymiş. Gelelim bizim evlenmemiz gereken özgüvenli erkeklere: kendimizi geliştirmemiz be iyi bir işimiz olması içindesteklerler çünkü ortak hayat hayalindedir. Elde tutmak için kalıplara sokmazlar çünkü zaten ilgi alakasıyla elde tutar ve kendi de istenen kişidir

Adam sizin isteklerinizi kabul etsin diye olmaz falan dediniz, blöf yaptınız sanırım, peşinizden koşsun istediniz.
Bir baktınız adam evlenmiş.
Şimdi hayretler içerisindesiniz. O sözler yalan mıydı?
Beni sevmedi mi?
Hem bazı şeyleri bitirmemişsiniz kendi içinizde hem de egonuz biraz zedelenmiş sanki?
Bitti diyen bir insan dönüp bu soruları sormaz kendine.

İçinizi rahatlatacaksa merak ettiklerinizi söyleyelim.
Zaman öyle bir şey ki herkesi her şeyi değiştirir.
O sözler o an belki gerçekti ama şuan geçerliliğini kaybetti.

Dönüp sizi düşünmüyor siz artık geçmişsiniz.
İlişkinizin bitişi çok net. Üzerinde biraz düşünüp - belki - yasını tutup hayatına devam etmiş.
Süreç çoğu insanda böyle işliyor.
Lütfen sizde bu süreci geçirip ileriye bakın kendi iyiliğiniz için.

Gelecek için tavsiyem büyük büyük laflar edenlere karşı kendinizi geri çekip gözlemleyin, o sözler davranışlarla destekleniyor mu?

Back
X