Biyokimyasal gebelik ile ilgili deneyimler...

Ela_Duru

Minnok kızım benim:))
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2010
3.190
10
116
Kocaeli
Arkadaşlar merhaba,
bu ay adetim gecikti ve kan testinde pozitif çıktı. Ama muayenede bişey çıkmadı.48 saat sonra kan testi yapıldı ve beta hcg değeri düşmüş dedi doktorum.(ilk gün 293, 48 saat sonra 213) Kimyasal gebelikmiş ve adet kanaması olacaksın düşecek dedi. Şimdi beklemedeyim. Tahmini ne zaman olucam? Ve hemen sonrasında hamile kalan varmı? Lütfen deneyimlerinizi paylaşın...eyvahedigeldismile

Arkadaşlar merhaba,
bu ay adetim gecikti ve kan testinde pozitif çıktı. Ama muayenede bişey çıkmadı.48 saat sonra kan testi yapıldı ve beta hcg değeri düşmüş dedi doktorum.(ilk gün 293, 48 saat sonra 213) Kimyasal gebelikmiş ve adet kanaması olacaksın düşecek dedi. Şimdi beklemedeyim. Tahmini ne zaman olucam? Ve hemen sonrasında hamile kalan varmı? Lütfen deneyimlerinizi paylaşın...eyvahedigeldismile

Öncelikle geçmiş olsun buyuk bir hayal kırıklığı yaşamıssın hislerini paylaşıyorum çünkü bende yaşadım aradan 8 ay geçti ama halen tık yok ama ben rahatsızım normal şartlarda hemen sonrasında hamile kalanlar varmış bu durumdan sonra doktor bana coraspin ve folbiol kullanmamı önerdi adetine gelince en geç 5-6 gün sonra olursun

Arkadaşlar merhaba,

merhaba arkadaşım..öncelikle üzülme..çünkü..kimyasal gebelik yumurtanın döllenmesi ama rahme tutunamamasından dolayı düşmesidir..embrio sağlıklı oluşmadığı için doğanın bir kanunu olaraktan bozuk olan atılıyo,vucut otomatikman sağlıksız bir birey ortaya çıkartmaktansa en başta yok ediyor..sonuçta hamile kalabiliyosun ne güzel..beta hcg değeri sıfırlandığı zaman adet olucaksın..bu herkeste değişir..kimi hemen olur,,kimi 3-4 içinde..normal adetten biraz daha fazla,uzun ve sancılı geçiçektir..bende geçirdim ve arkasından hemen yine hamile kaldım ama o da 7 haftalık düştü.sonra 3 ay ara verdim..yeniden başladım.6 ay oldu henüz yok ama olucak inanıyorum..Allah sana da ve isteyen herkesede sağlıklı evlatlar nasip etsin bir an önce..:Saruboceq:

Arkadaşlar merhaba,

adetin kaç gün geçtikten sonra kan testi yapmıştın arkadaşım ?
bugün kaçıncı günün?

Arkadaşlar merhaba,

ben kimyasalın bi hafta sonrasında ancak adet olabildim sonraki ay doktora başladım klomen falan kullandım tutmadı bi daha kullanmadım hatta o arada 2 ay korundum tekrar istemedim kafaya taktıkça olmuyo diye kimyasaldan 5 ay sonra hamile kaldım kendiliğinden oldu annem çok moral verdi hangi düşük olursa olsun en fazla 6 ay sonrasına kadar kalırsın yine diye ve kaldım inş yakında kavuşursun bebeğine

adetin kaç gün geçtikten sonra kan testi yapmıştın arkadaşım ?
bugün kaçıncı günün?

Adetim 2 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım. Bugün 9. gün. Normalde çok düzenli adet olurum, birde hamilelik bekliyordum. O yüzden aceleyle kan testi yaptırdım. Bu arada yumurtlama dönemimden sonra çok büyük bir üzüntü yaşadım. Çok sevdiğim bir insanı trafik kazasında kaybettim. Onun da etkisi olabilir. Hayırlısı artık. Alıştım bu duruma,adetimi bekliyorum.Ama hala belirti yok.

merhaba arkadaşlar geçen ay bende biyokimyasal gebelki geçirdim adetim 5 gün geçtikten sonra kan tesit yaptırdım hcg 55 çıktı. ertesi gün 32 ye düştü. 1 hfata sonra 8 oldu. gecikmeyle beraber 12 gün kanamam oldu ilaaç kullanmadım. takvim hesabına göre bu gün yumurtlama günüm aralıkla pembe renkli akıntılarım geliyor bu gün de oldu. 3 gündür kasıklarımda kasılma var tekrar hamile kalmış olabilrmiyim ? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilrmi??

Back
X