• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bittim ben ne yapacağım şimdii bi akıl verin ne olursunuz.

lili_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
309
1
96
38
İstanbul
Slm kızlar ben derdimi anlatmışdım daha önce buraya ayrıldım sevgilimle istemiyorum onu anlamıyor ama 15 gündür konuşmuyoduk az önce bi mail atmış beni bırakmanın hesabını bi gün soracam sana diyo 2 yıl birlikteliğimiz olmuştu ailemin haberi yok bana aldıklarını bi kaç gün içinde kargoyla yollucam demiş bittim ben ailem öğrenecek hemde bitmiş bi ilişkiyiiii :((((((((((((((((( ne yapacağım bennnnn

canım eskışehırdesın galıba melhur bır kaç kargo şirketını ararsın adıma kargo gelmışmı dıye..
adrese gondermeyın ben alırım deyın adrese gelmezler sende gıder alırsın kargo şırketınden

neden bu kdr problem yapıosun ki..ailenden neden çekiniyosn?? bence ailen öğrencek die tırsma..böle bi ilişkinin oluğunu anlatırsın ama bittiğini sölersin..bnce üzülme..korkulcak bi durum olacağını zannetmiyorum bn..yaşın göründüğü gibi 26mı? eğer öleyse bnce hiç takma..bu yaştan sonra ailen seni dövecek değil herhalde..sıkma canını canım...

sana aldıklarımın hepsini at çöpe gitsin geri gelmesinin bi manası yok falan deseydin.yollamasını engelleseydin bi şekilde

slm kızlar 1,5 yıllık sevgilimden ayrıldım ciddiydik evlenecektik,uzaktayız birbirimizden taşınmadan önce ist da tanışmıştık şimdi biz antalyadayız ,yeni yeni evlilikten konuşuyorduk ama başta kararlı olan son zamanlar bilmiyorum napcami benim derdim bana yetiyor borçlarım var seni seviorum ciddiyim seninle ama evlilik deyince durumumu düşününce kafayı yiyom diyo yanıma gelmiyo para yok diyo ben de üstüne giidnce çok konuşuyosun boş abartıyosun diyo borçları nasıl yaptın niye bu kadar oldu deyince karışma mali durumuma diyo bende bitirdim herşeyi kapadım telleri geldi ertesi gün antalyaya planları yapmış herşey istediğim gibi olcakmış değişmiş birden ,ya ben 3 yıl sonra evlenelim diyom zaten ama askerliği ve planları hakkkında bişey demiyo kararsızım napcamı bilmiyom falan diyo birde ben bitirince hemen planları yapmş hani kararsızdı böyle olması üzüyo beniiiii:((((( bu konuları açtık yine konuşuyoduk tartışıyoz karşılıklı teli kapatıyo neymiş yine onun üstüne gidiyomuşşummm böle olunca bitirdim artık beni hiç dinlemiyor teselli etmiyor geleceğime güvenemiyorum bana bakamaz diyorum ayrıldık şimdi 15 gündür konuşmuyoz ,haklımıyım sizce çok konuştuk bunları sevgilimle ama hiç anlaşamadıkk onsuz şimdi daha kafam rahat ama ayrıldığıma inanamıyorum bazen bi iyiki ayrıldım diyom bi de acaba yaparmıydı zamanla düzelirmiydi diye diye kendimi yiyorummm:((((

bu yüzden ayrıldıkk

canım ayrılmakla en dogrusunu yapmışsın...
ama ailende senı anlayacaktır muhtemelen..
eger eve kargo gelır ailem bu şekılde ogrenır dıyorsan benım dedıgımı uygula

ailem bilmemeli
ben onlara sölücektim eğer onunla anlaşsaydık sevgilim var evlencez diyee
bana güveniyorlar eğer evlilik için söleseydim bi nebze belki kızmazlardı ama şimdi ayrıldığım birini anlatmak zorundayım tutucu bi ailem var nasıl anlatcam diye zaten korkuyodum ama evlencem diye anlatırım yumuşarlar diyodum
şimdi ne dicemmm bennnnn:(((((((((((((((((((((

canım muhtemelen 3 kargodan bırıyle yollamıştır...
y..........
a..........
m..............

bunların şubelerını ara tembıhle
bılgısayara not düşsünler.........

yanlışlıkla bana aldıkları demişim yaa
benim ona önceden aldıklarımı mektupları vsss
offf ne yapacağım yaa ben şimdiiiiiiiiiiii :((((

bence fazla önemseme korktuğunu düşünürse eğer daha fazla üsteler... göndersin boşver
sadece birgününü alır bütün kargo şirketlerini ya ara yada git bizzat söyle adrese getirmesinler..üzülme bence:)

canım hadı şuanda kargo şırketlerının ınternet sayfalarına gır ara konuş
onun yarın gondermesı muhtemel
korkulacak bır şey yok

bencede ayrılmakla iyisini yapmışsın.üzülme ALLAH daha iyileriyle karşılaştırsın.bencede arkadaşın dediği gibi kargo şirketlerini ara teker teker.ailenin öğrenmemesi için yapacak başka bişeyin yok.

öyle yapayım o zaman , bir kaç güne yollarım demiş inşş engellerim yoksa çok kötü olacak

Canim seni anliyorum ama moralini bozmak istemem ama Kargolar teslim fislerini 2-3 gun sonra isliyorlar.Yani internetten baksan arasan bile fayda etmiyor.Benim cok basima geldi kargoyu ariyorum yok diyorlar pat diye kargo geliyor.Bizzat sabahlari gidip sorabilirsin.Yani kargolar cikmadan alabilirsen alirsin.ama hangi birini arayacaksin.
Madem boyle bir insanmis ayrilmakla cook iyi yapmissin.Ona eger malzemeleri benim verdigim bir adrese gondermessen bizimle ilgili bir umit varsada onu yok edeceksin de 1saatte bizimkilere anlatirim ve seni omrum boyunca unuturum de.Bence zor olsada annene anlat.Yani gunduz kargoyu alip saklayacak birine anlat.

gerçekten mi yaa napacam ben çalışıyorum zaten izin almak büyük problem benim için
hayatta gidip bekleyemem tek umudum telefonla engellemektiii :(((

evet bende ona yollamıştım doğum gününde hediye kargoyla 1 gün önce yollamıştım ertesi gün yollayın diye aradım tembihledim kargoyu,ertesi gün aradım adres yanlış diyolar oysaki doğruydu off sonra erkek arkadaşım kendisi gidip almıştı hediyeyi
:((( derdimi anlatamam sanırım kargocularaaa

gerçekten mi yaa napacam ben çalışıyorum zaten izin almak büyük problem benim için
hayatta gidip bekleyemem tek umudum telefonla engellemektiii :(((

Sen yinede sabahlari ara ama birde gun icinde birebir git ve iceride mudurleri oluyor yaa ona durumu anlat ve kargoyu subeden almak istedigini soyle.Ciktigin cocuk hangi il ve semtte oturuyor yani kargo sana nerden gelecek.

Back
X