Biyolojik babam ölüyormuş. Onu ilk ve son kez görsem babama (üvey) ihanet etmiş olurmuyum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anne baba olmak dünyaya getirmekle olmuyor ben kesinlikle gitmezdim

Bence üvey babanız hiçde kızmaz .Hatta ona soyle ılk basta benı aradılar fakat ben sızı ezmek ıstemedım diye soyleyın.Bu kadar ıyıyse senı kendı bıle goturebılır.Gıdın bence.Icınızdekılerı yuzune soyleyın.

ben olsam muhtemelen gitmezdim. 4 tane kizi olmus benden sonra.. beni bir kere bile aramamış.onlara babalık etmişte bana etmemiş.
ister kizların annesi izin vermemis olsun, ister adamın babası ister bilmem kim. aramak isteyen arar. hatta insan eski karısını aramasa bile kızını zaten arar. biyolojik babanız şu anki eşinden bu kadar, sizi aramayacak kadar korkuyor olsa zamanında annenize de "hanımcılık" yapardı. yani aramak istese vakti coktu değil mi? bence huzurunuzu bozmayın, Allah şu anki babanızdan da razı olsun, gönlü güzel bir adammış.

İyi akşamlar forumun güzel bayanları. bana yardımcı olursanız sevinirim.

Benim annem kaynana şiddetinden ,koca basiretsizliğinden dolayı ben 2 yaşındayken ayakları çıplak baba evine kaçmış. zaten kız oldum diye annemle beni hastaneden bile almak istememişler. Annem ben 10 yaşına kadarda evlenmedi. Şuanda 37 yaşındayım ve o zamanlarda babasız olmak ayıptı p.ç diyen olurdu.. Dıslanırdim ezilirdim yani babasızlığı iliklerime kadar yaşadım. .babamin suratini hic görmeden büyüdüm. birkere bile arayip sormadi.Ben 10 yasindayken annem benimde rızamı alıp baska biriyle evlendi ve ortak bir çocuklari oldu. (Şükür)
Babam (üvey)'ın annesi ailesi beni hic istemedi.elalemin çocuğuna baktigin yetmiyor okutuyorsun dendi. Ama babam onlara ezdirmedi. Babamin ailesinde tek saçi açık ve okuyan kız ben olduğumdan istemezlerdi beni..babam üniversiteyide okuttu ,evlendirdi, layığıyla gelin etti ,düğünümde karsilikli oynadik .çocuğum oldu onuda çok seviyor.sürekli hediyeler alır.koskoca adam at olur oglumu sırtında gezdirir.benim her dogum günümde bana çicek gönderir.2 sene önce 1 ay hastanede yattim.annemle evde oğluma bakti hergün hastaneye yanima geldi, ameliyata girerken ağladı .geçen sene kendi üzerine olan ev ve arabayi ayrica köyde kendi ailesinden kalan evide annemin üzerine yapmişki bende eşit hak alabiliyim. Yani iyi biri.

Biyolojik babamda evlenmis 4 kızı daha olmuş. Kızları beni aradi babamiz hasta son kez seninde helalleşmek istiyor diye. ben reddettim ama ogünden beri huzurum kaçtı. Geceleri uyuyamiyorum. 10 yasina kadar yaşadiklarim film şeridi gibi gözümün önünden geciyor.hamileyim ve cok duygusalım .icimde cok büyük bir nefret var ama sonradan pişman olma korkumda var. Babam 700km ötede uzakta ,eşim istersen hemen götürürüm diyor. Ama beni büyüten emek veren babam duyarsa cok üzülür ve hicbirsey eskisi gibi olmaz. sanki ona ihanet etmiş gibi hissederim. Siz olsanız ne yapardiniz

Uzun oldu kusura bakmayin 😍😍😍
Ben olsam üvey babama içimden geçen tüm duygularımla beraber bu olayı anlatırdım ve sence ne yapayım derdim. Git derse gider gitme derse gitmezdim. Çünkü artık sizin babanız o. Onun neye rızası varsa onu yapmak önemli

As

Benim annem kaynana şiddetinden ,koca basiretsizliğinden dolayı ben 2 yaşındayken ayakları çıplak baba evine kaçmış. zaten kız oldum diye annemle beni hastaneden bile almak istememişler. Annem ben 10 yaşına kadarda evlenmedi. Şuanda 37 yaşındayım ve o zamanlarda babasız olmak ayıptı p.ç diyen olurdu.. Dıslanırdim ezilirdim yani babasızlığı iliklerime kadar yaşadım. .babamin suratini hic görmeden büyüdüm. birkere bile arayip sormadi.Ben 10 yasindayken annem benimde rızamı alıp baska biriyle evlendi ve ortak bir çocuklari oldu. (Şükür)
Babam (üvey)'ın annesi ailesi beni hic istemedi.elalemin çocuğuna baktigin yetmiyor okutuyorsun dendi. Ama babam onlara ezdirmedi. Babamin ailesinde tek saçi açık ve okuyan kız ben olduğumdan istemezlerdi beni..babam üniversiteyide okuttu ,evlendirdi, layığıyla gelin etti ,düğünümde karsilikli oynadik .çocuğum oldu onuda çok seviyor.sürekli hediyeler alır.koskoca adam at olur oglumu sırtında gezdirir.benim her dogum günümde bana çicek gönderir.2 sene önce 1 ay hastanede yattim.annemle evde oğluma bakti hergün hastaneye yanima geldi, ameliyata girerken ağladı .geçen sene kendi üzerine olan ev ve arabayi ayrica köyde kendi ailesinden kalan evide annemin üzerine yapmişki bende eşit hak alabiliyim. Yani iyi biri.

