bittiiiii

yuvayı dişi kuş yaparmış dedi büyükler bana .. sanki oğulları ak kaşık maşallah.. sani ben bozdum oğullarını ...
evlendiğimde de balık etliydim .. ya tamam kiloluyum fakat itici değilki .. düşkünümdürde kendime severim giyinmeyi gezmeyi .. aMA adam o kdr bezdirdikii son zamanlarda pjamayla çıkasım geldi her yere... neler neler aldım dedimki belki farklı şeyler arıyordur bunlara rağmen bir kafasını döndürüpte bakmadı ...o kadar çok kırgınım ki aynaya bakınca böyle bi üzüntü geliyor ...
nefes aldığımı hissediyorum ama gelmiyorda değil aklıma...
k.p demiki anneme çoook kötü durumdayız oda çok kötü dedimki kötüdür tabii altın yumurtlayan tavuktabn oldu .. böyle 4 yılda yaptıkları gelio gözümün önüne cinlerim tepeme çıkıyor neler çektim ben ondan ya ama genede ailesinin gözünde ben suçluyum :47:

Konuyla hiç ilgisi yok ama söyleyeceklerimle ilintili olduğu için boyunuz ve kilonuzu öğrenebilir miyim ? Bu arada Allah hakkınıda hayırlı kararlar aldırmayı nasip etsin .

bu insanla evliliğini sürdürürsen daha kötü şeyleri yaşayacaksın ve birgün kucağında bebeğinle annenin evine döneceksin...

öylesi dahamı iyi ? zararın neresinden dönersen kardır..bırak canım kendi değerleriyle kalsınlar..muhattap olma bile..

eşimle boşanıyoruz ..
o kadar çok dolmuşumki sayesinde tebrik ediyorum onu.. son damla taşırdı sabrımı herşeyi.. eğerki hatalarını devam ettirmeseydi ben hala kendimi üzücektim...
4.5 yıllık evliyiz..
ama 3-3.5 yıl öncesi evliliğimiz bitti karı koca hayatımız herşeyimiz bitti .. nedense kiloluymuşum istemiyormuş.. o gece idrak edemedim ama artık herşeyi kavrıyorum ...
ailemin yanına geldim onca fedakarlığıma rağmen hiç değerimin olmaması .. üstelik ki kayınpederim kaynanamda beni suçluyor suçlu benmişim gitmemem gerekirmiş ...

irras_ 13. takımdan beraberdik seininle.
ordada uyuşturucu ve içki sorunundan bahsetmiştin.

kilolu gördü diye eşiyle ilişkiye girmeyen bi adamdan ne beklenir?

sen daha iyi bilirsin tabi akıl verecek degilim. ama iyi ölç,tart biç ve kararını ver...

Kimse fedakarlığı hak etmiyor işte..
Hele de erkekler..

Uyuşturucuyu, alkolü affetmişsiniz de o sadece 'kilo' yu kabullenememiş.. Ya da gel spor yapalım dememiş, destek olma tenezzülünde bulunmamış..

Bence kilo işin bahanesi.. Herşeyini kabul etmeniz kendisini bulunmaz hint kumaşı sanmanıza sebep olmuş..

Kurtulmuşsunuz bence, boşverin.. Kolay kolay kimse de sizin gibi fedakarlık göstermez ona.. O zaman anlayacak asıl neler kaçırdığını..

seni istemeyeni sen hiçççç isteme
kıloluymuşsun pehhhh
ben de komplekse gırıyorum arada kıloluyum bu yuzden yalnızım ama
ne zaman dışarı çıksam o kadarrr kılolu kadınlar görüyorum kı,yanlarındakı adamlar ağzının içine bakıyo kadınların
boşverrrrrr,hiç uzulme,kendını kötu yada yetersız hıssetme,kılo bahane,senın ondan kurtulman şahane
ha kılo vermek sağlık için gereklı tamam ama asla boşanma nedenı olmamalı bence bı evlılıkte
çok ıstıyosa yanında olup kılo vermenı sağlasaydı çok sevıyosa
takmaaa......

vallahi en son kilom 92ydi ... bende diyorum bahane bu diye ... bana bi seni seviyorum bile demedi bu adam ya ..
sanki kendisi dalll sanki çok süper ...
:14:
oturup salaklığıma ağlamalıyım ..

