Bittim ben :(

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Hanımlar selam, delirmek üzereyim şu an :(

Yarın projenin son teslim günü. Projem bitti ama son düzenlemeleri filan bugune bırakmıştım sakin kafayla yaparım diye. Şaak bilgisayar bozuldu. Masaüstü ekranı 30 saniyede bir kendini yeniliyor. Ya başına böyle bi şey gelen var mı yardımcı olabilir misiniz?

Bugun hocaya mail atsam kesin yapmadı ve yalan söylüyor durumuna düşüncem. Dışarı çıkma yasağı var tamir ettirme şansım da yok :(

Telefonla bilgisayarinizin halini cekin gonderin cok inanamazsa baska ne yapılabilir ki tanidik bir bilgisyarci yoksa yapabileceginiz bir sey yok gibi..konu hakkında bilgisi olan umarim yardimci olur size

ekran kendini yeniliyor derken uzerinde calistiginiz uygulamalar mi kapaniyor?

ekran kendini yeniliyor derken uzerinde calistiginiz uygulamalar mi kapaniyor?

Şu şekilde bilgisayarı açıyorum masaüstü sanki f5e basmışım gibi sürekli kendi kendini yeniliyor. Uygulamalar kapanmıyor ama masaüstü sürekli yenileniyor

f5 tusunu kontrol edin bazen kendi kendine takiliyor, sonra masaustu arka planiniz duz resim degil
slayt seklindeyse onu da bir kaldirin. kisa sureli cozum icin f8 kullanabilirsiniz.

yoksa komut satirindan sfc/scannow yazip calistirmayi deneyin boyle duzelir diye dusunuyorum son care.

Hanımlar selam, delirmek üzereyim şu an :(

Yarın projenin son teslim günü. Projem bitti ama son düzenlemeleri filan bugune bırakmıştım sakin kafayla yaparım diye. Şaak bilgisayar bozuldu. Masaüstü ekranı 30 saniyede bir kendini yeniliyor. Ya başına böyle bi şey gelen var mı yardımcı olabilir misiniz?

Bugun hocaya mail atsam kesin yapmadı ve yalan söylüyor durumuna düşüncem. Dışarı çıkma yasağı var tamir ettirme şansım da yok :(
Bu sorunun çözümüne internette baktınız mı? Bu işlersen pek anlamama rağmen ne zaman bilgisayarda anlamadığım bir sorun olsa internette yazanı uygulayıp çözerim.

Benimde bilgisayarim aciliyor ama ilk once markasi var oluyor ya sonra tamamen ekran siyah asus yaziyor devamli gidip geliyor bilen banada yazar mı

Hepinize teşekkür ederim sistem geri yükleme yaptım, şansıma oldu sjdnjdjd ❤❤❤
Yaa bunu duyduğuma çok sevindim. Okurken ben stres oldum.
Ama bilgisayarın oldugu her yerde , insanlar her zaman bu sorunları yaşıyorlar...
Bir cuma günü raporumu atıp sözleştigim arkadaşımla bulusacaktim.
Rapor için de tüm gün telefonla sorumlu olduğum 15 kişiyle konuşmuştum. çıkış saatime yakin bitti, mailimi açtım, atacağım, ama ara ara excellim yok:skandal:.
Ya silinmiş ya bilmediğim bir yere kaydolmus .
O çaresizliği iliklerime kadar yaşadım. Bilgisayardan anlayan birkaç kişiyi arayıp nasıl bulabilirim dedim, internete yazıp çıkan sonuçları denedim ama sonuç yok.
Sonuç olarak arkadaşımı arayıp geç kalacagimi söyledim,o 15 kisiden emin olduğum şeyleri doldurdum,kalanını tekrar arayıp ozur dileyip yine aynı seyleri sordum. Neyse ki iş telefonlari yok,özel numaraları vardı da 6dan sonra ulaşmam mümkün oldu. Çoğu birim gibi şirket telefonu olan birileri olsa , ara ki bulasın
Sonuç olarak birkaç saat geç de olsa raporumu teslim ettim .
Modern çağın kabusları...

Back
X