Biz aşkı beceremedik,aşk bizi becerdi...

winefromtears

beneklizebra
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
96
1
46
İzmir
Ruhuma,beynime,bedenime,kalbime,tüm varlığıma kör bir bıçakla harakiri yapılıyor sanki...

Bittim ben...
En dipteyim,
berbat hissediyorum...

Ben böyle olacak insan değildim.Gözümde herkes toz zerresiydi.O'nu tanıdıktan sonra ayakları dibinde tüm varlığını bırakan,toz olan ben oldum.Bu acıyla günden güne daha çok tükeniyorum.Kaçmayı denedim,bitmesi çözüm olur nefes alırım sandım,ama o da olmuyor... Hücrelerime öyle derin işlenmiş ki aşkı,tüm kimyam değişmiş.Kimseyle konuşmak keyif vermiyor,kimse çekici değil,kimse eğlenceli değil,her vakit sıkılıyorum ,herkesi onunla karşılaştırıyorum,her yerde onun resmine bakıyorum,cüzdanımda taşıyorum hala.Beynimden bir an olsun gitmiyor,silemiyorum.

Öyle çok sahiplendi,öyle çok sevdi ki,kendinden dahi kıskanıyordu beni.Başta güzeldi bu,hoşuma gidiyordu ama cam fanusta gibi olduğumu zamanla nefes alamadıkça farkedebildim.Boğuluyordum.. Bana hiç güvenmeyen,paranoyak bir adam... Kimse beni bu kadar kendini tüketerek sevemezdi,o her şeyim oldu,ailem oldu en başta. Kendini de çok yordugu,tükettiği için bu kıskançlıklarıyla paranoyalarıyla,onu suçlayamıyorum,ona kızamıyorum hiç.Uyuduğum saatlerde bile gözünü kırpmadan beni izliyordu. Yokoluverecekmişim gibi her an ...

Ayrıyız şimdi bir aydır.İkimiz de çok yorulduk,tükendik resmen...

Dün 5. ayımızdı. Bana mesaj atmış. O da hala beni seviyor. Unuttu sanıyordum. Geçti gitti,yalanmış diyordum.Ne kolay koptu benden işte bu kadarmış kendini paralaması diyordum ama yanılmışım.
Attığı mesajı okuyunca sabaha kadar ağladım.beynim zonklayarak uyuyakalmışım.Sabah başağrısıyla uyandım yine.

Beni özgür,az ilgisiz bıraksaydı da ondan başkasının kıymeti olamayacağını görerek anlayabilseydi keşke.
Her dakika mesaj atılır mı? Her dakika mesaj atıp rapor vermenize de rağmen hala şüphe edilmesi normal mi?Ya yalan söylüyorsam diye şüphelenmek hiç sağlıklı değil ki..

Ne kadar hesabım varsa şifrelerini istemişti ilişkimizin ilk günlerinde.Hiç saklamadım her istedigini söyledim.Hesaplarımı tamamen sildi.Ne mail adresleri,ne face hesapları,ne msn hesapları,ne forum üyelikleri...

Cüzdanımdaki eski iş yerlerimin kartlarını bile aldı.Bana yavşayan patronum falan olmuş olabilir diye şüphelendi eminim.Bende duracak bunlar dedi.

Bi kere çantamın gözlerini kurcalamış içinde bi hat varmış haberim bile yoktu.Kıyameti koparttı şifresi ne bunun diye.Bilmiyorum haberim yok dyorum,biliyorsun dedi,inanmadı bana.Eve geldim anneme anlattım .Annemin eski hattıymış.Anlamıyor telefondan fazla.numarasını diğer operatöre taşıyınca o hat da lazım olur belki,kaybolmasın diye benim çantama atmış temizlik yaparken.Sonra bu ortaya çıkınca üzüldü barıştık falan ama böyle bana güvenmeyip her an arıza çıkartacak biri olması bende huzur bırakmadı.Bilgisayarımdaki mp3lerin bile özelliklerine tek tek girmiş bakmış kimin bilgisayarından gelmişler başkasını hatırlatan bişi var mı acaba dinlerken düşündüren bi parça falan diye.

