Bittim sanki

noira

Pişmanlık Başa Bela.
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
86
13
31
Artik bilmiyorum dayanamiyorum sanirim. Kimseye yaranamadim kimseyi mutlu edemedim kendimi bile! Gittikce kilo veriyorum. Dogru duzgun yemek yemeyi kestim. Kaybedecek hic birseyim yok gibi. Yuzume kotu laflar soylendi. En kotu ithaflar. Kotu oldugum icimin ruhumun kotu oldugu soylendi. Artik o soylenen kotu kisi miyim diye dusunuyorum. Ya da o mu olmaliyim? Duydugum laflari hak mi etmeliyim? Ona mi burunmeliyim? Kalabaliklar icinde yalnizim. Elinde onlarca mutluluk olan kisileri goruyor ve kiskaniyorum. Gecmisimde yaptigim hatalar yuzume vuruluyor pismanim dedikce yine vuruyorlar yuzume. Haykiriyorlar sen busun degersizsin diye sanki.Hayat hep beni teget geciyor. Herkesten art niyet beklemeye basladim. Surekli istenmedigimi dusunuyorum. Beni yaninda isteyen asla birakmayacagim diyen elimi tutup surekli destek olacagini soyleyenler bile gitti. Arkalarina bakmadilar. acik bulmaya her an beni suclayacak biseyler bulmaya calisiyorlar. O kadar korkuyorum ki. Korkarak yasiyorum. Yapmadigim biseyi bile ya kanitlayamazsam ustume kalirsa psikolojisi ile karsiliyorum. Dayanacak gucumun kalmadigi bir noktadayim gittikce batiyorum. Sonum yakin gibi vucudum iflas ediyor. Cidden bittim sanki.

İnsanlar kötü ve acımasız.En çok sevdiklerimizden gördüğümüz ufacık zarar bile darma duman ediyor bizi.Yapılması gereken en güzel şey beklentiyi sıfıra indirmek.Yıkılmayın lütfen.Bu durum sizi yıkmasın aksine güçlendirsin.Böyle böyle olgunlaşıyor insan.Dilerim güzel insanlarla karşılaşırsınız.Ara ara içinizi dökün.Dinleriz biz..

Konu o su bu demeyecegim diyemem. Konu bittim iste bu. Derdim bu hep bi yuzume vurulmasi hep bi benim kaybeden olmam hep hayatta siki siki tutundugum seylerin koparilmasi kopmasi benden.
Mesela en son ne yaşadın da böyle patladin yok mu bir şey

Yapim geregi ben aciklamaktan aciklama yapmaktan gocunmayan bir insanim suclandigimda hemen aciklarim durumu detaylari anlatirim olani biteni anlatirim. Deger verdigim insana yaparim bunu. Ama bazen hatta cogu zaman artik aciklamalarim bile kanitlarim bile yeterli olmuyor. Yaptigim hic bir seyi art niyetle yapmadım. Kimseyi aldatmadim, cana kiymadim, hirsizlik yapmadim. Mukemmel degilim hatalar yaptim kalp kirdim ama pismanligini ta canimda hissettim buna bile inanmiyor kimse. Benim hissedebilecegime aglayabilecegime insan olduguma inanmiyor kimse en cok konusmak istediğim insan bile inanmiyor dinlemiyor adeta umursamiyor guluyor yuzume oyledir diyor. Oyledir. Alay ediyor yani. Ben neyim? Canavar mi? Cok yoruldum gercekten.

Mesela en son ne yaşadın da böyle patladin yok mu bir şey
Hayatta hic bi sey iyi gitmeyince insan patliyor sevdigin insanların sensiz mutlu oldugunu gormek. İcimi alev alev yakan kiskanclik duygusu. Minik bir cocuk gibi hissediyorum kendimi sokakta boyle annesini babasini kaybetmis oraya buraya kosuyorum. Sanki kose kapmaca oyununda herkes kosesini bulmus gibi ben ortada kalmisim ama saga sola gidiyorum yok bana yer. Hep içimden geciriyorum 150 boyum var bir yere sigdiramadilar beni. Varligina en cok ihtiyac duydugum kisi de itti beni yanindan. İtti resmen. Sen kotusun dedi evet kirdigim oldu ama ben ona icimi titretirdim. Bana uzatilan parmaklara catalli dillere kem ve kotu niyetli gozlere bakti o da uzatti bana parmagini. Uzatip parmaklarin 'bu' diyorlar. Hedef seciyorlar. Sapliyorlar oklarini. O saplamaz acitmaz beni kollamaya calisir. Hala. Ama o da kendi kosesine cekildi o da itti beni git sana yer yok dedi resmen.

