- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Umutumut82
Bizim babalar gene iyi yokolup gitmişler hayatımızdan bebekliğimizden beri ya hayat boyu babasından şiddet gören cinsel saldırıya maruz kalıp utancından kimselere söyleyemeyen hayatı çalınmış kızlarımız?baba evde olunca da herkesin hayatı güllük gülistanlık değil ne yazık ki. Babasının kumar borçlarını ödemekten ne evlenebilmiş ne de ayrı bir hayat kurabilmiş genç yaşta çökmüş bir öğretmenle tanışmıştım yıllar önce. Bunlara baba diyen kan çeker diyen varsa bana da beğenmedimi bassın lütfen. Şeref duyarım
Böyle seyler yaşayıpta susan okadar cok kadın ve çocuk varki. Müge anlının bazen programina bakıyorumda bir olayı incelerken o kişilerin geçmişi pandoranın kutusu gibi açılıyor. insan dinlerken sinir oluyor. Yaşamayana konuşmak kolay. Bağirsaydin polise gitseydin vs.vs. ama en azından kendi jenerasyonumun yaşadigi dönemler icin konuşmak gerekirse. Eskiden mağdur mağruriyetini dile getirmeye utanıyordu. 4 duvar arasinda yaşaniyordu tüm pislikler. Simdi bakıyorumda yeni nesil susmuyor. Şu forumda bile tanımadığımız insanlara derdimizi açıyoruz akıl alıyoruz, mutluluğumuzu ,derdimizi paylaşıyoruz. Az şeymi bu. Susmak, susmak zorunda olmak kadar kötü ve yıpratıcı birşey yok insanoğlu için. ben mesela 10 gündür gereksiz bir drama içindeydim. insan bazen kendi akıl sağlığıni sorgulayabiliyor ama simdi benim gibi düşünenlerinde olduğunu bilmek içim rahatlattı.