Çocuk Hastalıkları Biyotinidaz eksikliği

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

oznurun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
401
348
103
Merhaba 31 günlük bir oğlum var.dogdugunda alınan topuk kanında biyotinidaz eksikliği cıktı. Sonrasında çocuk metabolizmasi bölümüne sevk edildik ve kan alınıp genetiğe gönderildi. Bu arada biyotin hali kullanmaya basladi. Böyle bir durumu olan varsa bana yazabilir mi hastalıkla ilgili tecrübelerini .çok ihtiyacım var buna

Merhaba 11 günlük oğlumda topuk kanında biyotinidaz eksikliği çıktı. Hastaneye gittik kan verdik sonuç bekliyoruz. Baya uzun zaman olmuş siz yazalı. Bu konuda bilgi verebilir misiniz

Merhaba 11 günlük oğlumda topuk kanında biyotinidaz eksikliği çıktı. Hastaneye gittik kan verdik sonuç bekliyoruz. Baya uzun zaman olmuş siz yazalı. Bu konuda bilgi verebilir misiniz
1 senedir bizde kullanıyoruz ömür boyuda kullanıcaz gen taramasi yapıldımi? Gittigimiz doktor eger çocuğumun bir kalıtsal rahatsizligi olacaksa ve benim secme şansım olsaydi ben bu hastalığı seçerdim ilacini kullandiginiz surecs korkacak hicbir sey yok dedi..korkmayin ilaci duzenli kullanin hicbir sıkıntı olmayacak gecmis olsun

Benim kızımda da çıktı doktor kısmi biyotinidaz eksikliği dedi genetik test verdik ailece kızım 11 aylık 2. Ayında başladık ilaca genetik sonuçları yeni çıktı virüs yüzünden gidip sonuçları alıp gösteremedik eğer genetikse ömür boyu kullanmak gerekiyormuş ilacı Rabbim dermansız dert vermesin

Tekrar kan vermek icin istediginiz bir hastaneye mi gittiniz yoksa aile hekimligi tarafindan bir hastaneye mi yonlendirildiniz?

Tekrar kan vermek icin istediginiz bir hastaneye mi gittiniz yoksa aile hekimligi tarafindan bir hastaneye mi yonlendirildiniz?
Her hastanede olmuyor diye biliyorum siz aile hekimliğine sorun isterseniz benim genetik sonucum çıktı taşıyıcıymışım ve kızımda taşıyıcıymış bi kaç test daha isredi bebeğimden onlarda temiz çıkarsa İnşaAllah ilaca gerek kalmaz dedi İnşaAllah temiz çıkar

Back
X