Lekeler, Çiller Bıyık Lekeleri Ve Çözümler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
evet ya bıyık lekesini hiç sorma bende sir ağda yaptırmıştım ondan oldu şimdide çikmıyor ço sinir bende çozüm istiyorum kiremi deniyeceğim..

bepanthen merhem kullandım bi ara
her sir ağdayla alındığında küçük küçük sivilceler çıkıyor :(
bnde sivilceler için cildiyeye gittim akne tedavisi için olan kremi kullanıyorum benzamiycin topical jel iyi geldi ölesine denemiştim

benımde lazer epilasyon sonrası kaldı dudak üzerimde 2 yıldır gitmiyo napabılırız

kuaförde falan bıyıklar alındıgı zamn yag suruyolar mesala o yag ıyı degil hiç bi zamn bı tane bepanten krem alın yanınıza o yagları surdurmeyin canlarım benm guclubacismile

arklar teşekkür ederim cevaplarınız için.. gerçekten bir ürün veya maske kullanıp sonuç alan var mı ? ben kahverengi lekelerden kurtulmak istiyorum artık :S

aynı dertten müzdarip cok arkadaşım varmış :( benimde 2 yıldır fln bıyık üstü lekem mevcut ve artk cok sinir bozucu gelio bana dışarı bile cıkmak istemiyorum :/

kullandıgım ürünleri yazmaya çalışıyım o kdr cok şey denedim ki cünkü
1) expigment uzun süreli kullanmadım sabredip ilk başlarda pul pul soyuodu devam etmedim coğu kişide etkiliymiş.Arap kızı kremi oda geçici beyazlık veriyor sadece ayrıca cok yağlıı sivilce oluşumuna sebep oluo.

2) Tretin daha sonrasında acnelyse daha çok soyucu kremlerin köklü çözüm olacağını düşündüm hep sorunu kökten halleder bakımından ama bunlar bende ters etki yaptılar daha koyulaştı lekem cok az kısımlarda soyulmalar oldu ama aynı şekilde koyulaşmada oldu bu yüzden vazgeçtim ilaçlar doğal yollara başvurmaya karar verdim

2 haftadır elma kabuğu salatalık kabuğu ve yogurt karbonat maskesi yapmaya çalışıorum en azından kremler kadar cildimi inceltip kötüleştirmiolar.Şimdi daha iyi oldugunu düşünüorum geçmedi tamamen tabiki ama biraz rengi açıldı sanırım ilerde param oldugunda bi dermotologa gitmek en iisi olcak sanırım :kedi:

teşekkür ederim ayla_te bu dediğin kremleri çok duymuştum ama açıkcası benimde içime sinmedi kullanmaya.. iyikide kullanmamışım..
bende elma sirkesi deniyorum sulandırıp pamukla siliyorum gece yatıyorum öle birde güneş kremsiz çıkmıyorum sadece bıyık bölgeme sürüyorum..çünkü, normalde tüyleri kalınlaştırıyor..

teşekkür ederim ayla_te bu dediğin kremleri çok duymuştum ama açıkcası benimde içime sinmedi kullanmaya.. iyikide kullanmamışım..
bende elma sirkesi deniyorum sulandırıp pamukla siliyorum gece yatıyorum öle birde güneş kremsiz çıkmıyorum sadece bıyık bölgeme sürüyorum..çünkü, normalde tüyleri kalınlaştırıyor..

rica ederim cnm

elma sirkesini yarı yarıya sulandırıp kaynattıktan sonra buharınada tutmayı dene arada bi oda iyi oluyor şekerim :) kaydirigubbakcemile2

Alnımda ve dudak üstümde güneş lekeleri var cosmelen pleeng yaptırdım dünyanın parasına 2 hafta yüzüm istakoz gibi gezdim tam geçti derken lekeler gene çıkmaya başladı koruyucu krem kullanıyorum
hiç aksatmadım ÖLMEK ıSTıYORUMMMMMMM

Alnımda ve dudak üstümde güneş lekeleri var cosmelen pleeng yaptırdım dünyanın parasına 2 hafta yüzüm istakoz gibi gezdim tam geçti derken lekeler gene çıkmaya başladı koruyucu krem kullanıyorum
hiç aksatmadım ÖLMEK İSTİYORUMMMMMMM

Koruyucunu değiştirmelisin.

çözümünu bulan arkadaşla karşılaşmak lazım buraya zaten sorunu olanlar giriyo genelde çözüm bulanlar değil 2 yıldır bende bulamadım dudak üzeri lekesinın çözümünü

Kimyasal peeling dışında deriyi soydurmayı yani peelingi ya da microdermabrazyon kitlerini deneyerek süreci hızlandırabilirsiniz. Bakın cilt hekimi şöyle bir tarif vermiş yine soydurma amaçlı:

expigment % 4 sabah aksam saat 08
locoid sabah saat 10
acnelyse aksam saat 10

rebele bunu bende bir çok sayfada çok gördüm ama ben açıkcası korkuyorum ya daha kötü olursa diye.. ama bunu uygulayanı da pek görmedim

Evet hassas ciltler için fazla zorlayıcı kremler bunlar. Doktor kontrolünde denemek lazım. Birde bıyık lekesini geçirmek isterken sırf o kısma krem uygulanırsa yüzün diğer kısımlarıyla renk farkı oluşabilir gibi.

bilmiyorum canım benim çok az rengi açılsa rahatlıyacamda neredeyse aramadığım birşey kalmadı.. şu an sadece limon elma sirkesi ve su ile seyreltip hergün sürüyorum akşam.. ve sabah ise de güneş kremsiz 50 faktörlü kullanmadan çıkmıyorum benim yüzüm çabuk yanar belki orayı korursam renk farkını gideririm biraz diye düşünüyorum ama bilmiyorum kafayı yemesem iyidir :)

Kimyasal peeling dışında deriyi soydurmayı yani peelingi ya da microdermabrazyon kitlerini deneyerek süreci hızlandırabilirsiniz. Bakın cilt hekimi şöyle bir tarif vermiş yine soydurma amaçlı:

expigment % 4 sabah aksam saat 08
locoid sabah saat 10
acnelyse aksam saat 10
canlarım hepımız ıcın soyluyorum butun kremlerı tavsıye etmeyım cunku gercekten herkes sorununa cozum ıcın burada yanlıs krem yanlıs sonuc dıyorum bu dertten muzdarıbım cunku acnelyse kullandım bunun gıbı bı ton krem bebek gıbı cıldım vardı sırf meraktan scma sapan seyler ve suan cıldım cok guzel degıl kızlar bır kerede olsa cılt bakımına gıdın ve cıldınızı tanıyın tanıdıktan sonra ona gore urun alın ben oyle yaptı daha bılınclı olarak hataya dusmezsınız... sızlerı sevıyorum:) bilmiyorumkismile

Back
X