Lekeler, Çiller Bıyık Lekeleri Ve Çözümler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Arkadaşlar ben burda bi konuda okumuştum,

Kantaron yağı sivilce lekelerine falan çok iyi geliyomuş,

Bıyık lekelerine de iyi gelir heralde,

Ben de sir le alınca bazen tahriş oluyo,haftada bir mecburen alınca,iyileşmeden gene oluyo,

iyileşiyo ama leke kalıyo,

Ben alıp denicem kantaron yağını,

Size yazarım yine burdan...

canım senden haberleri bekliyoruz en azından ben sabırsızlıkla bekliyorum yaptıklarım işe yaramıyor bıktım artık :(

selam arkadaslar bundan 1 ay önce ben agda yapmistim ve biyik bölgemde kahverengi lekeler cikti, ve degisik biseyler yaptim gecmedi üstelik artti,
ve sonra doktora gittim doktor bana betasidon krem ve kortizon tableti verdi, eczaneden alirken kortizon tableti yokmus sonra getirceklerdi ve hafta sonuna denk geldiginden o gün alamamistim, fakat sadece kremi kullandim ve kortizon tabletine gerek kalmadan gecti, ben almanyadayim bu yüzden doktora bu kremin tr deki karsiligini sordum ve bepanthen oldugunu söyledi, herkese tavsiye ederim hic bir sey ile ugrasmayin sadece bepanthen krem kullanin arkadaslar, ve 2 gün de gecti, umarium sizdede ise yarar.

arkadaşlar kimseye boş sözler söylemek istemem o yüzden herkes kendi bilir,benimde bıyık bölgemde kahve lekeler var ama ağda lekesi falan değil,soyucu kremleri hepsini kullandım cık:2 seans kimyasal pleng yaptıdım yine cık(oranı düşüktü pek tavsiye etmmem)bir çok şey denedim anlıycanız ama yok üstelik artıyo ilk zamanlar bikaç sivilce çıktı izleri kaldı geçirmek için içeriğini bilmeden çok büyüük hata arkadaş tavsiyesiyle tretini bilinçsiz kullandım sonra kabuklanınca elimle kaldırdım lekeler o şekilde oldu:sözün kısası şu anda ozonlu zeytin yağı kullanıyorum lekeler oldukça açıldı kapatmadan çıkıyyorum artı dışarı üstelik tüm yüzüme renk ve canlılık geldi ,ben de iki üç günde etkisini gösterdi memnunum kendini çaresiz hisseden arkadaşlarım bende kimi zaman sizinle aynı duyguları yaşıyorum o yüzden deneyiz bence pahalı değil üstelik doğal tahriş yakma ıvır zıvır yok

cnm ben anlamadm ozonlu zeytinyagı ne :S ve nasıl kullanılıo bilgi verirsen cok büyük sevap işlersin valla kullanmadıgım şey kalmadı benimde şu an naturaline serum aldım ama 3 gndr deişiklk yok ondada

cnm ben anlamadm ozonlu zeytinyagı ne :S ve nasıl kullanılıo bilgi verirsen cok büyük sevap işlersin valla kullanmadıgım şey kalmadı benimde şu an naturaline serum aldım ama 3 gndr deişiklk yok ondada

valla ben tv den şu ikbal gürpınarı fırsat buldukça takip ederim kadın haftada bir ozona giriyo ilk orda duydum nette araştırdım ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmem ama cilt sorunlarında çok etkiliymiş ben sıradan bi aktardan aldım ,akşamları yatmadan ünce cildine sürüyosun bildiğimiz zeytin yağlı tek farkı ozonlu olması,sizde aynı etkiyi gösterirmi bilmem ama ben çok memnun kaldım,bu arada bilindik bi marka almanı tavsiye ederim sahteleri var ayrıca kapak kısmı elle çevrilip açıllan olmaması lazım hava almaması için

netten ozon yagı olarak bişiler buldum ama bilmiorum dogrumu aktara sorarım bende kanka olduk adamla artık zatenn

inş etki eder cnm saol

ozonlu yağ aktarlardan almayın diye bas bas bağırıyorlarrrrrrrrrrrrrr....cildinizi iyice mahvedeceksinizzzzz......ozon yagı satan bir site var....baya yorumda yapmıslar...bence oraya bir bakın ozontedavisi.com mu ne...gerçi ben orayada güvenmiyorum ama....aktardan alınmayacağını en azından biliyorum....

