• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bittim ben ne yapacağım şimdii bi akıl verin ne olursunuz.

canim eve kargo gelirse ailen acar mi ?
yani daha önceden desen bir arkadasim birsey yollaycakti sanirim abisine vermis onun ismiyle gelecek desen..yani acarlarsa o zaman buda ise yaramaz ama firtinanin dedigini yap..

ŞEKERIM, sevgılın bu kadar atıp tutan bırıyse muhtemelen kargo da göndermez
sen 3 sene sonra evlenelım ama bısey de dedıgınde bıdı bıdı dıyor
sonra ama benı bırakamazsın evlenıcez dıyor ama ne bıraktırıyor ne bırakıyor

bak ne yap ıyı pekı de devam edelım de, yanına gelmesın ama senı arasın sen onu ara ama ona kendını bıraktır terkettırt ugras o senden nefret etsın ıyıce bırakmasını sagla senden nefret etsın ve senı terketsın zor degıl.
kargo margo da yapmaz ınan yemıstır alıp gıymıstır o hedıyelerı o sana gelınce para yok etrafa borc yapıo ama zaten öle adamdan hayır gelmez sekerım aılen de ögrenmez sen de ona taktık yap senı aılenle nası tehdıt edebılıo sen de onu al cık devam ettır ıyı pekı pes edıyorum devam edelım kopamadık zaten felan de. yerimseniben

Canim seni anliyorum ama moralini bozmak istemem ama Kargolar teslim fislerini 2-3 gun sonra isliyorlar.Yani internetten baksan arasan bile fayda etmiyor.Benim cok basima geldi kargoyu ariyorum yok diyorlar pat diye kargo geliyor.Bizzat sabahlari gidip sorabilirsin.Yani kargolar cikmadan alabilirsen alirsin.ama hangi birini arayacaksin.
Madem boyle bir insanmis ayrilmakla cook iyi yapmissin.Ona eger malzemeleri benim verdigim bir adrese gondermessen bizimle ilgili bir umit varsada onu yok edeceksin de 1saatte bizimkilere anlatirim ve seni omrum boyunca unuturum de.Bence zor olsada annene anlat.Yani gunduz kargoyu alip saklayacak birine anlat.

bu dogru teslım fıslerı sonradan gelıyor
ben de aramıstım kargo sırketını yok yok verılmedı daha teslım yok dedıler
sonra anıden öncekı bı gunde teslım edılmıs dedıler nası kızdım sanıyelık dakıkalık ben takıp ederken bılmıyorlar da sonradan bılıyorlar, yok kargo sırketlerınden takıpleyemezsın
ınternet sıfresı bıle olsa aynı sekılde oluyor

sen onla ılıskıye devam et, o senı nasıl kandırıyor hem cıkıyor hem evlenmıyor ayrılmak da ıstemıyor

kullan bunu ayrıldırt kendınden o ıstesın ayrılmayı. süprizzzzz

ahh be lili ne diye sevgiline evinin net adresini verirsin ki kaydirigubbakcemile

bir kac gun sabahlari kargoyu kendin beklesen

ailen gormeden alsan yada ailen gorurse eger arkadasim ailesine supriz yapicakmis bizim evin adresini verdik annesinin dogum gunu vs desen

valla baska bisi dusunemiyorum bi an kendimi koydum senin yerine gercekten zor bir durum heleki ailen tutucuysa

ahh be lili ne diye sevgiline evinin net adresini verirsin ki kaydirigubbakcemile

bir kac gun sabahlari kargoyu kendin beklesen

ailen gormeden alsan yada ailen gorurse eger arkadasim ailesine supriz yapicakmis bizim evin adresini verdik annesinin dogum gunu vs desen

valla baska bisi dusunemiyorum bi an kendimi koydum senin yerine gercekten zor bir durum heleki ailen tutucuysa

Insanlar degismis gercekten.Eski sevgililer herseye ayriliga bile saygi duyardi simdi tehditle birseyleri halletmeye calisan sevgililer cogaldi.Kizlar dikkat edin kac yillik olursa olsun kafanizda tamamen oturtmadan adresinizi hatta telefonlarinizi vermeyin.Artik kimseye guvenmiyecegiz.:mymeka:

evinin adresini vermişsin sanırım
eğer sana birazcık saygısı kaldıysa göndermez, bence senin canını acıtmak istiyor endişelen, kork istiyor göndereceğini ben de sanmam...
ama gönderirse de bul bir yalan, kargo şirketlerini tembihle ne bileyim elinden ne geliyorsa yap...ama en iyisi sanırım bir kız arkadaşını ayarlamak ve sanki ona geliyormuş ta kendi adını verememiş sana göndertmiş gibi yapmak

ve böyle bir adama da sakın geri döneyim deme...

yalan makinelerikaydirigubbakcemile3 iyi ki ayrılmışsın bu adamdan...
en mantıklısı kargo şirketlerini aramak gibi gözüküyor...

Back
X