Biyolojik babamda evlenmis 4 kızı daha olmuş. Kızları beni aradi babamiz hasta son kez seninde helalleşmek istiyor diye. ben reddettim ama ogünden beri huzurum kaçtı. Geceleri uyuyamiyorum. 10 yasina kadar yaşadiklarim film şeridi gibi gözümün önünden geciyor.hamileyim ve cok duygusalım .icimde cok büyük bir nefret var ama sonradan pişman olma korkumda var. Babam 700km ötede uzakta ,eşim istersen hemen götürürüm diyor. Ama beni büyüten emek veren babam duyarsa cok üzülür ve hicbirsey eskisi gibi olmaz. sanki ona ihanet etmiş gibi hissederim. Siz olsanız ne yapardiniz

Asla gitmem kesinlikle gitmem

Üvey babam olmadı ama benim de öz babam ölmek üzereydi, son günlerinde sık sık ziyaretine gittim, benimle konuşup geçmiş zaman için bir özür bir pişmanlığını duyar mıyım diye... hiç bir şey söylemedi. Öldü gitti. Sizinki en azından helalleşmek istemiş, bence gidin.

Evet bende cok kırgın ve öfkeliyim. .annem hastanede yapayanlız dogurmuş beni. 10 yaşına kadarda annemle çokkkk zor yaşadık. 1 dilim ekmeğe muhtaç kaldik. Kurban bayramında kimse et getirmicekmi diye ağladığimi bilirim. 1 kere bile acmısın demediler.
aynı şeyleri yaşamış bir kadın olarak ben gitme derim .vicdanını rahatlatamadan vefat etsin edecekse ona ödül verme bir de lütfen.çocukluğu çalmanın baba olamamanın bir bedeli olmalı

Seni sevdiği için değil kendini sevdiği için senden helallik istiyor. Son nefeste edilen tövbe ne kadar gerçekçi değilse son anda istenen helallikte bi o kadar sahtedir. Ben olsam asla gitmezdim.
Sahip çıktığı 4 kızı düşsün derdine kuzum. Sana göre bişey yok. Altı üstü bi spermini vermiş herif.
+1000000000000000000000

Konudaki babaniza hayran oldum desem😍😍😍 (tabiki biyolojik olana degil, asıl babaniza) Allah uzun ömür versin başınızdan eksik etmesin ne guzel adam. Allah ayağına taş değdirmesin.

Konuda da bence icinden geçeni dinle ve yap konu sahibi, ben gitseniz de babanizin kirilacagini sanmıyorum, cok endiseli isen gitmeden fikrini al gideceğim pişman olmamak icin, ölüyormuş diye. Ama sen bilirsin

O öldükten sonra vicdan azabı çekip çekmeyecegin belli değil.. Cok duygusal ım diyorsun buyuk bi ihtmal pişman olursun gibime geliyor.. Bu zamana kadar hayatında olmamıs öldükten sonra gereksiz pişmanlığını üzüntüsünü yasamam anlamsız olur
Ruyalarına falan gelip huzursuz edecek seni..
En iyisi git gör konusmana gerek yok..
Üvey baban duymasın gerekiyorsa..
Öz baban seni görmezse nefesini zor verir hiç degilse ölüm anında bir nebze rahat olsun
Bunu düşünmen bile sana sevap olacaktır. B

Gitme, pişman filanda olma. Sende bi hakkı yok emeği yok. Sen yaşadığını bilirsin. Kinciyimdir, yapılanı unutmam. Annemle görüşmüyorum 10 yıldır, böyle bi sahne yaşarmıyız bilmiyorum yaşarsak onu muhtaç bırakıcam o istediği ana. Çünkü bende bi çok şeye muhtaçtım ve kalakaldım. Sende onca zorluk yaşamışsın yaşadığını en iyi sen bilirsin. Sana değer vermeyen hayatında sana yer vermeyen insan için kendini hiç strese sokma. Hele miniği hiç strese sokma. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah. 😍

Benim görüşüm böyle iyi bir babalık yapan insan git der hatta belki sizi kendisi götürür bence babanızla görüşüp izin alın emeği çok ezip geçmeyin sonradan duyarsa daha çok üzülür hakınızıda babanıza helal edin insanlık sizde kalsın

Bunca yıl birkere merak etmemiş, arayıp sormamış birisi için değil 700km yol gitmek, 7 adım bile gitmezdim yerinizde olsam. Helede sizin hamile durumunuzda bu salgın hastalıkta asla.
Bazı şeyler öyle kolay değil. Bizlerde evlat büyütüyoruz, bir kız için babanın önemi nekadar büyük biliyoruz.
Neymiş kız olmuş diye yıllarca ortalıktan toz olsun tam öleceği zaman birden vicdan yapsın.
Geçsin o işleri.
Öldümü kaldımı araştırmazdım bile, haberi gelince Allah rahmet eylesin der geçerdim.
Kaç yıl sonra neden gitmedim diye pişman olacak birşey göremiyorum.

Sizi buyuten babaniz o kadar iyi bir insanmis ki bence size kizmaz.Ote yandan biyolojik babaniz aslinda sizi 1 saniye bile gormeyi haketmiyor.Ama ben olsam giderdim Allah affetsin der gelirdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X