Yaptığı sıradan olmayan çok fazla şey var aslında.Bunlar yazabildiklerim bikaç örnek.

Siz sevgilinizin telefonunu alıp kontrol eder misiniz?Bütün hesaplarının şifrelerini alıp,bilgisayarına bi programla girip neyi var napıyo hangi siteye giriyo neye tıklıyo her dakika izlemeye alır mıydınız ekranını? Sesi açıp evini dinler miydiniz o bilmeden? Çantasını cüzdanını karıştırır mıydınız? Bunlar saygısızlık değil mi?Hepsini yapmasına müsade ettim,içi rahat etsin istedim ama hiç yetmedi.

Siz olsaydınız ne yapardınız?

İlişki uzmanıyla falan görüşsek mi beraber gidip?
Birbirimizi hala anormal derecede fazla seviyoruz,sevgi de çok yetersiz bi tanım aslında.Tapmak bu.Bizim dinimiz birbirimize olan aşkımız.Bildiğim yegane güç o bana hükmeden tek varlık...

Lütfen yardım edin çok karmaşığım,içinden çıkamıyorum.

Siz ne yapardınız?Ve bu yazdığım durumlarda tepkiniz ne olurdu?

Kendine bunların cevabını vermelisin.
-ben bu kadar güvensiz, kontrol delisi biriyle ömrümü çürütmeli miyim?
-hak ettiğim ilişki bu mu?

Arkama bakmadan son surat kaçardım olmaz olsun böyle aşk!

ben uzak durun derim
yaptıkları kesinlikle çok hastalıklı davranış ve düşünceler

düzelmez mi ki? paranoya ciddi bi rahatsızlık boyutundaydı,evet. çok üzülüyorum.ama o yaptıklarını normal görüyo tabi. bunları yapmazsa kendini enayi yerine konuyo gibi hissedermiş."Herkes aldatıyo,bisürü kişiyle takılıyo ama bana yapamazsın benim sana veremeyeceğim hiçbişey yok" diyor.

Vardı ama.
Bana veremediği tek şey oldu:

Huzur...

Bu güvensizliği hakettiğini mi düşünüyosun ? Sence sevgi bunu örter mi , devam etsen huzurlu olabilir misin?
Bunları düşün bence.
Zaten bir şey saklamayan taraf olursun , yalancı olursun güvenilmez olursun . Sürekli bir şeyler saklarsın o zaman mutlu olursun ben bu hayattan bunu öğrendim.
Hayırlısı olsun hakkında.

Kendine bunların cevabını vermelisin.
-ben bu kadar güvensiz, kontrol delisi biriyle ömrümü çürütmeli miyim?
-hak ettiğim ilişki bu mu?

ömrüm kısa olur zaten onunla.3-4ayda çürüttü beni,mahvetti.O kadar kıskançtı ki 3ayda 10kilo aldırdı kimse bakmasın diye spora gidiyordum eskiden,beraberken göndermedi.yalvar yakar iki ayda izin verdi bıktı da sonunda.o zaman da salonun fotolarını çekip gönderiodum bak spordayım diye.kimse bakmasın diye yapılacak şey mi?ye ye diye tepiştiriyodu yağlı cipsleri falan.insan sevdiğinin iyi olmasını istemez mi yaa.hem de bu adam süper yakışıklı bri.neden bu özgüvensizliği hiç anlayamıyorum.

