• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıyık kolye modelleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Caddy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Bir yandan dudak üstündeki tüylerimizi yani bıyıklarımızı almak için cımbız, ağda, lazer epilasyon gibi yöntemler deniyoruz bir yandan da bıyık kolyeler takıyoruz. Bu açıdan bakınca, “kadınlar, çok bilinmeyenli denklemdir!” diyen erkeklere hak vermemek elde değil… Moda üzerine bu kadar düşünmeye gerek var mı? Yok, aslında canımız ne istiyorsa; onu yaparız, canımız ne istiyorsa; onu takarız!

Bıyık kolye modelleri

$biyik_kolye_modelleri (1).webp$biyik_kolye_modelleri (2).webp$biyik_kolye_modelleri (3).webp$biyik_kolye_modelleri (4).webp$biyik_kolye_modelleri (5).webp$biyik_kolye_modelleri (6).webp$biyik_kolye_modelleri (7).webp$biyik_kolye_modelleri (8).webp$biyik_kolye_modelleri (9).webp$biyik_kolye_modelleri (10).webp$biyik_kolye_modelleri (11).webp$biyik_kolye_modelleri (12).webp$biyik_kolye_modelleri (13).webp$biyik_kolye_modelleri (14).webp$biyik_kolye_modelleri (15).webp

bana çok ititci geliyo bu bıyık kolyeler

Bıyık modelleri bu sezon çok moda her şeyde kullanılıyor ama bende sevmiyorum bu modeli

Aslında görünüş itiariyle tatlılar ama Amaç ne ? Yani ne anlama geliyor orasını pek anlamadım ..
Anlamsız bişey takmak da saçma olur hani..
Bakın benim bıyıklarım çıktı bunlarda ispatı gibi bişe :27::27::27:

Back
X