• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bittim dediniz mi hiç?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla okuyamadım gecenin bu saatinde yine döşemişsiniz kendinizi bu kadar açıklama ihtiyacı hissetmeniz üzücü:) haklı çıkmak için ne uğraş verdin be:)
Bunun, buraya yapılan yüzlerce yoruma üşenmeden cevap veren kişi mi söylüyor😂

Valla okuyamadım gecenin bu saatinde yine döşemişsiniz kendinizi bu kadar açıklama ihtiyacı hissetmeniz üzücü:) haklı çıkmak için ne uğraş verdin be:)
Bunu mu demek istediniz:

1750195287746.webp

Sizin anlama seviyenize uygun basitlikte yazamıyorum çok özür dilerim. Herkesin bir kusuru var işte :(

Yeap o kişi paragraflar yazıyor şu an uykum geldi ya:)
Sen ona işime gelmedi desene, rapor bekliyorum. Gelene gidene mr atıyordun. At da bi görelim ne zaman ameliyat olcan çiçek felan yollarız

Anlamayı geçtim ben, okuyamıyor bence😂
Allah aşkına siz yazmayın ya baya gülüyorum :)
Yorumunuzu gördükçe yok ağrısızsa tedavi yokmuşta yok bacak protezi değilmişte yani bunları yazan bana anlamaktan bahsedemez pleasee :)

sizinki kalabilir🤣
Ya ben olmasam siz bu saatte ne yapıcaktınız asıl hadi ben depresyondayım işi gücü saldım raporluyum filan sizlere şaştım kaldım :)
E o kadar şikayetçiyseniz kudra'yı, siyah palto'yu falan engellediğiniz gibi hepimizi engelleyin konunuzdan. Böylece dilgi giçiyirlir diye şikayet ettiğiniz kimse yazmamış olur.
Ama o zaman da başlığınıza yazan kalmaz, ilgisiz kalırsınız değil mi :D

Valla ben bu saatte genelde zaten dizi falan izliyorum evdeysem. Bugün de burayı izlemeye karar verdim :D

E o kadar şikayetçiyseniz kudra'yı, siyah palto'yu falan engellediğiniz gibi hepimizi engelleyin konunuzdan. Böylece dilgi giçiyirlir diye şikayet ettiğiniz kimse yazmamış olur.
Ama o zaman da başlığınıza yazan kalmaz, ilgisiz kalırsınız değil mi :D

Valla ben bu saatte genelde zaten dizi falan izliyorum evdeysem. Bugün de burayı izlemeye karar verdim :D
Üşenmesem engelliycem valla :)
Sadece bugün mü hergün her saat :)))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X