Biyokimya-Elisa-Hormon-Beta HCG-Torch test sonuçlarım

eslaa

Annesinin Prensi ''EGE''
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
2.898
1.851
248
arkadaşlar merhaba bu aralar çok soru soruyorum ama ben bugun kadın doğumcuya gittim. bana bir ton test yaptırdı sonuçlarını pazartesi alın dedi. ama ben internetten hastanenin sitesin baktım şimdi size bütün test sonuçlarımın resimlerini koyucam daha önce yaptıran yardımcı olabilirmi bir sorun varmı yok mu diye. sabredemiycem pazartesiye kadar :18::18:

$biyokimya.webp
$elisa.webp
$hormon.webp
$torch.webp

canım doktor siteleri var ya onlara sor istersen yada gebelik bölümünde ki arkadaşlara sor demir hapı verebilirler düşük çıkmış diğerlerini bilmiyorum.

arkadaşlar merhaba bu aralar çok soru soruyorum ama ben bugun kadın doğumcuya gittim. bana bir ton test yaptırdı sonuçlarını pazartesi alın dedi. ama ben internetten hastanenin sitesin baktım şimdi size bütün test sonuçlarımın resimlerini koyucam daha önce yaptıran yardımcı olabilirmi bir sorun varmı yok mu diye. sabredemiycem pazartesiye kadar :18::18:

Eki Görüntüle 590648
Eki Görüntüle 590649
Eki Görüntüle 590650
Eki Görüntüle 590651

kansız olduğun için demir eksikliğin var sanırım. bu da kan ve demir hapıyla takviye edilebilecek bir şey.
kansızlık da doğrudan bebeğine zarar verecek bir şey değil. daha çok senin için takviye edilmeli.

kansız olduğun için demir eksikliğin var sanırım. bu da kan ve demir hapıyla takviye edilebilecek bir şey.
kansızlık da doğrudan bebeğine zarar verecek bir şey değil. daha çok senin için takviye edilmeli.

canım zaten ilaçlarımı kullanıyorum vitamin kan şurubu ve ayrıyetten b12 kullanıyorum. kuru üzüm pekmez filanda yiyiyorum. teşekkürler yorumun için

Back
X