Biz aşkı beceremedik,aşk bizi becerdi...

Tam numaranı değiştir diyecektim ki üstteki arkadaş söylemiş zaten.
Bence sen kararını vermişsin fakat bunun üstesinden nasıl geleceğini bilmiyorsun, benim anladığım bu.
Ama bunun için de mücadele etmen lazım...
Hiçbirimiz mücadele etmeden bir şeylere ulaşamıyoruz değil mi?
Ondan mesajlar bekleyerek, mesaj attığında sevinerek, aynı hattı kullanarak ya da ne bileyim tekrar başlamanızı ümit ederek bir yere varamazsın.
Hattını değiştir, onunla ilgili ne varsa yok et.
En basiti 5 ay önceki hayatını düşün. 5 ay önce hayatını nasıl devam ettiriyorsan öyle devam ettireceksin ne eksik ne fazla.
İhtiyaç değil ki be güzelim bu onsuz yaşayamayacaksın.
Ha şimdi diyebilirsin uzaktan konuşması kolay diye, bilirim ne kadar zor atlatılıyor çok daha fazlasını yaşadım.
Belki çok zamanını alacak, ama bi yerde bitecek.
Her şeyden önce beyninde bitirmen lazım yoksa bunun gerisi gelmez.
İnsanın unutamayacağı, aşamayacağı hiçbir şey yok gerçekten buna inan.

canım belli ki sen onu şu an yazılanlarla bırakamazsın.

her şeyin o aşk olmuş.

bence bu kadar taparken bırakma da..

yaptıkları çok çirkin.

düzene girmesini sağla.

evet belki terapiste gidin, belki sen konuş, belki tavır yap.

sana yapılan çok büyük ayıp burada. sen aşıksın fark etmiyorsun.
biri benim cüzdanımdan kartlarımı alsa oymak isterim açıkcası.

sen belli çok seviyorsun ki kural koyamadın.
kopamayacağını düşünüyorsan terapiste gidin, o psikologa gitsin. bir şey ayarlayın.

yoksa seni bitirir, kendine bir şey olmaz.

numara değiştirme fikri.. yes!..
iş başvurularımda hep o numaram var ama mailden ya da ev telimden ulaşsınlar artık.
ulaşırlar dimi?
ulaşırlar tabi hıhım :42:
oooff of bu ne büyük bi acı
gelmişine geçmişine söveyim senin aşk :43:

Ulasırlar sen hıc tasalanmaa zaten ev numarasını arıyorlar cepten ulasamayıncaa...Ask mevzuusuna gelınce hem cok acı bır o kadar da guzel ... Neysee butun bunları yaparsan dogru kararı vermıs olursun kuskun olmasn :34:

bence çok seviyor beni dediğiniz adam tam bir ruh hastası kusura bakmayın.sizin yerinize başka kiminle ilşki yaşasa aynı sekilde davranacaktı.çünkü yaptıkları aşırı derecede paranoyaklık göstergesi size duyduğu aşkla bir alakası yok.dikkatli olun derim bir psikolojik rahatsızlığı olabilir.bende sevgilimin msn facebook şifresini biliyorum ama kontrol amaçlı bakmam öyle sık sık... birbirimize oraya buraya gitme kısıtlamaları,kıyafet kısıtlamaları koymayız. buradan yola çıkacak olursak biz birbirimizi sevmiyor muyuz tabiki seviyoruz yani bunların çok sevmekle çok aşık olmakla hiiiç alakası yok.zaten bunların bir ilşki için ne kadar yıpratıcı şeyler olduğunu ben malesef yaşadım zamanında.bir arkadaşın dediği gbi koşarak uzaklaş bence sen

Sevgiliniz bence önceki iliskisinde aldatılmış ve kadınlara olan güveni sıfıra inmiş. Bu yüzden böyle davranıyor. Bu kadar cok seviyorsanız ve gördüğüm kadarıyla tutku da var ilişkinizde terapist olayını düşünmenizde fayda var. Darbe yemiş olduğu aşikar.

sizin bi iliski uzmanina degil, sevgilinizin bi psikologa ihtiyaci var.
bu kiskanclik degil guvensizlik ve bunun size olan sevgisiyle ilgisiyle alakasi yok, insanlara guveni kalmamis belliki..
ama isterseniz birbirinizi cok cok buyuk bi askla sevin, yinede guven yoksa o sevgi size yetmez.
guvenin olmadigi bi iliski onunde sonunda biter..