ozonlu yağ aktarlardan almayın diye bas bas bağırıyorlarrrrrrrrrrrrrr....cildinizi iyice mahvedeceksinizzzzz......ozon yagı satan bir site var....baya yorumda yapmıslar...bence oraya bir bakın ozontedavisi.com mu ne...gerçi ben orayada güvenmiyorum ama....aktardan alınmayacağını en azından biliyorum....

dediklerine katılıyorum ama şöylede bi durum var,istanbulun en ünlü tarihi çemberlitaş aktarcısından aldım yağı 10 liraya güvenilir bi firma aynı yağ nette 15 20 lira büyüklüğüde aynı nete ne kadar güvenilir bu durumda.bence güvenilir sağlam bi aktardan bilinen marka alınabilir,ayrıca kullanıyorum içersinde cildi tahriş eden katkı maddesi yok,dediğin yere bi arkadaş tel buraktı geri dönüş dahi olmadı,artı bence o site güncel değil soruda sorduk birlikte cvp yine yok böyle olması daha günen veriyo sana sanırımmmm

dediklerine katılıyorum ama şöylede bi durum var,istanbulun en ünlü tarihi çemberlitaş aktarcısından aldım yağı 10 liraya güvenilir bi firma aynı yağ nette 15 20 lira büyüklüğüde aynı nete ne kadar güvenilir bu durumda.bence güvenilir sağlam bi aktardan bilinen marka alınabilir,ayrıca kullanıyorum içersinde cildi tahriş eden katkı maddesi yok,dediğin yere bi arkadaş tel buraktı geri dönüş dahi olmadı,artı bence o site güncel değil soruda sorduk birlikte cvp yine yok böyle olması daha günen veriyo sana sanırımmmm

yok dadlım dedim ya zaten gerçi ben o siteyede güvenmiyorum diye...ama şimdi şöle bir durum var...ozon dediginiz olay o kadar basite indirgenmemeli...yani aktarda 10 lira bu yagı tanıdık bir markadan alamak demek cildiniz tahriş etmemesi demek onun ozonlu olduğuunuda göstermez...bu sitede satılan ürünlerdede süpheliyim...zaten güvensem sipariş de verirdim..ne biliyim..güvenimi kaybettim insanlara o yüzden de sürekli sorguluyorum dadlım yanlış anlamayın beni...

Arkadaşlar ben burda bi konuda okumuştum,

Kantaron yağı sivilce lekelerine falan çok iyi geliyomuş,

Bıyık lekelerine de iyi gelir heralde,

Ben de sir le alınca bazen tahriş oluyo,haftada bir mecburen alınca,iyileşmeden gene oluyo,

iyileşiyo ama leke kalıyo,

Ben alıp denicem kantaron yağını,

Size yazarım yine burdan...

Aldım ben geçen gün kırmızı olandan,

Bıyık bölgesine sir ağda yapınca bazen tahriş ediyo,

Ondan sürdüm bir kere sanki reengini bile açmış gibi geldi,

Tahriş acısını da hafifletti,bakalım birkaç kez daha denicem ve uygulicam,

O zaman daha çabuk etki gösterir diye düşünüyorum....

yok dadlım dedim ya zaten gerçi ben o siteyede güvenmiyorum diye...ama şimdi şöle bir durum var...ozon dediginiz olay o kadar basite indirgenmemeli...yani aktarda 10 lira bu yagı tanıdık bir markadan alamak demek cildiniz tahriş etmemesi demek onun ozonlu olduğuunuda göstermez...bu sitede satılan ürünlerdede süpheliyim...zaten güvensem sipariş de verirdim..ne biliyim..güvenimi kaybettim insanlara o yüzden de sürekli sorguluyorum dadlım yanlış anlamayın beni...

