- Konu Sahibi sari_cicek
-
ne zaman etksini gördün hergün mü sürdünfiyatı 89 tl ama yuz ıcın bıle leke kremlerı satılıyor 150 200 tl bence pahalı değil zayıflama ilaçlarına bıle dunyanın parasını verıyoruz :))) bunun için değer yani :) yüz içinde kullanılıyor ama ben bikini ve koltuk altı için kullandım. arastırmalarıma gore ve doktorumun dedığıne gorede vucudumun heryerı ıcın kullanabılırmısım hıcbır yan etkisi yokmuş.
Kızlar bıyık bölgemdeki kararma için doktora gittim mantar dedi..
enfeksiyon kaptığı için dedi..
içinde expigment %4 de olmak üzre 4 krem karışımından oluşan (eczacı hazırlıyo) bir krem verdi..
10 gün sabah akşam kullanıp 15 gün sonra kontrole gidicem bakalım renkde açılma düzelme olursa tekrar bilgi veririm
kremın içeriginde neler vardı acaba? takıp edecegım senı lütfen unutma bılgilendirmeyı genelde verılen karışımlar işe yarar içerigide önemlı tabi
kızlar ıkı hafta once evde kendım sır yapmaya calıştım ve bacak arası yanı kasık bolgesı cok yumusak oldugu ıcın bıturlu cekemedım bezı kıpkırmızı oldu sımdıde kahverengı gecermı yoksa boylemı kalır ıkıtarafta yapıştrdıgım bez seklınde kahverengı ıgrenc yaa napıcam ben
niye cevap vermiyorsunnnn sarı çiçek yardımcı olamıyosan konuyu açmasaydınnnbence benım kullandığım dervita kremi kullan sanada iyi geleceğini umuyorum.
çünkü ben bu karısım kremı kullandım bır faydasını gormedım baska yerlerdede okudum çok fazla memlun kalan yok bu karısımlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?