- 13 Kasım 2019
- 6.280
- 13.196
- 198
Bir bıyık mevzu var da bana öneriniz olur mu bi sorayım dedim. Eşim aslında yakışıklı ve çekici bir erkektir ama adam sakal bırakıyor, bıyığını kesiyor. Ben de gıcık oluyorum yani bıyıksız sakal çok komik ve itici duruyor. Bana göre ya sakallı bıyıklı olmalı ya da ne sakal ne bıyık olmalı. Gerçi sakalı da kesse oğlum gibi durur çünkü yaşını göstermiyor ve benden de 3,5 yaş küçük, sakal bir olgunluk katıyor yüzüne ama bıyıksız iğrenç. O da inat ediyor "benim dudak yapım bıyık için uygun değil, işte güldüğüm zaman bıyık gamzelerimin içine çöküyor, kötü duruyor.." (halbuki hiç kötü durmuyor, gözleri ön plana çıkıyor daha çekici oluyor) işte bıyık bakımı çok zor oluyormuş traş olurken zorlanıyormuş şekli bozuluyormuş falan. Biz tanıştığımızda bıyığı vardı. Sonra biz çıkmaya başladığımızda bıyığını kesti "işte seni öperken batmasın" dedi gerekçe olarak da. Ay batsın yeter ki böyle komik görünme. Neyse sonra benim isteğim ve teşvikim ile bıyık bırakmıştı herkes de çok yakıştığını söyledi, beğendi hata babası da "bıyık sakalsız olur da sakal bıyıksız olmuyor" dedi benim de öyle düşündüğümden habersiz. Ben aslında bıyık da sevmem sakal da ama bıyık eşime yakışıyor. Bir de ben çiftlerin birbirlerinin böyle saçına başına karışmalarına karşıyım, eşim de vaktiyle bana saçlarını sarıya boya diye ısrar etmişti kızmıştım. Şimdi vazgeçti o ısrarından. Ama bu sakallı ve bıyıksız hali beni sinir ediyor. Var mı önerisi olan?