- Konu Sahibi merhametli
-
maalesef arkadaşlar insanların bakış açısı bu. herkes sevap işlediniz bir masumu evlat edinidiniz diyor. halbuki unuttukları bi şey var. o çocuğun anne ve babaya ihtiyacı olduğu kadar bizimde o çocuklara ihtiyacımız var. biz onları sevap kazanmak için değil aile olmak için düşünüyoruz. yoksa acıdığımız için almıyoruz. sevgili merhametli arkadaşım sen bu toplumda çooook cesur bir şey yapmışsın ama maalesef insanlarımız buna hazır değil. asıl sorun bebeği aldıktan sonra başlıyor. nedense insanlar seni "bebeğin anne ve babası belli mi?" "çocuğu gerçektende seviyor musunuz?" "evlatlık olduğunu söyleyecek misiniz" "sizlere öz olmaz ergenlikte sevemezsiniz biliyorsunuz değil mi?" "çocuk çok şanslıymış öyle değil mi?" "annesi kendi sütünü verdi mi?" vb. sorularla seni incitip duruyor. rabbim dayanma gücü versin. şunu anlatmak lazım BİZ ONLARA İHTİYACIMZ VAR DİYE ALDIK. bence onlar zaten bizim kısmetimizde var sadece aracı başkaları olmuş. onlar bizim çcuklarımız. biz onları gönlümüzde büyütüyoruz. arkadaşlar evlat edinme yolundayım bende. her ne kadar kendim gebelik yaşasamda tedavilere dayanamıyorum. rabbim bana anlayışlı insanlar arasında evlat sahibi olmayı nasip etsin.
merhaba arkadaşlar bende anne olamayanlar kervanındanım:) napalım kader demedim.... bende eltimden istedim sağolsun ikinci oğlunu bana verdi...ahhh anlatamm çok güzel bir duygu .. ve eltim gene çocuk etti bir oğlu daha oldu MAŞALLAH ve oğlum yedi yaşında..doktorlar bana olmaz dedi bende gençken büyütmek istedim.. hala bayılırım genç annelere.. bu arda benim yaşım şu an 32.. yani 25 li yaşlarda evlat edindim..ahh işte zamn ne çabuk geçiyo.. ve eltimlen hiç sorun yaşamadım hep sevyeliyiz bir birimize karşı sevyeli ve saygılı ALLAH RAZI olsun eltimden.. (NURFEZA ) arkadaşın dediği gibi millet beni çok yıprattı artık cahilliklerine veriyorum .. şimdi burda fark nerde onlarınkide evlat benimkide değişik olan ne bunların ilgilerini ne çekiyo.. gerçekten çok laflar yedim anlatamam kısaca nurfeza arkadaş açıklamış aynen öle..( MERHAMETLİ ) arkadaşa da aferin diyorum hella olsun yuvasına renk getirmiş rabbim daima mutlu etsin .. ve rabbim çocuğu olmayanların yardımcısı olsun herkese nasip etsin anneliği artmasın kurban olduğum ALLAHIM amin ii akşamlar kızlar
merhaba ( samsak )arkadaş evladını yuvadanmı almayı düşünisun yoksa benim gibi yakın akrabandanmı arkadşım merak ettim .. umarım senin için hayırlı olur mutlu olursun çok güzel bişey ..ben oğlumu daha yeni geçirdim üstüme yani nüfüskağıdı yeni değişti çünkü yaşım tutmuyodu 30a basınca değişti mahkeme kararı ile ...
yakın akrabadan almışsınız ama umarım büyüdüğünde sorun yaşamazsınız ben 2 kez şahit oldum umarım seviyenizi korursunuz ama benim düşüncem akrabadan alınmaması iki tarafta çok üzülüyor yıpranıyor karşı karşıya geliniyor vs. neyse mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?