Okudum gözlerime inanamadım bi daha okudum.İnanamıyorum 4 ay bu işkenceye nasıl katlandınız:53:Arkaya hiç bakmayın yolunuza devam edin.Bu ilişki ömrünüzü kısaltır.

okurken höööö :53: oldum. nasıl dayandın 4 ay buna?? arkadasım kimse vazgecilmez değil. bu adam hasta. acilen kapatılması lazım bence. oha yaaa... biri bana bunları yapıcak varyaaaa dagıtırım onu bee.. arkana bakmadan kaç. topukla kızıııımmm. degıstır hattını. aklını karıstırmasına izin verme. Allahım kimse beni böyle sevmesinn... hani bi şarkı varya: seni aradım kadehlerdeki dudak izlerinde.... diye
ben uyuz olurum ona.. hakkaten kımse beni böyle sevmesin. sana zarar verecek olan sevgiden uzak dur.
ınsan sevdiğini sevgisiyle mutlu etmeli huzur vermeli.. o mutsuz huzursuz.. senide huzursuz edio. böyle yaşanmaz... aklını basına al

Zamanında bende bunları söylemiş bi insanım. Kimse büyük konuşmasın derim. Böyle yorumlar herhangi bişi katmıcaktır. Kimsenin yaşamasınıda istemem. Umarım iradeli olur doğru olanı bulursun. Kendine uğraş bulup bu boşluktan kurtulabilirsin.:21: Konuşmak, dertleşmek istersen burda bi çok insan var. her zaman muhabbet edebiliriz:34:

yaa zaten konuşacak kimsem kalmadı delirmek üzereyim herkesten koptum o huzurlu olsun diye. bi kadının en büyük hatası da böyle bişey yapılmasına izin vermesi işte. ben müsade etmemeliydim. bana,hayatıma saygısızlık olan davranışları sessizce atlatalım diye bekledim bişey demedim hep o huzurlu olsun diye bekledim.belki içi rahat eder biraz zamanla dedim ama olmuyor hiç yetmiyordu ona :(

iyi ki varsınız saolun moral verdiğiniz,okuyup düşüncelerinizi yazdığınız için.

esas benim bi terapiste ihtiyacım var bu saplantıyı içimden atabilmek için.silkeleyin beni,bişiler yapın nolur :43:
ne biçim bi karmaşa nasıl bi çıkmazdayım offf

keşke onu hiç tanımasaydım :5:

tüm güzel özel her şeyi yaşattı bana,şimdi onun yerini tutabilecek kimse olamayacak :50:

mükemmel zamanları yaşamamış biri bilemeyeceği için onları aramaz ve mutlu yaşamayı sürdürebilir.ben 5 ay önce öyleydim.. ama şimdi onunla yanyana olmanın güzelliğini bildiğim için,o güzel zamanlarımız beynimde dönüyor.

Zamanında bende bunları söylemiş bi insanım. Kimse büyük konuşmasın derim. Böyle yorumlar herhangi bişi katmıcaktır. Kimsenin yaşamasınıda istemem. Umarım iradeli olur doğru olanı bulursun. Kendine uğraş bulup bu boşluktan kurtulabilirsin.:21: Konuşmak, dertleşmek istersen burda bi çok insan var. her zaman muhabbet edebiliriz:34:

edelim valla süper olur ilaç gibi gelirsiniz :)

anneme ağlamaktan kadını da mahvediyorum üzüntüden. halime çok üzülüyor canım benim yaa. hep annem yanımda oldu o beni üzüp yıprattığı zamanlarda. :(

keşke izmirde olsanız.toplaşsak laflasak hepbirlikte.
izmir toplaşması düzenlesek ne güzel olur aaah ahh

anaam fikrim geldi şuan harbiden.evet ya organizasyon şaapalım :52:

Tam numaranı değiştir diyecektim ki üstteki arkadaş söylemiş zaten.
Bence sen kararını vermişsin fakat bunun üstesinden nasıl geleceğini bilmiyorsun, benim anladığım bu.
Ama bunun için de mücadele etmen lazım...
Hiçbirimiz mücadele etmeden bir şeylere ulaşamıyoruz değil mi?
Ondan mesajlar bekleyerek, mesaj attığında sevinerek, aynı hattı kullanarak ya da ne bileyim tekrar başlamanızı ümit ederek bir yere varamazsın.
Hattını değiştir, onunla ilgili ne varsa yok et.
En basiti 5 ay önceki hayatını düşün. 5 ay önce hayatını nasıl devam ettiriyorsan öyle devam ettireceksin ne eksik ne fazla.
İhtiyaç değil ki be güzelim bu onsuz yaşayamayacaksın.
Ha şimdi diyebilirsin uzaktan konuşması kolay diye, bilirim ne kadar zor atlatılıyor çok daha fazlasını yaşadım.
Belki çok zamanını alacak, ama bi yerde bitecek.
Her şeyden önce beyninde bitirmen lazım yoksa bunun gerisi gelmez.
İnsanın unutamayacağı, aşamayacağı hiçbir şey yok gerçekten buna inan.

canım kararımı verdim haklısın.bugün yarın numaramı da değiştircem. evet zor atlatılacak belki ama kıvranacaksam ondan kopmak için çekerim acımı,sonunda elbet geçer.böyle yaşanmaz yoksa.mutluluğumuz falan kalmamıştı çünkü biaradayken de.sürekli bişey çıkartacak diye huzursuz yaşamaktan yoruldum bittim mahvoldum. millet ilişkimiz zarar görmesin diye ne olayları bilmezden gelir,bu olay çıkarmak için araştırıp düşünüp uğraşıpduruyor. olmaz yani.

önceki kızarkadaşını da mahvetmiş. 8yıllık bi ilişkim var beni affet diye bi mesaj atmıştı ilk zamanlar. madem öyle bi ilişkin var niye benlesin? sonra vazgeçti ondan ayrılcam dedi ayrıldıgını iddia etti falan ama hiç inanmadım. hiç bana söylemedigi bir mail + msn adresini yakaladım bigün.o adreste o kızın da adresi vardı. yani onunla hiç kopmamışlar kopacaklarını da sanmıyorum. bi kere kavga ettiğimizde ona geri dönceğini söyledi,bi kere kavga ettiğimizde onunla evlencem zaten dedi. sürekli onu kullanıyordu zaten bana karşı.hiç huzur vermedi,hiç...

Doğru kararı vermişsin de, bence fazla bile dayanmışsın.Polise ihbar etmeye kadar giderdi bu, ne demek evi gizlice dinlemek ? Herneyse hakkında hayırlısı olsun (:

evet abartı durumlar yok değil ama bu zamanda hem karsılıklı hemde böylesi tutkulu bi aşk. imrendim. benim aşklarım 2 senedir saman alevi gibi. uzaktan acaip etkileniyorum,konustukca biraz hemen sönüyo :( hepsi yapmacık geliyo yada ben en ufak bişeyden soguyorum daha 10.dk da. siz aylar olmus hala bu kadar aşkla seviyosanız bence o ilişkiyi adam edersiniz. etmelisiniz. kocaman mutlukluklar diliyorum.

edit,sadece ilk msja istinaden yazılmıştır. 2. bi şahıs varmış meğer,o zaman güle güle gitsin diyorum.

Son düzenleme:
evet abartı durumlar yok değil ama bu zamanda hem karsılıklı hemde böylesi tutkulu bi aşk. imrendim. benim aşklarım 2 senedir saman alevi gibi. uzaktan acaip etkileniyorum,konustukca biraz hemen sönüyo :( hepsi yapmacık geliyo yada ben en ufak bişeyden soguyorum daha 10.dk da. siz aylar olmus hala bu kadar aşkla seviyosanız bence o ilişkiyi adam edersiniz. etmelisiniz. kocaman mutlukluklar diliyorum.

edit,sadece ilk msja istinaden yazılmıştır. 2. bi şahıs varmış meğer,o zaman güle güle gitsin diyorum.

