• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitürlü bu korkuyu atlatamıyorum

cok sagol tatlım yag ben suna dayanamıyorum bak senın doktorun antıbıyotık falan vermıs benım doktor fıtıl krem yallah hery yolnda dıyıp gönderyodu cok endselıydım haklıymsda kı benım ıdrar yolu enfeksyonun yuksek cıkıyo hep suan bırhaftadr ıgneler antıbıyotk kullanyorum dah yenı tedavı göryorm gbı bsıy kızılcık denıycem ck sagol ben normal dogum yaptm ama hala gecmedı enfeksyon. ve bıdahakı ay gebe kalmam lazım artık dayanamıyorum ıyılesmem lazım :KK43:
canım bu kızılcık suyu nasıl yapılıyo tarfnı yazarmısn hamıle kaldgmda da ıcebılırmıyım zararı olurmu artık dayanamıyorum beklemek ıstemıyorum etrafmdakı tum arkdslrım dogum yaptı bısuru örnek hamıle arkdslrım var artk bıanönce olsn ıstyorum :(

evet cnm ıdrar yolu enfeksıyonu bıde ılerlemıs ıyıce hamıleyken daha yatkın oluyo gebeler enfeksyonalara. okdar cok dıkkat edyorum kı bıturlu gecmedıı :KK43:

ahh canım benim benim kızım tüp bebek ve takip eden profun bana ilk söylediği şey günde 3 lt su içeceksin, bunu sıcaklarda 4-5 lt reye çıkaracağız.idrar yolu enfeksiyonu olursun haberin olmaz, erken dogum ölü dogum aparsın demişti daha yeni hamileyken.gerçekten bu enfeksiyondan korunmanın tek yolu bol su.su idrar yollarından geçerken orayı temizleyip gidiyor.

benim elti de 6,5 aylık dogum yapmıştı.3 ay yazlıkta 1 bardak su içtiğini görmedik demişlerdi.büyük olasılıkla onunda idrar yolu enfeksiyonuydu.

Canm bendede bu hastalık tan ne cektm ilaclar kullanmadm cok skr gec dogum yaptm ama dgmdan hemn sonra inanilmz bobrek agrsi cektm olaclarini kullan aksatma gebelik boyunca ..ve bol bol dua Allah'in dedogi olur canm ins hersry gonlune gore olur
Allah razı olsun cok sagol. ben ılclarımı ıcıyorum da. bes ay önce dogum yaptm zeynep kamıle gdyodum kültür yapmadan sadece ıdrar tahlılıne göre ılclr yazdılar hıcbırıde fayda etmedı. şimdi iyi bir doktor buldum bu bayag kültür yaptı ona göre ılclr yazdı takbınıde ıyı yapıyor suan hamıle degılım ama kalmadan ıyılesmem lazım

Rabbim sabir versin ins . En kisa surede tekrar hamile kalor yavrunu alırsın. Konunu okumadım cevab tekrari olursa k.bkma m erken dgum sebebini arastr m güzelce tedavin bittikten sonra tekrar basla bence calismalara allah yardimcn olsun

ahh canım benim benim kızım tüp bebek ve takip eden profun bana ilk söylediği şey günde 3 lt su içeceksin, bunu sıcaklarda 4-5 lt reye çıkaracağız.idrar yolu enfeksiyonu olursun haberin olmaz, erken dogum ölü dogum aparsın demişti daha yeni hamileyken.gerçekten bu enfeksiyondan korunmanın tek yolu bol su.su idrar yollarından geçerken orayı temizleyip gidiyor.

benim elti de 6,5 aylık dogum yapmıştı.3 ay yazlıkta 1 bardak su içtiğini görmedik demişlerdi.büyük olasılıkla onunda idrar yolu enfeksiyonuydu.
:( su ben zar zor gnde bes bardak ıcebılıyordum zatn olan enfeksyon ılerlemıs gerızekalı doktora bebegm öldktn snra aradım dedım rahım agznda yaram varms tabı bıyopsı yaıldı temz cıktı enfeksyonda ılerms bebegımı kaybettık dedım bana dedgı şu ben senı muayne ettgmde yara yoktu sen benı ultrosnla muayne ettın yarayı nasıl görebılırsn kı ? k ona hamıle kalmadan gıtmstm muayne olmaya gebelgm boyuncada bırtek ona gıdyodum aklıma gldkce cok kızıyorum hakkımı helal etmıyorum etmıyorumsebep olan lara helal etmıyorum. eltıne cok uzuldum kesın oda ıdrar yolu enfksyondandır benm gbı sımdı nasıl peki merak ettım :(

Rabbim sabir versin ins . En kisa surede tekrar hamile kalor yavrunu alırsın. Konunu okumadım cevab tekrari olursa k.bkma m erken dgum sebebini arastr m güzelce tedavin bittikten sonra tekrar basla bence calismalara allah yardimcn olsun
A mınn cok sagol ınsallah zaten bana en ıyı geleck olan sey cocuk sahıbı oolmak . erken dogum sebebı arstrldı rahım agznda yara vardı kolposkopık bıyopsı yapıldı sonuclr cok sukur temız cıktı sadece ıdrar yolu enfeksyonum var yuksek cıktı enson

