Biz 5 Sene nce bugn evlendik. Evliliimiz kutlu olsun akm

CORUMUNCADISI

3 yavrum kuzumlarim
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2007
6.852
16
156
38
Bugun bizim 5inci senemiz, acisiyla tatlisiyla, koca bes sene, hic aklimdan gecmezdi 5senede iki cocuk :kedi:, beni cogu zaman hele bu aralar cok uzsende, seni deliler gibi seviyorum hayatimin Ilk erkegi ve son erkegi(insallah)
Seni ve cocuklarimizi, askimizin meyveleri Yusuf ve Merve o kadar cok seviyorum ki sizleri canimi ver deseler veririm opuyorumnanaktan sizsiz bi dunya bi gun dusunemiyorum, yanimda ayrildigi an ise gittigin saatler, seni cok ozluyorum, aramiz bozuk olsa bile her an icimdesin, kalbimin diger yarisi, seni senden daha cok seviyorum, seni benden daha cok kimse sevemez bile lmaz:.
Seni bilmem ama sen benim herseyimsin, canimdan cansin,sensiz olmak isteiyorum, rabbim bizi ne bu dunyada nede Ahirette ayirmasin insallah cocuklarimizla kaydirigubbakcemile3 Sizleri cok cok cok ama cokkkkkkk seviyorum, ailene ragmen onlari da sevirem cok seviyorum askitommmmmmmmmmmmmmm delikafadulden :asigim:, Nice senelere askimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :sm_cool: :teytey: :dance:​

Son düzenleme:
tebrik ederim
Allah nice mutlu saglikli seneler nasip etsin yavrularinizla birlikte
agzinizin tadi hic bozulmasin

nice mutlu senelere hayatım...
inşallah bundan sonraki yıllar sizin yılınız olur heppp mutlu olursunuz

Allah daim etsin mutluluğunuzu canım...nice nice 5 yıllara inşallah çocuklarınızla birlikte...:Saruboceq:

tebrik ederim cadıcımŞeniza.s.

Allah daha nice mutlu huzurlu sağlıklı 5. senelere erdirsin:Saruboceq:

yüce Rabbim nazarlardan korusun:Saruboceq: mutluluğunuz daim olsun:Saruboceq:

Tebrik ediyorum daha nice seneleriniz olsun işallah sağlıkla ve mutlukla
Rabbim evinizden mutluluğu hiç eksik etmesin :1hug:

hissettiklerini çok güzel şekilde anlatırken son cümlede lafı sokmuşsun, ailene rağmen...
allah mutluluğunuzu daim etsin nice nice 5 yıllar görün inşallah ailesine rağğğmennnn....

Allah hepinizden razi olsun canlarim benim,
Ailesine ragmen derken o da bilio ne dedigimi zaten, anesi babasini demiyorum ok, neyse o bilio ben biliyorum Allah'da biliyor, yani hic bi sorunyok
Hepinize tsk ettim, cok guzel bi gun olmazsa bile dun, yine de superdi, fuara gittik, cocuklar gibi eglendi esim, ve oglum, kizimida bindirik, benimle bindi superdi yaniiiii, sukurler olsun Allah'im bugunlerime .

ALINTI YAPMAZSANIZ COK SEVINIRIM :kedi: bende dunku resimleri ekliyecegim LUTFEN :kedi:​

esim ve oglum yusuf oglum esim seyit
Kizim Merve'm
Turuncu tshirtli oglum Yusuf opuyorumnanaktan
yine esimle oglum opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan​

Allah mutluluğunuzu katlayarak devam ettirsin
Olumsuzlukları ve keyfe keder olumsuz insanları ylunuza çıkarmasın
Evlatlarınızın ii günlerini görün hep beraber

canım nice beraber mutlu senelere rabbim nice mutlu yılları eşinle cocuklarınla kutlamayı nasip etsin...
nazar degmesin..

RABBIM MUTLULUĞUNUZA MUTLULUK KATSIN PERIHANCIMM NICE SENELERE INŞALLAHH YAVRULARIDNA PEK TATLI ÇIKMIŞLARRR MAŞALALHHHH..ıNSAN BIDE KENDI FOTOSUNU KOYAR LEMMM lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…