Bu şiir gibi dert yanmalar da moda oldu...
sanırsın ki yunus emre yazmış...
bir ben var bende, benden içeri.....

eeeeee :KK14:

Benim de en deger verdigim insan bunlari soyledi...dalga gecerek gulerek eminim oyledir....birak insanlar istedigini dusunsun.onlarin ne dusundugunu dusunme.vicdanin rahatsa eger kimseye kendini anlatma biseyleri kanitlama.cunku sen ne yapsan da insanlar inanmak istedigine inaniyor malesef...

Benim de en deger verdigim insan bunlari soyledi...dalga gecerek gulerek eminim oyledir....birak insanlar istedigini dusunsun.onlarin ne dusundugunu dusunme.vicdanin rahatsa eger kimseye kendini anlatma biseyleri kanitlama.cunku sen ne yapsan da insanlar inanmak istedigine inaniyor malesef...

Bu canimi yakiyor ya zaten! İnaniyor emin hatta. Cirpiniyorum resmen. Bir insan bu kadar korkarak yasar. Su an arkadaslarimin yazligindayim. Sokaga cikamiyorum, icim istemiyor o ayri ama korkuyorum. Hayir diyorum o benimle en azindan ben oyle hissediyorum varligini kendisini... Benimleymis gibi davraniyorum. Ama goren var mi duyan var mi? Gorse duysa inanacak var mi? Ama yok vazgecmiyorum. Gecemiyorum. Bir mahlukat bu kadar hissedebilir ama onumde sanki bir duvar. Duvari gecemiyorum. Ben ordum o duvarlari bir yanim oyle diyor ellerinle ordun diyor diger yanim sen kirarsin ancak diyor ama ben azıcık inceldigini dusundugumde duvarlar ikiye katlanarak beni sıkıştırıyor koseye.

Bu canimi yakiyor ya zaten! İnaniyor emin hatta. Cirpiniyorum resmen. Bir insan bu kadar korkarak yasar. Su an arkadaslarimin yazligindayim. Sokaga cikamiyorum, icim istemiyor o ayri ama korkuyorum. Hayir diyorum o benimle en azindan ben oyle hissediyorum varligini kendisini... Benimleymis gibi davraniyorum. Ama goren var mi duyan var mi? Gorse duysa inanacak var mi? Ama yok vazgecmiyorum. Gecemiyorum. Bir mahlukat bu kadar hissedebilir ama onumde sanki bir duvar. Duvari gecemiyorum. Ben ordum o duvarlari bir yanim oyle diyor ellerinle ordun diyor diger yanim sen kirarsin ancak diyor ama ben azıcık inceldigini dusundugumde duvarlar ikiye katlanarak beni sıkıştırıyor koseye.
Psikolojik Destek alma Şansın var mı
çok yipratiyorsun kendini
üstelik elle tutulur bir durum yok gibi
yani genel olarak herkesin yaşadığı şeyler

Bize inanmayan insanlara yalvararak inandirmaya calisarak aslinda tam aksine uzaklastiriyoruz kendimizden...inanmak istemeyen inanmiyor ne yaparsan yap.daha once esimden duydugum laflara ornak:sen seytansin,icindeki pislik disariya vuruyor.cok kotu birisin.iyi oldugun zamanlarda mutlaka bir menfaatin hesabin vardir,pisliksin,kotusun,icin kalbin cok kotu,kotu bi insansin,tehlikeli bi kadinsin,sinsisin...vs...ve oyle olmadigima inandirmak icin defalarca gecelerce aglamisimdir konusup bana inanmasi icin aglamisimdir...sonuc:inanmak istedigine inandi.o yuzden birak vicdanin rahatsa herkes inanmak istedigine inansin