Son düzenleme:

Bu güvensizliği hakettiğini mi düşünüyosun ? Sence sevgi bunu örter mi , devam etsen huzurlu olabilir misin?
Bunları düşün bence.
Zaten bir şey saklamayan taraf olursun , yalancı olursun güvenilmez olursun . Sürekli bir şeyler saklarsın o zaman mutlu olursun ben bu hayattan bunu öğrendim.
Hayırlısı olsun hakkında.

valla hayatta bi erkege böyle deger verip her konuda açık dürüst net olacagımı sanmazdım.ama kıymeti bilinmiyor,emeklerine pişman oluyorsun hakkaten.hakettiğini vereceksin herkese.keşke yalancının önde gideni olsaydım da güvenmiyo ama ben de nası oynatıyorum harbiden falan derdim içim acımazdı.haketmiyorum böyle şeyleri.onunla olmayacak zaten. haklısınız kızlar.hepiniz haklısınız.aşkın anlamı yok.huzuru kim veriyorsa onun yanında olacaksın.

Arkama bakmadan son surat kaçardım olmaz olsun böyle aşk!

evet aynen.saçma sapan davranışlarla ömür tüketmenin alemi yok.
arkama bakmamam lazım gerçekten.kafamdan siliyorum şu an itibariyle. zaten kimseyle görüşmemi istemiyordu çevrem ailem falan herkesten rahatsız oldugu için numara aldım yeni ve sadece o ve annem biliyordu.akrabalarım arkadaşlarım herkesten koptum onun yüzünden.ne kadar büyük bi hata yapmışım.içi rahat olsun diye her şeyden vazgeçmiştim.yazık...

Arkadaşım bu aşk değil saplantı ben böyle bir aşka inanmam.Zaten daha ilişkiniz başalyalı 5 ay olmuş ..Çok kısa bu sürede bu kadar sorun yaşadıysan ilersini düşünemiyorum .Bence sakın geri dönme çünkü canın daha çok yanar.

Saplantılı hale dönüşmüş..peki sence neden bu hale dönüştü..benim erkek arkadaşım da bir ara böyle davranıyordu da o nedenle sordum..

yavaş yavaş atlatıyoruz sanırım..bana diyordu ki beni aldatmandan,yalan söylemenden korkuyorum,aldatırsan şöyle olur böyle olur..halbuki benim nasıl biri oldugumu çok iyi biliyor..erkeklerle görüşmem yasaktı,telefonumda hiç erkek olmaycaktı(geççi bunlar hala devam)..sonra ben evdeyken kamera açalım diyordu,bunda bir şey yok değil mi,evde olup olmadıgımı anlamak için..sonra telefonu açık bırakıp annemle babamın yanına gidiyorum onların sesini duymadan inanmıyordu evde olduğuma..okula geliyor bizim bölüme,haber vermeden beni kontrol ediyordu,dışarıda yarım saat fazla geçirsem kimlesin diye başlıyordu..kütüphane asılma ihtimali olan çocuklar yüzünden ders çalışmak için gidemiyordum.kız arkadaşımla bir yerde otuyoruz diyordum bakıyordum o da gelmiş hemen gidiyordu sonra kontrol edince..v.s..v.s..

yani bunlar tamamen bitti mi hayır..ama nasıl azalttık..bana kendisi söyledi,ben böyle yapmak istemiyorum,senin bana yanlış yapmaycağını da biliyorum ama içimdeki bu dürtüye enngel olamıyorum yardım et diyordu,sürekli bu düşünceler varmış kafasında..sonra zamanla benim ona yalan söylemediğimi anlayınca azaldı..

sizinde barışma ihtimaliniz var ama lütfen güvenmeyi öğrensin..hayatını mahveder,bu şekilde yürümez canım,yerinde kim olsa ayrılırdı..o hatasını biliyor elbet ama içindeki bu düşünceye engel olamıyorsa bırak o da sen de hayatınızı yaşayın..aşk acısı bir şekilde geçer ama bu şekilde ömür geçmez..

