- Konu Sahibi prensesasik
ben peeling yapıyorum hangi markanın olduğu önemli değil tavsiye ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç yıl geçmiş cevap vereyim dedim beğeni gelince.. En iyi yöntem lazer.. Orda hiç bişi kalmıcak ve renk zamnla açılıyor
bende bıyık lekesi için lazere başladım acaba kac seansta gecıyor ben henuz bır seans yaptırdım kremlerden artık umudu kestım cıldi yakıyor ve dahada yayyılıyor lekem bır fıkır verırmısınz
Kaç yıl geçmiş cevap vereyim dedim beğeni gelince.. En iyi yöntem lazer.. Orda hiç bişi kalmıcak ve renk zamnla açılıyor
bende bıyık lekesi için lazere başladım acaba kac seansta gecıyor ben henuz bır seans yaptırdım kremlerden artık umudu kestım cıldi yakıyor ve dahada yayyılıyor lekem bır fıkır verırmısınz
Merhaba bende almanyadayım alnımda kahverengi lekeler oluştu geçen yıl doktora da gitmedim bahsettigin krem reçetesiz satılıyomu ve hala duruyosa kutusunun resmini paylaşırmısın.eger yoksa internetten bulup kopyalarmısın resmini buraya.Bende kurtulmak istiyorum bu lekelerden artık.selam arkadaslar bundan 1 ay önce ben agda yapmistim ve biyik bölgemde kahverengi lekeler cikti, ve degisik biseyler yaptim gecmedi üstelik artti,
ve sonra doktora gittim doktor bana betasidon krem ve kortizon tableti verdi, eczaneden alirken kortizon tableti yokmus sonra getirceklerdi ve hafta sonuna denk geldiginden o gün alamamistim, fakat sadece kremi kullandim ve kortizon tabletine gerek kalmadan gecti, ben almanyadayim bu yüzden doktora bu kremin tr deki karsiligini sordum ve bepanthen oldugunu söyledi, herkese tavsiye ederim hic bir sey ile ugrasmayin sadece bepanthen krem kullanin arkadaslar, ve 2 gün de gecti, umarium sizdede ise yarar.