:KK43: su ben zar zor gnde bes bardak ıcebılıyordum zatn olan enfeksyon ılerlemıs gerızekalı doktora bebegm öldktn snra aradım dedım rahım agznda yaram varms tabı bıyopsı yaıldı temz cıktı enfeksyonda ılerms bebegımı kaybettık dedım bana dedgı şu ben senı muayne ettgmde yara yoktu sen benı ultrosnla muayne ettın yarayı nasıl görebılırsn kı ? k ona hamıle kalmadan gıtmstm muayne olmaya gebelgm boyuncada bırtek ona gıdyodum aklıma gldkce cok kızıyorum hakkımı helal etmıyorum etmıyorumsebep olan lara helal etmıyorum. eltıne cok uzuldum kesın oda ıdrar yolu enfksyondandır benm gbı sımdı nasıl peki merak ettım :KK43:

evet canım su içmezsen tedavi olamazsın.eltiyi bilmiyorum cocuk prematüre dogdu.yaşıyor pek sorun yok.onlara göre ben haset ettimde ondan erken dogum oldu.hadi ahım tuttu deseler tamam da gülüyorum Allah onlardan uzak etsin

evet canım su içmezsen tedavi olamazsın.eltiyi bilmiyorum cocuk prematüre dogdu.yaşıyor pek sorun yok.onlara göre ben haset ettimde ondan erken dogum oldu.hadi ahım tuttu deseler tamam da gülüyorum Allah onlardan uzak etsin
bunun hased etmekle ne alakası var. bı rahatszlgı vardır mutlaka ama ınan cok zor ben dogum yaptgm gece agrılarım umrmda degıldı tek basıma yogun bakıma cıktm onun orda caresız kucuk yattgnı gördkce kendıme kızdım elımden hıcbsy gelmıyodu keske yapabılcgm bısy olsaydı dıye kendmı yıyıp bıtırdm. ucgun yasadı sutumu sagıp verdım ıcmıs sutumu nekadar zor anlatamam yavrunun oracıkta caresız yattgnı görmek dakkka basıda kan alıp dryolardı mafedmslrdı bacakları delık desk olms ıgne ızlerınden.. eltınle aranda ne gectı bılemem ama yınede bırbırnızı anlamaya calısın onun cahıllıne ver yasadıkları onunda elbette cok acı seyler acısndan saga sola saldrıyo bellı

bunun hased etmekle ne alakası var. bı rahatszlgı vardır mutlaka ama ınan cok zor ben dogum yaptgm gece agrılarım umrmda degıldı tek basıma yogun bakıma cıktm onun orda caresız kucuk yattgnı gördkce kendıme kızdım elımden hıcbsy gelmıyodu keske yapabılcgm bısy olsaydı dıye kendmı yıyıp bıtırdm. ucgun yasadı sutumu sagıp verdım ıcmıs sutumu nekadar zor anlatamam yavrunun oracıkta caresız yattgnı görmek dakkka basıda kan alıp dryolardı mafedmslrdı bacakları delık desk olms ıgne ızlerınden.. eltınle aranda ne gectı bılemem ama yınede bırbırnızı anlamaya calısın onun cahıllıne ver yasadıkları onunda elbette cok acı seyler acısndan saga sola saldrıyo bellı

ben seni anlıyorum canım.hiç korkma tedavini ol.daha dikkatli ol.vitamin su demir bunları ihmal etme.tekrar aynı şeyleri yaşamazsın.rahimden kaynaklı olunca erken dogumun tekrar etme olasılığı yüksek ama seninkisi farklı.cennette bir yavrunun oldugunu düşün.herkese nasip olmaz.benim eltiye gelince boş ver canım.öyle bir mahluktan bahsetmeye değmez.

A mınn cok sagol ınsallah zaten bana en ıyı geleck olan sey cocuk sahıbı oolmak . erken dogum sebebı arstrldı rahım agznda yara vardı kolposkopık bıyopsı yapıldı sonuclr cok sukur temız cıktı sadece ıdrar yolu enfeksyonum var yuksek cıktı enson

O bndede vardı hamileykne antibiyotik ile bir süre tedavi edildi . Cok sorun deil . Ama dkkatte edilmeli . Bi sorun yoksa iyi . Su abda bulunduğum topikte 6 dusuk yapmış bir arkadaşımn 11 aylk bebesi var. Ve zor şartlarda oldu onun kan pıhtılaşmasu varfu surekli dusuodu cok sukur bu sefer oldu ve 1 yasna grcrk . Ins . Bu sefer bebeğin senle olur