Son düzenleme:
2 yıllık ilişkimde buna benzer şeyler yaşamıştım. Eski konularımda var. Ben ayrıldım. Evet çok seviyodum, nasıl bi psikoloji oldugunuda biliyorum. boşlukta kalıyosun okadar sahiplenilmeden sonra. 2 yıl boyunca telefonuma kontur bile almamıştım mesela. Aslında içimde yaptıklarının bana hakaret oldugunu zaten biliyodum. Burda ki arkadaşlar bununla yüzleşmeme sebep oldu ve daha fazla dayanamadım. Ayrıldıktan sonra bi süre çevreme uyum bile saglayamadım. Sürekli elimde telefon sanki hala mesaj atıcakmışım gibi bi eksiklik. Bi yere giderken sormaya öyle çok allışmışım ki. Normalde babama bile söyleyip çıkan bi insandım. Onu ne aldattım ne de güvenini sarsıcak bişey yaptım. Önceden yaralıydı oyüzden pek üzerine gidemedim. Şuan öyle bi insan var ki hayatımda her şerrin bi hayr olduguna kanıt gibi.:nazar: İnan ki unutuluyo. O boşluktan illa ki çekip kurtaran birileri olucak. Aile, arkadaş, sevgili. Daha sonra ki ilişkinde okadar sağlam oluyosun ki. sınırları çizmeyi öğretiyo eski ilişkin. Umarım hakkında hayırlısı olur. Seni çok iyi anlıyorum. Allah yardımcın olsun.:34:

herkesi onunla karşılaştırıyorum,her yerde onun resmine bakıyorum,cüzdanımda taşıyorum hala.Beynimden bir an olsun gitmiyor,silemiyorum.

Öyle çok sahiplendi,öyle çok sevdi ki,kendinden dahi kıskanıyordu beni.Başta güzeldi bu,hoşuma gidiyordu ama cam fanusta gibi olduğumu zamanla nefes alamadıkça farkedebildim.Boğuluyordum.. Bana hiç güvenmeyen,paranoyak bir adam...
Ne kadar hesabım varsa şifrelerini istemişti ilişkimizin ilk günlerinde.Hiç saklamadım her istedigini söyledim.Hesaplarımı tamamen sildi.Ne mail adresleri,ne face hesapları,ne msn hesapları,ne forum üyelikleri...
Cüzdanımdaki eski iş yerlerimin kartlarını bile aldı.Bana yavşayan patronum falan olmuş olabilir diye şüphelendi eminim.Bende duracak bunlar dedi.
Bi kere çantamın gözlerini kurcalamış içinde bi hat varmış haberim bile yoktu.Kıyameti koparttı şifresi ne bunun diye.Bilmiyorum haberim yok dyorum,biliyorsun dedi,inanmadı bana.Eve geldim anneme anlattım .Annemin eski hattıymış.Anlamıyor telefondan fazla.numarasını diğer operatöre taşıyınca o hat da lazım olur belki,kaybolmasın diye benim çantama atmış temizlik yaparken.Sonra bu ortaya çıkınca üzüldü barıştık falan ama böyle bana güvenmeyip her an arıza çıkartacak biri olması bende huzur bırakmadı.Bilgisayarımdaki mp3lerin bile özelliklerine tek tek girmiş bakmış kimin bilgisayarından gelmişler başkasını hatırlatan bişi var mı acaba dinlerken düşündüren bi parça falan diye.
Yaptığı sıradan olmayan çok fazla şey var aslında.Bunlar yazabildiklerim bikaç örnek.
Siz olsaydınız ne yapardınız?
Lütfen yardım edin çok karmaşığım,içinden çıkamıyorum.
Siz ne yapardınız?Ve bu yazdığım durumlarda tepkiniz ne olurdu?

Eğer Ahmet'i Mehmet İle Karşılaştırırsan Bu İşin İçinden Çıkamazsın..
Ahmet'i Mehmet Gibi Yaşarsın..
En Büyük Hata Burada..
Bu Yüzden Bu Kadar Üzülüyorsun..

Cüzdanında Fotoğrafını Taşıman Bile Hatırlaman İçin Bir Sebep..
Şu An Kendine Eziyet Ediyorsun, Yazık Değil mi Sana ?

