biyopsi sonucum çıktı

efsunsuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
4.213
4.244
133
biyopsi sonucum çıktı...kondilommuş...
sanırım kötünün iyisi...gerçi hangi tür olduğunu nedense belirlememişler....
işin tuhafı koterizasyon da uygulamışlar...ne olduğu belli olmadan niye uyguladılar anlamadım...
iki işlem bir arada uygulandığı için mi bu kadar canım acıyor bilmiyorum...
yirmi gün sonra iyileşecekmişim...
temmuz 22 de kontrole gel dedi...
şimdi bu nedir bir de bunu araştırayım

dün gecenin bir yarısı beni yalnız bırakmayan ve dualarını eksik etmeyen tüm arkadaşlardan Allah razı olsun...
tekrar teşekkür ediyorum
insanın çaresiz hissettiği anlarda bir güzel sözü bir iyi dileği öyle arıyorki....
herşeyi gören işiten ve bilen Rabbim derdi olup da derman arayanlara yardım etsin[/FONT]
[/I][/SIZE]
[/B]

Son düzenleme:
işin tuhafı koterizasyon da uygulamışlar...ne olduğu belli olmadan niye uyguladılar anlamadım...

dün gecenin bir yarısı beni yalnız bırakmayan ve dualarını eksik etmeyen tüm arkadaşlardan Allah razı olsun...
tekrar teşekkür ediyorum
insanın çaresiz hissettiği anlarda bir güzel sözü bir iyi dileği öyle arıyorki....
herşeyi gören işiten ve bilen Rabbim derdi olup da derman arayanlara yardım etsin[/FONT]
[/I][/SIZE]
[/B]

Geçmiş olsun canım :nazar: :16:

tekrar teşekkür ediyorum
[/I][/SIZE]
[/B]

Geçmiş olsun. inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun.

Gecmis olsun canim Allah acil şifalar versin sana ve tüm hastalarimiza

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tekrar teşekkür ediyorum
[/I][/SIZE]
[/B]

Geçmiş olsun. Normal sağlıklı kadınlarda dahi smear kontrolu onemliyken, , şu an sizin icin cok cok daha onemli kondiloma yol acan virus rahimagzinda da bulunabilir çünkü. . Tekrar geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun. Normal sağlıklı kadınlarda dahi smear kontrolu onemliyken, , şu an sizin icin cok cok daha onemli kondiloma yol acan şey virusse ayni virus rahimagzinda da bulunabilir çünkü. . Tekrar geçmiş olsun.

çok teşekkür ederim benim smear testim temiz çıkmıştı.. gittiğim doktorlar da görüntüyü siğile benzetememişlerdi.
neyse başa gelen çekilecek
sağolun

çok teşekkür ederim benim smear testim temiz çıkmıştı.. gittiğim doktorlar da görüntüyü siğile benzetememişlerdi.
neyse başa gelen çekilecek
sağolun

Siz ihmal etmeyin 6 ayda en gec yılda bir smear yaptırın.. bu virusler cok yavas cogaliyor çünkü, bir sikinti olmaz insallah ama olursa da erkenden en az sikintiyla atlatirsiniz.

Siz ihmal etmeyin 6 ayda en gec yılda bir smear yaptırın.. bu virusler cok yavas cogaliyor çünkü, bir sikinti olmaz insallah ama olursa da erkenden en az sikintiyla atlatirsiniz.

jinekoloji bölümünde çörekotu tavsiye etmişler
tıbbı tedavi koterizasyondu onu yapmışlar ben mışıl mışıl uyurken
şimdi bir de alternatif tıbbı değerlendireceğim bir daha çıkmaması için

jinekoloji bölümünde çörekotu tavsiye etmişler
tıbbı tedavi koterizasyondu onu yapmışlar ben mışıl mışıl uyurken
şimdi bir de alternatif tıbbı değerlendireceğim bir daha çıkmaması için

Canim kastım şu

Bu virusler dış genital bölgede kendini kondilom olarak rahimagzinda da kansere kadar gidebilen kezyonlar olarak gösterebiliyor
Cikmasini engellemek icin ne kadar tedavi uygularsan uygula, ömrün boyumca bi daha çıkmamış dahi olsa rahimagzinda bu tehlike hala mevcut hpv hala oradaki hucrelerde var sadece smear yaptirarak olasi kötü sonuclari erkenden görmüş olursun onu kastettim

Canim kastım şu

Bu virusler dış genital bölgede kendini kondilom olarak rahimagzinda da kansere kadar gidebilen kezyonlar olarak gösterebiliyor
Cikmasini engellemek icin ne kadar tedavi uygularsan uygula, ömrün boyumca bi daha çıkmamış dahi olsa rahimagzinda bu tehlike hala mevcut hpv hala oradaki hucrelerde var sadece smear yaptirarak olasi kötü sonuclari erkenden görmüş olursun onu kastettim

tamam teşekkür ederim arkadaşlar da yazmışlar virüs vücuda girdiği zaman ömür boyu kalıyormuş
bağışıklık sisteminin güçlü olması gerekiyormuş
tabiki bunların rahmime de bulaşabileceğini biliyorum bunu da smear testi ile kontrol etmem gerek
sağol amber88
ne demek istediğini anladım..
daha çok bilgi edinmek için jinekoloji bölümünde yazılanları teker teker okuyorum

Back
X