2,5 senelık evlıyım ılk sene cocuk ıstemedık ama 2,sene ıstedık ve gebe kalmak ıcın yumurtlama takıbı klomen ve catlatma ıgnesyle gebe kaldım ögredngmde cok mutluyduk ılktı cınsyetı kızdı basından berı ara kanamalarım vardı 6.ay bıttgnde 24 haftalık yogun kanamayla acillden zeynep kamıle gırıs yaptık ve bebegmı normal dogumla canlı dogurdum erkn dgdgu ıcın tutanamadı öldü yavrum şimdi aradan 5ay geçti ve ben tekrar istiyorum ama cok korkuyorum aynı seylerı yasamaktan kabus du hersey. bırlkte hamıle kaldgmz bıcok arkdsm dogum yaptı onları gördkce ıcım dahada cok yanıyo aglamadgm gün yok cok acı cekıyorum esımede yanstyorum çok mutsuzum. idrar yolu enfeksyonundan dolayı erkn dogum oldu ve hala bu ılletten kurtulamadım. dertleşmye ihtycm var :KK61::KK61::KK61:
Rabbim yardımcın olsun canım inşallah sana tekrar sağlıklı bir bebek nasip eder korkma nasipden ote koy yok

O bndede vardı hamileykne antibiyotik ile bir süre tedavi edildi . Cok sorun deil . Ama dkkatte edilmeli . Bi sorun yoksa iyi . Su abda bulunduğum topikte 6 dusuk yapmış bir arkadaşımn 11 aylk bebesi var. Ve zor şartlarda oldu onun kan pıhtılaşmasu varfu surekli dusuodu cok sukur bu sefer oldu ve 1 yasna grcrk . Ins . Bu sefer bebeğin senle olur
insallah busefer yavrumu kucagama alırım buay yumurtlama takıbıne basladık hayırlısı rabbımden bakalım nelck heycanla beklıyorumm buara kızlar ıgnler haplar fıtıl derken cok sukur ıdrar yolu enfeksyonumdan kurtuldum suan tertemızım iyileştgm ıcnde doktor baslayalım takıbe dedı. hem korkuyorum hemde bebegımn kokusu burnmdan gtmıyor denemednde göremem bılıyorum of kadın olmak nekadar zor ya

ben seni anlıyorum canım.hiç korkma tedavini ol.daha dikkatli ol.vitamin su demir bunları ihmal etme.tekrar aynı şeyleri yaşamazsın.rahimden kaynaklı olunca erken dogumun tekrar etme olasılığı yüksek ama seninkisi farklı.cennette bir yavrunun oldugunu düşün.herkese nasip olmaz.benim eltiye gelince boş ver canım.öyle bir mahluktan bahsetmeye değmez.
tedavımı oldm cnm cok sukur ıyılestm hcbr skntm yok yag benım canım neye yanıyo bılıyomsnz 10 tedavı olup kurtuldm bu ıdrar yolu enfksyonundan bu kadar kolayms pekı neden ben hamılykn o doktor benı tedavı edemedı nıye dıkkate almadı hersey normal evham yapma hadı gıt deyıp benı yolladı kendımı yıyıp bıtryorum allaha havale ettım sunu anladmkı tek doktrla kalmamalı. smdı yenıden takıbe basladık ınsallah buay hamıle kalırım cok özledım kıpırtılarını unutamıyorum:KK1:

Canım bende aynı sen gibi 25+3 de erken doğumla bebeğimi dünyaya getirdim ve malesef 3 gün yaşadı yavrum bir yudum dahi sütümden içemedi miniğim o kadar büyük bir acı ki Rabbim bir daha göstermesin hiç bir kimseye bu acıyı başın sağolsun..İnşallah rabbim yeniden nasip eder anne olmayı sana banada ve isteyen bütün arkadaşlarıma iyi haberlerimizi vereceğimiz günlerde olacaktır.Ağlatan Rabbim elbet bizleride güldürcektir.

tedavımı oldm cnm cok sukur ıyılestm hcbr skntm yok yag benım canım neye yanıyo bılıyomsnz 10 tedavı olup kurtuldm bu ıdrar yolu enfksyonundan bu kadar kolayms pekı neden ben hamılykn o doktor benı tedavı edemedı nıye dıkkate almadı hersey normal evham yapma hadı gıt deyıp benı yolladı kendımı yıyıp bıtryorum allaha havale ettım sunu anladmkı tek doktrla kalmamalı. smdı yenıden takıbe basladık ınsallah buay hamıle kalırım cok özledım kıpırtılarını unutamıyorum:KK1:

su içmeyi ihmal etme.tekrar ediyorum daha yeni hamileyim tarık aksu ünlü prof bana 3 lt su içeceksin bunu sıcaklarda 4-5 lt e çıkaracagız idrar yolu enf. hamilelerde çok tehlikeli belirti vermiyor ölü dogum olur erken dogum olur farkedemezsin demişti.hatta suyun içine limon sık yapabilirsen süper oluyor.domestos gibi idrar yollarını temizliyor.onun dışında kader gözüyle bakmak gerekiyor.Allaha havale her şey.vardır bir hikmeti yani bize düşün bu şekilde düşünmek.

bu defa enfeksşyona cok dikkat edersin su iç bol bol sıcak tut kendini..rutin tahlil iste...ya daha büyük bir problem olaydı? Rabbim tez zamanda saglıkla bir evlat nasip etsin..

Back
X