• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bittim dediniz mi hiç?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar empati yaparak kendinizi çok salmayın bakın artık insanların bir çoğunda eklem rahatsızlığı var dediğinde en kötüsü benim ki diyen siz ,nodülüm var ve kanser riski taşıyor diyen arkadaşa aman ne olacak nodül bende de var diyen yine siz.
Gerçekten çok yorucu bir insansınız istiyorsunuz ki çevrenizdeki herkes sadece sizinle ilgilensin tek dertleri sizin diziniz olsun
Merak etmeyin hiç birşey olmaz en fazla yürüyemezsiniz ölüm yok ya sonunda
Ölüm daha iyi yazmışlığı var arkadaşın 😬

Siz de biliyorsunuz ki söyleyişleri bu tarZda değil dalga geçmek amaç onlara da kendileri gibi cevap veriyorum. Gerçekten empati yapan dalga geçemez çünkü. Düzgün yazana da düzgün yazıyorum. Allah göstermesin sakatlık ölümden zor bence :(
Eee ozaman ne diyeyim sakat kalmaktansa ölürsün inşallah

Evet hipoekoik risklidir ama direkt kimse kanser diyemez biyopsi olmadan belki temiz çıkacak belli mi? Yüzde verebilir ama kanser kesin diyemez. Patoloji söyler kanseri bu basic bilgi :)
Haddini asiyorsun nerde. Biliyon tanı konulması hastasiniz diye alttan alıyorum ama yetti tek kelimeyle yazmayın ne halimiz varsa görün ahh yetti artik

Siz de biliyorsunuz ki söyleyişleri bu tarZda değil dalga geçmek amaç onlara da kendileri gibi cevap veriyorum. Gerçekten empati yapan dalga geçemez çünkü. Düzgün yazana da düzgün yazıyorum. Allah göstermesin sakatlık ölümden zor bence :(
Ee yuh artık bi buydu demediğin 😀

Eee ozaman ne diyeyim sakat kalmaktansa ölürsün inşallah

O zaman en kısa zamanda size hayırlı ölümler diliyorum.

Hadi kibleyin de banlanayım. Şunu yazmazsam çatlardım 🙄
Ya millet vucudunun yarisini kaybediyor, uzuvlari kesiliyor, yuzde bilmemkaci yaniyor, inatla hayata tutunup benim saglikli halimle yapamadiklarimi yapiyor.
Vallahi inanilmaz.

Öyle temennilerde bulunuyor ki en sonunda yuz tane hastalik sahibi olup ölecek. Insan lafinin nereye gittigini dusunur.

Size doktor sakat kalacaksınız mı dedi. Kendi özbakımınızı yapamıyor tuvalete kendiniz gidemiyor musunuz. Zamanla bacaklarınızı güçlenecek diye düşünüyorum bu bir süreç. Ha olmazsa da protez seçeneği var. Sakat kalma ihtimalinden iyidir diyorsunuz da o ihtimali size kim söyledi neye göre öyle düşünüyorsunuz

Yahu konu benim konum bilmişlik değil bildiğimi söylüyorum bir de bana agresif deniyor anlamadım

Size doktor sakat kalacaksınız mı dedi. Kendi özbakımınızı yapamıyor tuvalete kendiniz gidemiyor musunuz. Zamanla bacaklarınızı güçlenecek diye düşünüyorum bu bir süreç. Ha olmazsa da protez seçeneği var. Sakat kalma ihtimalinden iyidir diyorsunuz da o ihtimali size kim söyledi neye göre öyle düşünüyorsunuz
Çok erken yaşta çok kötü halde diyen oldu maalesef :( o yüzden üzülüyorum. Bu hastalık ilerleyici protesinde ömrü sınırlıymış :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X