- 25 Şubat 2009
- 1.214
- 8
- 158
- Konu Sahibi prensesasik
Konu kapanmıştr
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim ayla_te bu dediğin kremleri çok duymuştum ama açıkcası benimde içime sinmedi kullanmaya.. iyikide kullanmamışım..
bende elma sirkesi deniyorum sulandırıp pamukla siliyorum gece yatıyorum öle birde güneş kremsiz çıkmıyorum sadece bıyık bölgeme sürüyorum..çünkü, normalde tüyleri kalınlaştırıyor..
Alnımda ve dudak üstümde güneş lekeleri var cosmelen pleeng yaptırdım dünyanın parasına 2 hafta yüzüm istakoz gibi gezdim tam geçti derken lekeler gene çıkmaya başladı koruyucu krem kullanıyorum
hiç aksatmadım ÖLMEK İSTİYORUMMMMMMM
canlarım hepımız ıcın soyluyorum butun kremlerı tavsıye etmeyım cunku gercekten herkes sorununa cozum ıcın burada yanlıs krem yanlıs sonuc dıyorum bu dertten muzdarıbım cunku acnelyse kullandım bunun gıbı bı ton krem bebek gıbı cıldım vardı sırf meraktan scma sapan seyler ve suan cıldım cok guzel degıl kızlar bır kerede olsa cılt bakımına gıdın ve cıldınızı tanıyın tanıdıktan sonra ona gore urun alın ben oyle yaptı daha bılınclı olarak hataya dusmezsınız... sızlerı sevıyorum:) bilmiyorumkismileKimyasal peeling dışında deriyi soydurmayı yani peelingi ya da microdermabrazyon kitlerini deneyerek süreci hızlandırabilirsiniz. Bakın cilt hekimi şöyle bir tarif vermiş yine soydurma amaçlı:
expigment % 4 sabah aksam saat 08
locoid sabah saat 10
acnelyse aksam saat 10
Alnımda ve dudak üstümde güneş lekeleri var cosmelen pleeng yaptırdım dünyanın parasına 2 hafta yüzüm istakoz gibi gezdim tam geçti derken lekeler gene çıkmaya başladı koruyucu krem kullanıyorum
hiç aksatmadım ÖLMEK İSTİYORUMMMMMMM