yok yanlış anladığımdan değil yazmıştım zaten dediklerine katılıyorum diye,haklısın kimseye güven olmuyo,ama ben iyi bi yerden iyi bi marka almıştım ilk günlerde gösterdi etkisini sanıyorum yağı iyi muhafaza edemedim zaten küçük bi şişeydi ,bi kaç gün sonra yağın kapağının kendiliğinden kırıldığını farkettim sonra farklı bi yağın kapağıyla değiştirdim yine aynısı oldu nedenini anlayamadım ozonun etkisinden olmuştur belkide şu andada kullanıyorum fakat aynı etki yok galiba yağda ozon ekkisi kalmadı hava aldığı için,şimdi netten iyi bi araştırma yapıp sipariş vermeyi düşünüyorum.ayrıca kullanan arkadaşlar varsa eğer hava almamasına dikkat etsinler ve galiba buz dolabında saklanıyomuş

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ama lütfen gerçekten işe yarayan ürünler hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim ve yaramadığını düşündüğünüz ürünler hakkında..

ben limon ve elma sirkesi karışımını hergün yapıyorum ve 50+ faktörlü güneş kremini kullanmadan dışarı çıkmıyorum biraz rengi açıldı gibi ama bilemiyorum sabırla devam edicem..

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ama lütfen gerçekten işe yarayan ürünler hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim ve yaramadığını düşündüğünüz ürünler hakkında..

ben limon ve elma sirkesi karışımını hergün yapıyorum ve 50+ faktörlü güneş kremini kullanmadan dışarı çıkmıyorum biraz rengi açıldı gibi ama bilemiyorum sabırla devam edicem..

bende yapıyorum cnm önce buhar yapıyorum suyu elma sirkesiyle kaynatıyorum yüzüme tutuyorum...daha sonra elma sirkesiyle yüzümü siliyorum....bir kaşık kil e zeytin yagı, limon ve gül yagı kokuyorum maske yapıyorum pırıl pırıl oluyorum ;) düzenli kullanırsak sonuc belli olur ( lekeler için)

sir ağdadan sonra benimde lekelenmeler olmuştu canım.haftada 1 kaplıcaya gittim hafifçe keseledim,havuzdan hiç çıkmadım su baya iyi geldi ve kil maskesi yaptım baya farketti canım.ama benimde sorunum ufak sivilcelenmeler ve kızarıklık...onuda aşıcam inşallah hihoyyyt

ya benimde yüzumde kahverengi sir agda lekesı kaldı off cok cırkın duruyo saclarımı toplayamıyorum burdan okudum elma sirkesı ıle liminu yaptım dün basladım bu seferde o gölge delık delık oldu acaba daha mı kötü olcak off ya cok mutsuzum napcamı bılmyrm

arkadaslar,

aynı dertten muzdarip insanları gormek beni rahatlattı (damdan düşeni damdan düşen anlar misali). ben hayatımda bıyık bolgemi hic almamıstım bile. sadece tuy sarartıcı ile sarartırdım. gecen yaz fotograflarda bile belli olacak sekilde orada renk koyulasması oldu. expigment 2%lik kullandım gecti sandım. ama geri geldi. hemde 50+ faktor koruyucu kullanmama ragmen! neyse resmen bunalıma girdim. hayattan sogudum. calısamaz hale geldim. cilli bi suratım olmasına ragmen hic sikayet etmezdim.
dertamologa gittim. bana bi krem karısımı verdi. tüm suratına sur gunese cık dedi. icinde oksijenli su falan var. ise yarıcakmı bakalım. bi de elma sirkesi denicem. işe yararsa paylasırım.
bir de işin gıcık yanı, bu kremi sabah surup oyle gezmem gerek. vazelinli, daha bi ortaya cıkarıyor cillerimi vs. Onu da gectim, makyaj yapamıyorum üzerine. kapatamıyorum da.
bebek gibi cildim vardı. buraya sadece icimi dokmek icin yazdım. bakalım su elma sirkesi+karısımı denicem. işe yararsa iceriğini paylasıcam.:2:

Arkadaşlar ben geçen gün bıyıklarımı sirle aldıktan sonra hiç ağda yağı falan sürmeden direk kantaron yağını sürdüm,

Yemin ediyorum size bir kızarıklık tahriş falan hiçbişey kalmadı,

Ben de inanamadım valla,anında acısını aldı ve kızarıklık falan hiç olmadı,

Herkese tavsiye ederim,bundan sonra ağdadan sonra hep kantaron yağı sürcem
...boshayallersmile

Back
X