Bize inanmayan insanlara yalvararak inandirmaya calisarak aslinda tam aksine uzaklastiriyoruz kendimizden...inanmak istemeyen inanmiyor ne yaparsan yap.daha once esimden duydugum laflara ornak:sen seytansin,icindeki pislik disariya vuruyor.cok kotu birisin.iyi oldugun zamanlarda mutlaka bir menfaatin hesabin vardir,pisliksin,kotusun,icin kalbin cok kotu,kotu bi insansin,tehlikeli bi kadinsin,sinsisin...vs...ve oyle olmadigima inandirmak icin defalarca gecelerce aglamisimdir konusup bana inanmasi icin aglamisimdir...sonuc:inanmak istedigine inandi.o yuzden birak vicdanin rahatsa herkes inanmak istedigine inansin
Karsindaki insan ya da insanlar bir kere yanlislari gormeyi kafalarina koymussa agzinla kus tutsan bos.tamamen bakis acisi.bazen insan karsisindakinin bircok yanlisi olmasina ragmen gormez goremez istese de.ama bazi insanlar sadece acik ararlar kendi hatalarini gormezler.pireyi deve yaparlar.bir acik yakalarlar ve buyuttukce buyuturler.oyle buyuturler ki karsiisndakini bile bu duruma inandirirlar...kendinden emin oldugun halde ozurler dilersin kendini suclamaya baslarsin.iyi anliyorum.o insanlar emin ol hatali olmasan da bunlari soylecek baska bahane bulurlardi.sana inanmak isteyen her turlu inanir.inanmak istemeyene de ne yapsan da inanmaz.kafasinda kurup kaliplastirmistir cunku

Konu sahibi sana sormak istiyorum.
Neden burya konu actin?

Bu soruyu cevaplarmisin?
Cunku eger sana yardimci olmamizi istiyosan daha acik konusmalisin.
Ornekler ver bize. Kim ne yapti anlat.
Seni neyle sucladilar?

Tum yazdiklarin ilk yazin gibi olmus, uzatmalar resmen.
Ama hic aciklayici bi ornek bi sebep yok bu olanlarin. Yardimci olabilmemiz icin konuyu anlmamizda yardimci olman lazim.

Olayi anlatmiyorsun
"insanlar seni sucluyor" durduk yere mi ?
"Pismansin ve insanlar yuzune vuruyor" demekki birseyler yaptin degil mi ?
"Kendini acıklıyorsun uzun uzun " ama kimse sana inanmiyor kolay kolay
Arkadaslarin uzaklasiyor

Vevdahasi dahasi ..

Buda mi durduk yere kimse masum bir insana bu dedigin gibi davranmaz .. belli ki sendede var baya vukuat ne bekliyorsun ?
Herkes yaptiklarini öder bir sekilde
Ve hala mutlu olanlari kiskaniyorum diyorsun .. icindeki hirs ve kiskanclik her satirinda kendini gosteriyor sen hakettin mi ki ????
Yaptiklarinizin sonucunu begenmeyip magduru oynamayın birde
Biraz kendine baksan belkide birseyler degisir

Neler yaşadın bilmiyorum ama yaşadıklarının arkasında dur. Sen hatalıyım dedikçe insanlar üzerine çullanırlar. Buna izin verme, herkes kendine baksın.

Hayatta hic bi sey iyi gitmeyince insan patliyor sevdigin insanların sensiz mutlu oldugunu gormek. İcimi alev alev yakan kiskanclik duygusu. Minik bir cocuk gibi hissediyorum kendimi sokakta boyle annesini babasini kaybetmis oraya buraya kosuyorum. Sanki kose kapmaca oyununda herkes kosesini bulmus gibi ben ortada kalmisim ama saga sola gidiyorum yok bana yer. Hep içimden geciriyorum 150 boyum var bir yere sigdiramadilar beni. Varligina en cok ihtiyac duydugum kisi de itti beni yanindan. İtti resmen. Sen kotusun dedi evet kirdigim oldu ama ben ona icimi titretirdim. Bana uzatilan parmaklara catalli dillere kem ve kotu niyetli gozlere bakti o da uzatti bana parmagini. Uzatip parmaklarin 'bu' diyorlar. Hedef seciyorlar. Sapliyorlar oklarini. O saplamaz acitmaz beni kollamaya calisir. Hala. Ama o da kendi kosesine cekildi o da itti beni git sana yer yok dedi resmen.

O zaman sende onları it kardeşim. Seni istemeyenleri sen hiç isteme. Hayat devam ediyor.

Öncelikle kendinize acımaktan vazgeçin.Siz sanıyormunuz ki kendinize acıdıkça, kendinizi suçladıkça herşey yoluna girecek.Maalesef yine herkes kendi havasında olacak.
Bu hayattaki en önemli kişi sizsiniz,bunu aklınızdan çıkarmayın. Herkes hata yapar.Önemli olan yaptığı hataları kabullenip ,eskisinden daha güçlü bir şekilde hayata tutunmaktır.Psikolojik destek alın ama unutmayın ki yine hersey siz de bitiyor.
Bugün hayatınızda bir milat olsuniTabiri caizse küllerinizden yeniden doğun... Etrafınızdakilere ben de burdayım ve dimdik ayaktayım, artık beni üzemiyeceksiniz , sizi takmıyorum mesajını verin...

X