• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİYOEŞDEĞER HORMON REPLASMAN TEDAVİSİ

Selam arkadaşlar, estreva jeli Türkiye de bulmakta zorlandığım için yurt dışından fazla getirmiştim. Son kullanma tarihinin bitimine bir yıl var ve o süreye kadar hepsini bitirebilmem mümkün değil. İhtiyacı olanlar bana ulaşabilir.
Selamlar hala elinizde mevcut mudur?

Selam arkadaşlar, estreva jeli Türkiye de bulmakta zorlandığım için yurt dışından fazla getirmiştim. Son kullanma tarihinin bitimine bir yıl var ve o süreye kadar hepsini bitirebilmem mümkün değil. İhtiyacı olanlar bana ulaşabilir.
Merhaba.. 1 kutu nekadar gidiyor

Aselam, hala varsa ben alabilirim

Aselam, hala varsa ben alabiliri
selam varsa ben alabilirim
Merhaba arkadaslar, Estreva jel ihtiyaci olanlar benimle iletisime gecebilir.
selam ben istiyorum

Merhaba arkadaşlar...
Menopoza girdim ve doktoruma biyoeşdeğer hormon replasman tedavisini danıştım. Bana Estreva gel ve beraberinde ayın son 10 günü Progestan fitil önerdi. Ancak Estreva Gel in ülkemizde tedariği zormuş, ancak genelde insanlar yurtdışından getiriyormuş. Aranızda bu ürünü ya da muadilini kullanan ve tedarik için bana yardımı olabilecek olan var mı? Bu konuya çözüm bulabilirsem çok mutlu olacağım...
Merhaba @r76... Hayır, bulamadım. Ancak bu jeli aynı formülde üreten bir eczane bilgisi ulaştı bana. Orasıyla görüşüp orda yaptırdım ve aldım. Ben özel hastanede doktorumdan tavsiye almıştım bu jeli. Ay boyunca kullanılacak, ve ayın son 10 gününde de projestan alınacak.
Merhabalar yaptırdığınız eczanenin bilgisini alabilir miyim rica etsem

Back
X