Bıyık meselesi

gul2016

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2019
6.280
13.196
198
Bir bıyık mevzu var da bana öneriniz olur mu bi sorayım dedim. Eşim aslında yakışıklı ve çekici bir erkektir ama adam sakal bırakıyor, bıyığını kesiyor. Ben de gıcık oluyorum yani bıyıksız sakal çok komik ve itici duruyor. Bana göre ya sakallı bıyıklı olmalı ya da ne sakal ne bıyık olmalı. Gerçi sakalı da kesse oğlum gibi durur çünkü yaşını göstermiyor ve benden de 3,5 yaş küçük, sakal bir olgunluk katıyor yüzüne ama bıyıksız iğrenç. O da inat ediyor "benim dudak yapım bıyık için uygun değil, işte güldüğüm zaman bıyık gamzelerimin içine çöküyor, kötü duruyor.." (halbuki hiç kötü durmuyor, gözleri ön plana çıkıyor daha çekici oluyor) işte bıyık bakımı çok zor oluyormuş traş olurken zorlanıyormuş şekli bozuluyormuş falan. Biz tanıştığımızda bıyığı vardı. Sonra biz çıkmaya başladığımızda bıyığını kesti "işte seni öperken batmasın" dedi gerekçe olarak da. Ay batsın yeter ki böyle komik görünme. Neyse sonra benim isteğim ve teşvikim ile bıyık bırakmıştı herkes de çok yakıştığını söyledi, beğendi hata babası da "bıyık sakalsız olur da sakal bıyıksız olmuyor" dedi benim de öyle düşündüğümden habersiz. Ben aslında bıyık da sevmem sakal da ama bıyık eşime yakışıyor. Bir de ben çiftlerin birbirlerinin böyle saçına başına karışmalarına karşıyım, eşim de vaktiyle bana saçlarını sarıya boya diye ısrar etmişti kızmıştım. Şimdi vazgeçti o ısrarından. Ama bu sakallı ve bıyıksız hali beni sinir ediyor. Var mı önerisi olan?

bıyık olmadan sakal nasıl oluyor daha önce hiç denk gelmedim.

bıyık tamamen temiz diğer yerler kıllı mı yani . Eğer böyleyse gerçekten komik duruyordur.
Bence düzgünce anlatın durumu. İnatlasarak anlasamazsınız.

bıyık olmadan sakal nasıl oluyor daha önce hiç denk gelmedim.

bıyık tamamen temiz diğer yerler kıllı mı yani . Eğer böyleyse gerçekten komik duruyordur.
Bence düzgünce anlatın durumu. İnatlasarak anlasamazsınız.
Bıyık kısmı tamamen temiz, diğer yerde küçük bir sakalı var keçi sakalı gibi. Evet komik duruyor. Anlattım ama anlamıyor çünkü o bıyığın kendisinde kötü duruyor olduğunu düşünüp ona takılmış halde. Bir de traş olurken bıyık eziyet oluyormuş. Bizim kaşımız, gözümüz, makyajımız epilasyonumuz, ojemiz, bakım kremlerimiz, saç fönümüz, bir yığın eziyetimiz var erkeklerin de traş eziyeti var naapalım.

Amerika'da teknoloji kullanımını reddeden hristiyan mezhep mi cemaamt mi ne öyle bi tipler vardı, onlar gibi mi? Yani bilemedim herkesin kendi tercihi ama o görüntüyle insan aynaya nasıl bakar? cidden komik olur, insan kendine bunu neden yapar ki? Hadi kendine yapıyor eşceğizinin suçunu ne seni öyle görsün :)

Katılıyorum sakalsız bıyık komik olur bence de, düşündüm de yanii... Birkaç sene sonra fotoğraflara bakıp o da kendine gülecek ve nasıl izin verdin öyle dolaşmama diye de size kızacak kesin. Ayrıca bu erkeklerdeki eşlerine sarı saç yap diye baskıları nedir yahu. Bir arkadaşıma eşi zorla yaptırdı caanim kız sarı saç siyah kaşla dolaştı bir süre, yazık yahuu

Bıyık kısmı tamamen temiz, diğer yerde küçük bir sakalı var keçi sakalı gibi. Evet komik duruyor. Anlattım ama anlamıyor çünkü o bıyığın kendisinde kötü duruyor olduğunu düşünüp ona takılmış halde. Bir de traş olurken bıyık eziyet oluyormuş. Bizim kaşımız, gözümüz, makyajımız epilasyonumuz, ojemiz, bakım kremlerimiz, saç fönümüz, bir yığın eziyetimiz var erkeklerin de traş eziyeti var naapalım.
kendine bıyığı yakıştırmamasını anlıyorum. O durumda komple tıraş olsun o halde.

Hiç arkadaşlarından söyleyende mi yok yaaa. Kötü bir durum.Başka birilerinin daha kötü durdugunu söylemesini sağlayabilirseniz belki ikna olur.

Valla kadınlar bi ton dertle uğraşırken erkeklerin bu üşengeçliği beni benden alıyor:)

Katılıyorum sakalsız bıyık komik olur bence de, düşündüm de yanii... Birkaç sene sonra fotoğraflara bakıp o da kendine gülecek ve nasıl izin verdin öyle dolaşmama diye de size kızacak kesin. Ayrıca bu erkeklerdeki eşlerine sarı saç yap diye baskıları nedir yahu. Bir arkadaşıma eşi zorla yaptırdı caanim kız sarı saç siyah kaşla dolaştı bir süre, yazık yahuu
Aynen, ilk evlendiğimizde bana da ısrar etti durdu sarı saç diye. Kuaför "saç ince telli ve koyu, yanar" dedi bu inanmadı ısrar etti. Sonra bir gün emrivaki yaptı, kv ve beni kuaföre götürdü, kv "istersen yapabilirsin sarı kötü durmaz" demişti. Ben kv yanında olay çıkartamadım tabi bu ısrar edip durunca, kuaför de orta yolu bulup ombre yaptı, kaşlarımı da açtık kötü durmasın diye. Aslında kötü durmadı ama sonrasında benim saçlarım yandı. Upuzun saçlarım gitti, ben bunun burnundan getirdim pişman oldu istediğine, şimdi vazgeçti sarıdan. Bu sebeple onun bıyığına karışmak da istemiyorum ama karışmadan da duramıyorum çünkü hakikaten komik. Gittiği berber söyledi ama karışmıyor, Bir arkadaşı var (erkek) O dedi "bıyıksız sakal olmaz" diye ama takmıyor, bir de ortak bir bayan arkadaşımız var samimi ben ona geçen gün dedim ki "Allah aşkına sen söyle, bıyıklı mı daha iyi bıyıksız mı?" O gülüyor sadece, "kendi bilir, ikisi de güzel" diyor politik yalancı :KK70: . Babası söyledi ama onu da takmadı. Ben niye taktım bu kadar bilmiyorum ya adamın bıyığına? O kadar yakışıklı adam, kendini çirkinleştiriyor.

Yani kendine yakıştırmıyorsa sizin baskınızla bıraksa bile adam rahat edemez ki. Kötü duruyor olabilir, o konuda haklısınız ama bence kendiliğinden vazgeçmesinden başka bir çare yok.

Back
X