Bence bu adamdan bir an önce boşanın, sonra da bir diyetisyene gidip kilolarınızdan da kurtulun ve hayata yeni bir başlangıç yapın. :42::42::42:

Bir gün karşılaşırsanız da neler kaçırdığını görüp deliler gibi pişman olup peşinizde koşacaktır :34:

çok bile beklemişsin canım
böylesine erkek bile denmez kusura bakma ama çok sinirlendim :23:
ayrılmakla en iyisini yaparsın böylesi için üzülmeye değmez:19:

evett uzun zaman oldu yazmayalı ... son gelişmeler nedir hayatımda ?
evi boşalttık tamamen ayırdık hatta bursaya yerleştim ben evimi açtım kendim yaşıyorum ...10 kiloda verdim 2 beden küçüldüm şimdilik ...
evi dAha yeni ayırdık gerçi ... şimdi düşünüyorum da ne çok yanlış yapmışım bi kere kendime saygımı yitirmişim onun sayesinde ...
şimdilerde arıyor beni her gün bir şekilde irtibat kuruyor .. açıkça pişmanlığını dile getiremiyor ama sıkı takipindeyim .. meğersem umurunda olmak için sallamamam tekmeyi koymam gerekiyrmuş beyeffendiye ...
nefes aldığımı hissediyorum ... Kadın olduğumun çirkin olmadığımın hele vucuduma bakılmıcak gibi olmadığını keşfettim (:
artık öğrendim sorun kendisiymiş asıl ... gerçi anneleri bana aynı bunu demişti küçük evlendin sen karılık nasıl yapılır bir kocaya nasıl hizmet edilir bilemedin dedi ..
gün gelicek ki onuda yediricem ona ... gençliğimin en güzel yıllarımın hesabını sorucam ona ...

gecmis olsun oncelikle

valla klavyeden sallamak kolay, ama ikili iliskilerde 3cu sahislar (yani misal ben) kesin ve keskin ifadeler kullanmamaliyiz

neyin ne oldugunu sonucta o iliskiyi yasayanlar bilir, ama en onemli sey deger. Bize deger veren kim olursa olsun bas taci yapmamiz lazim, ama deger vermegen hic bir Allahin kuluna tolerans tanimamaliyiz

Eski esin sana deger vermediyse, hic beklememek en iyisi. Kac gunluk omrumuz varki, ziyan etmeyelim.
Ama duzelecegine inaniyorsan, onu seviyorsan, bir uzmana giderek evlilige bir sans daha verebilirsin mesela.

yuva kolak kurulmuyor ama en kucuk biseyde bozula biliyor

Her seyin hayirlisi hepimiz icin

artık geri dönüşü olmıyacak şekildi bitii ...
uzmana gideim dedim zamanında ama ben gidicekmişim öyle demişti bir zamanlar :1:

eşimle boşanıyoruz ..
o kadar çok dolmuşumki sayesinde tebrik ediyorum onu.. son damla taşırdı sabrımı herşeyi.. eğerki hatalarını devam ettirmeseydi ben hala kendimi üzücektim...
4.5 yıllık evliyiz..
ama 3-3.5 yıl öncesi evliliğimiz bitti karı koca hayatımız herşeyimiz bitti .. nedense kiloluymuşum istemiyormuş.. o gece idrak edemedim ama artık herşeyi kavrıyorum ...
ailemin yanına geldim onca fedakarlığıma rağmen hiç değerimin olmaması .. üstelik ki kayınpederim kaynanamda beni suçluyor suçlu benmişim gitmemem gerekirmiş ...

okurken gözlerim doldu. benzer şeyleri yaşıyoruz.... Demekki bir kadın olarak hislerim sizinkilerle aynı ve haklıyım...
Ben bu süreçte bir piskolojik destek almayı tercih ediyorum.
Haftaya randevum var.

artık geri dönüşü olmıyacak şekildi bitii ...
uzmana gideim dedim zamanında ama ben gidicekmişim öyle demişti bir zamanlar :1:

hakkinda hayirlisi bitanem

anlayissiz insanla cok zordur

uzmana gitmek istemeyen kendini akilli zannedenler cok biz kadinlar herseyi yapariz evliligimiz icin, kocamiz icin ama cogu koca da laylaylom :47:

sen kafanda bitirdiysen ileriye bak, arkaya bakarsan dusersin. Allah her seyi gonlunce etsin:48:

okurken gözlerim doldu. benzer şeyleri yaşıyoruz.... Demekki bir kadın olarak hislerim sizinkilerle aynı ve haklıyım...
Ben bu süreçte bir piskolojik destek almayı tercih ediyorum.
Haftaya randevum var.

eğer ki siz düzeltebilirseniz deneyin ama olmuyorsa hiç yormayın kendinizi

hakkinda hayirlisi bitanem

anlayissiz insanla cok zordur

uzmana gitmek istemeyen kendini akilli zannedenler cok biz kadinlar herseyi yapariz evliligimiz icin, kocamiz icin ama cogu koca da laylaylom :47:

sen kafanda bitirdiysen ileriye bak, arkaya bakarsan dusersin. Allah her seyi gonlunce etsin:48:

aynen canım ya şimdierde aklı başına gelmiş ya gene aradı gene aradı ...

Back
X