Bittim..bittim..

Sorun yaşadığınız konu nedir?
Vurması kabul edilir birşey değil tabiki.

Oncelikle her seyden once guclu olmalisiniz. Kizinin duzeni bozulmasin diye bunu cekmeye devam etmek sacma olur. 20lerine geldiginde kiziniza bir guzel her seyi anlatip ikimiz icin de dogru olani yaptım diyebilirsiniz
Oncelikle davayi actiktan sonra avukatla gorusun nafaka vs. Olabilir
Bence ayrı bir eve cikin
Kızınız zaten 1 sene sonra okula baslayacak. O sure zarfından sonra da tam gun bir okulda okurken siz de calisabilirsiniz
Aileniz de destek olur
SIZE SIDDET GOSTEREN BIRINE ASLA 2. SANSI VERMEYIN

Sakin olmaya çalış.
Ayrı evde kalırsan, çalışmıyorsun da kendi ailene daha çok Yük olmaz mısın?
Bence ilk aşamada kendi ailenle kalmalı,iş bulup para biriktirince ayrı eve çıkmalısın.

Daha 24 yaşındayım kızım 3 yasında bu kaçıncı şiddet 6 mi 7 mi bilmiyorum ama 3 yildir hic olmamıştı evliliğin ilk zmnlari olur dedim kendi kandırdım her defasında gözyaşlarına kandim aşırı bi tartışma olmadı neye uğradığını şaşırdım.kahvaltı yapcaktik çaydanlığı fırlattı kızım yanmaktan kil payı kurtuldu en çok canımı bu yaktı..

Çok utanıyorum annmin babamın yüzüne bakamiyorum yıkıldılar...

Her şey halledilir elbette. Maaş, kalacak yer, yeni bir hayat.. Bunlar kolay da.

Kızın için öyle bir adama geri dönme. Emin ol, 2niz beraber daha mutlu olursunuz. Kızının hep tetikte olduğunu , annesinin şiddete uğradığını, üzgün olduğunu görmesi, inan çok daha kötü.
Onun yerine anne babası ayrı ve huzurlu bir hayat yaşasa, en azından psikolojisi bozulmaz.

Ldüşünemiyorum hem de hic1379604 .!.:
Sakin olmaya çalış.
Ayrı evde kalırsan, çalışmıyorsun da kendi ailene daha çok Yük olmaz mısın?
Bence ilk aşamada kendi ailenle kalmalı,iş bulup para biriktirince ayrı eve çıkmalısın.
Haklisin dusunemiyorum

Asıl sorun nedir. Şiddet kabul edilemez bu ayri ama bu adam neden kudurdu boyle.... önce sakin olun zamanla ne yapacaginiz şekillenir. Ailenizde kalip kendi ekonomik ozgurlunuzu kazanip bir evi gecindirebilecek pozisyona geldiginizde ayri eve cikarsiniz.

Utanması gereken sen değilsin. Bu bir suç, hata değil ki. Bu senin utancın değil. O adam utansın.
Bu senin kurtuluşun, yeni beyaz bir sayfa aç hayatında.

Elimde degil onları da uzmeye hakkım yoktu ben hep onları üzen evlat oldum hic gücüm yok nasıl toparlancam ben

Kudurcak birşey olmadı hadi sofraya dedim bi kaç kez neden bi kere soylemiyomusum biriktirmiş içinde herşeyi bahaneydi

Elimde degil onları da uzmeye hakkım yoktu ben hep onları üzen evlat oldum hic gücüm yok nasıl toparlancam ben

Onların da senin de artık üzülmesine gerek yok. Asıl böyle devam edersen üzüleceksin, üzüleceksiniz. Üzüntü bir gün geçer de, üzülmemek için kendini kahretmek de var işin ucunda unutma.

Kizim a kaynar su sicrayinca o panikle Allah belani versin dedim bundan sonra oldu herşeyama panikledim banyoya kkoşarken boyle söyledim yine olsa üne derim yandı ssndim çünkü ağladı çocuk bağırdı yandı sandım elim Ayağım birbirine dolasti

illa hemen karar vermek zorunda değilsin nerde yaşayacağına,ne yapacagına.. vs. Sende bir insansın ve bu yuku kaldırabilmenin en iyi yolu ''eşine karşı kararlı olmak'' .. Sana gücü bu verecek.. Erkeklerin kadınların sevgisinden, iyi niyetinden , nasılsa döner düşüncesiyle yaptıkları bu şeylerden nefret ediyorum.. Ne sanıyorlar kendilerini anlamış değilim, cok sinirliyim gercekten eşine suan..Ağlasana, yalvarsada kararlı ol..

Cocugumun yaninda caydanliga vursa parcalardim heralde cok gecmis olsun ben cocugun yaninda bagirinca bile cildiriyorum hakkinizda hayirlisi olsun ozur dilemedi mi

İşin yokmuş ilk etapta iş bulup köşeye para atana kadar ailenin yanında kalman en mantıklısı olur. Ayrıca lütfen darp raporu al ve şikayetçi olduğunu söyle sorulduğunda. Allah sağlık versin gerisini zamanla düzene sokarsın. Düşün daha beter durumda insanlar var, çalışamayacak kadar hasta değilsin değil mi? 24 yaşındasın genceciksin iş bulursun. Kesin eminsen boşanmaya adım atman gerek, senin derdinin tek çaresi yine sensin. Kendine yardım edeceksin şimdi. Güçlü olmazsan insanlar bir kaldırır seni iki kaldırır sonra onlar da bıkabilir. Allah yardımcın olsun güzel kardeşim.

Hemen çıktım evden zaten dilemedi stemiyorum zaten eksik olsun kulağım ağrıyo hala çaydanlığı fırlattı yapma dememe kalmadan sinir bunu mu gerektirir ya yansaydı geri dönüşü yoktu ya beni ya kendini oldurcekmis bunu mu bekliyim

Sagol ASIN kararliyim daha kaçkere rezil olabilirim daha uuç yıl öncesini unutamazken bunu sindiremem

X