Bu Kadar Huzursuzluğa, Güvensizliğe Maruz Kalıyorsun..
Hayatına Bu Kadar Müdahale Edilmesine Müsade Ediyorsun..
Üstüne Üstelik Olmadık Yerden Kurulan Bir Senaryo.. Patron v.s.

Bu Yazdığınız Durumda Tepkim, Kendimi Düşünmek ve Mantığımı Kullanmak Olurdu..
Sende Herşeyin Farkındasın, Başını İki Elinin Arasına Al ve Düşün..
Anlıyorum Şu An Üzgünsün Ama, Toparlanman Gerek..

Sevgiler..

2 yıllık ilişkimde buna benzer şeyler yaşamıştım. Eski konularımda var. Ben ayrıldım. Evet çok seviyodum, nasıl bi psikoloji oldugunuda biliyorum. boşlukta kalıyosun okadar sahiplenilmeden sonra. 2 yıl boyunca telefonuma kontur bile almamıştım mesela. Aslında içimde yaptıklarının bana hakaret oldugunu zaten biliyodum. Burda ki arkadaşlar bununla yüzleşmeme sebep oldu ve daha fazla dayanamadım. Ayrıldıktan sonra bi süre çevreme uyum bile saglayamadım. Sürekli elimde telefon sanki hala mesaj atıcakmışım gibi bi eksiklik. Bi yere giderken sormaya öyle çok allışmışım ki. Normalde babama bile söyleyip çıkan bi insandım. Onu ne aldattım ne de güvenini sarsıcak bişey yaptım. Önceden yaralıydı oyüzden pek üzerine gidemedim. Şuan öyle bi insan var ki hayatımda her şerrin bi hayr olduguna kanıt gibi.:nazar: İnan ki unutuluyo. O boşluktan illa ki çekip kurtaran birileri olucak. Aile, arkadaş, sevgili. Daha sonra ki ilişkinde okadar sağlam oluyosun ki. sınırları çizmeyi öğretiyo eski ilişkin. Umarım hakkında hayırlısı olur. Seni çok iyi anlıyorum. Allah yardımcın olsun.:34:

canım saol.evet boşlukta kalma hissi kötü koyuyor.o kadar avucunun içindeydim ki,şimdi kendimi şaşkın ördekler gibi hissediyorum.paytak paytak dolaşıyorum sanki.her sabah gözümü onu düşünerek açıyorum hala.rüyamda onu görmüş uyanıyorum.telefonu alıp bakıyorum mesaj atmış mıdır acaba diye. sonra günüm yine onu düşünerek geçiyo.yemek yaparken yerken bulaşık yıkarken...hepsini onun için yapıyordum,onun için yaşıyordum çünkü.aldığım nefeste bile varlıgı var. başkası olunca diyorsun ama herkes bana yabancı artık.kimseyi benimseyemezmişim gibi geliyor.
ama hayatımı daha şimdiden böyle saçmasapan yokeden biri gerçekten de ilerde neler neler yapmaz ki.kabusum olur onunla olmak.güvenmiyor çünkü.şüpheci ve paranoyaları korkunç boyutlarda.arkadaşlarımın cep numaralarını bulmuş mesela .bu numaralar kimin diye soruyo olmadık zamanda.internette sürekli didikliyo.araştırmadık bişey bırakmadı.son 4yıldır neler aratmışım googledan,onları bile kelime kelime bulmuş.işi gücü bırakıp sürekli böyle huzursuzluk çıkarmaya uğraşıyor .

Ne kadar üzüldüğünü, acı çektiğini ancak tahmin edebilirim ama ondan uzak durman senin için en iyisi olur kanaatindeyim. Bu derece bir kıskançlık psikolojik yardım almadan telkinle ya da zamanla geçebilecek bir şey değil..

En Büyük Hata Burada..

Sevgiler..

Teşekkür ederim,evet böyle tavırları kimse haketmiyor.Bunca emegime ,hayattan soyutlanmama ve her şeyimi ona açmama rağmen de azalacagına daha bile arttı.Ben yeryüzünde bunları hakedecek son kişiyimdir eminim.Kimse bu kadar zaman dayanmazdı.Kocam değil,nişanlım değil,bağlayan hiçbir şey yoktu sevgim dışında.yazık etti gerçekten.

Ne kadar üzüldüğünü, acı çektiğini ancak tahmin edebilirim ama ondan uzak durman senin için en iyisi olur kanaatindeyim. Bu derece bir kıskançlık psikolojik yardım almadan telkinle ya da zamanla geçebilecek bir şey değil..

psikoterapiye gidelim diye ikna etmeyi düşünmedim değil.çok ciddi bir sağlık problemi çünkü bu tavırlar. şizofreni başlangıcı gibi bişi olabilir mi acaba bilginiz var mı?psikolojik yardım alalım desem gelmez ki muhtemelen.o kendi yaptıklarını normal sanıyor.kendini çok akıllı sanıyor böyle tavırlar sergileyerek.

En Büyük Hata Burada..

Sevgiler..

yaa evet çok güzel yazmışsın,sonuna kadar da haklısın.
beni geriye döndürüp baktıran tek şey onun beni gerçekten canı gibi sevdigini biliyor olmak.
hani kaybetme korkusuyla avucunda sımsıkı sıkarsın bişeyi,sonunda kırarsın,darmadagın edersin.onun yaptıgı da bu oldu...

Saplantılı hale dönüşmüş..peki sence neden bu hale dönüştü..benim erkek arkadaşım da bir ara böyle davranıyordu da o nedenle sordum..

yavaş yavaş atlatıyoruz sanırım..bana diyordu ki beni aldatmandan,yalan söylemenden korkuyorum,aldatırsan şöyle olur böyle olur..halbuki benim nasıl biri oldugumu çok iyi biliyor..erkeklerle görüşmem yasaktı,telefonumda hiç erkek olmaycaktı(geççi bunlar hala devam)..sonra ben evdeyken kamera açalım diyordu,bunda bir şey yok değil mi,evde olup olmadıgımı anlamak için..sonra telefonu açık bırakıp annemle babamın yanına gidiyorum onların sesini duymadan inanmıyordu evde olduğuma..okula geliyor bizim bölüme,haber vermeden beni kontrol ediyordu,dışarıda yarım saat fazla geçirsem kimlesin diye başlıyordu..kütüphane asılma ihtimali olan çocuklar yüzünden ders çalışmak için gidemiyordum.kız arkadaşımla bir yerde otuyoruz diyordum bakıyordum o da gelmiş hemen gidiyordu sonra kontrol edince..v.s..v.s..

yani bunlar tamamen bitti mi hayır..ama nasıl azalttık..bana kendisi söyledi,ben böyle yapmak istemiyorum,senin bana yanlış yapmaycağını da biliyorum ama içimdeki bu dürtüye enngel olamıyorum yardım et diyordu,sürekli bu düşünceler varmış kafasında..sonra zamanla benim ona yalan söylemediğimi anlayınca azaldı..

sizinde barışma ihtimaliniz var ama lütfen güvenmeyi öğrensin..hayatını mahveder,bu şekilde yürümez canım,yerinde kim olsa ayrılırdı..o hatasını biliyor elbet ama içindeki bu düşünceye engel olamıyorsa bırak o da sen de hayatınızı yaşayın..aşk acısı bir şekilde geçer ama bu şekilde ömür geçmez..

ahh canım.. sizinkiler normal kıskançlıklar... kıskançlık krizi bile degil. normal bir insanın kıskançlık krizine girmesinin üst basamaklarıymış yani. bizimkiler hiç normal ve saygılı şeyler degildi.çok saygısız davrandı.bi insana ne kadar aşık da olsan onun özelini kurcalamaz,ona yaşam alanı bırakırsın ki normal hayatını yaşamayı sürdürsün ve sen güzelliği ol o hayatın. yoksa huzurlu hayat yaşayan insanın hayatını yok edersen sensizliği seçer,belli bişey.

Back
X