evet hep o vardı bence.hiç ayrılmadı aklından atamadı.yıllaryılı bi geçmişleri var diye kız yazık ne yaparsa yapsın hep affediyor demek.nasılolsa hala benimle diyor ve seviniyor anladığım kadarıyla.aylarboyu onu bi iki kere arayıp konuştuysa bile elinde tutup idare etmiş oldu işte.madem onunla evlencem dedi o zaman,gitmiştir gene onunladır zaten.mahvoldu her şey.

amaan artık onu düşünmek,onunla ilgili bişey yazmak okumak falan hiçbişey istemiyorum.

sağolun valla çok iyi geldiniz.düşündükçe soğudum...

evet hep o vardı bence.hiç ayrılmadı aklından atamadı.yıllaryılı bi geçmişleri var diye kız yazık ne yaparsa yapsın hep affediyor demek.nasılolsa hala benimle diyor ve seviniyor anladığım kadarıyla.aylarboyu onu bi iki kere arayıp konuştuysa bile elinde tutup idare etmiş oldu işte.madem onunla evlencem dedi o zaman,gitmiştir gene onunladır zaten.mahvoldu her şey.

amaan artık onu düşünmek,onunla ilgili bişey yazmak okumak falan hiçbişey istemiyorum.

sağolun valla çok iyi geldiniz.düşündükçe soğudum...

Bunca güvensizliği,o seni bu kadar severken onu da hala bırakamamış olması olabilir mi,aklına geliyordur,ben onu o kadar severken bile eski sevgilimi bırakamadım,acaba onun da bırakamadığı aklından çıkarmadığı biri var mı diye..düşündükçe çıldırmıştır..sağlıklı bir ilişki yaşamamışsınız bir türlü onun yüzünden..ne yaptığını bilmeyen biri o,kiminle ilişki yaşarsa yaşasın mutlu olamaz bence..çok iyi bir arkadaş,dost olabilir ama iyi bir sevgili olmaz bu çocuktan..böyle gelmiş böyle gider..

Bunca güvensizliği,o seni bu kadar severken onu da hala bırakamamış olması olabilir mi,aklına geliyordur,ben onu o kadar severken bile eski sevgilimi bırakamadım,acaba onun da bırakamadığı aklından çıkarmadığı biri var mı diye..düşündükçe çıldırmıştır..sağlıklı bir ilişki yaşamamışsınız bir türlü onun yüzünden..ne yaptığını bilmeyen biri o,kiminle ilişki yaşarsa yaşasın mutlu olamaz bence..çok iyi bir arkadaş,dost olabilir ama iyi bir sevgili olmaz bu çocuktan..böyle gelmiş böyle gider..

evet kesinlikle öyle olduğunu düşünüyorum ben de.beynini kemiren düşünce bu.ben eskimi aklımdan atamıyorum,o da eskisini unutamıyordur düşüncesiyle bi travma.ya da onunla olmak istiyordu ama ben acı çekmeyeyim diye benim terketmem için elinden geldiği kadar saçmaladı bunaltmaya uğraştı.ama meselenin temeli budur yani.

yeni yıla kimle girecek acaba.aramıyor,mesaj da atmıyor.kesin biri var hayatında.o eski sevgilisi ya da başkası bilemiyorum ama.ne kolay vazgeçti benden. herkes gibiymiş o da.sıradanmış. acı çeken benim. kimseyle mutlu olamasın istiyorum.yaşadığımız güzellikleri hiç aklından atamasın istiyorum.benim beynimi kemirdigi gibi onun da beynini kemirsin tüm beraber geçirdiğimiz güzel zamanlar.içim çok acıyo,üff.. :43:

telefonu elime alıp numarasına bakıp bakıp geri bırakıyorum yaa offf kalbim yerinden çıkacak aramamalıyım.zaten yanında hangi kaşar var kimbilir.açmaz yine. allah bütün kaşarların belasını versin yareppim. nefret ediyorum aşktan da ondan da beni düşürdüğü şu duygulardan da.ben böyle zayıf biri deildim. erkeklerle dalga geçen ciddiyetsiz hissiz taraf bendim ,şimdi ressmen aşkın dibine düştüm mahvoldum :25:

Son düzenleme:
benim sevgilimde aşırıkıskanç. bu derecede değil ama buna yakın.
yalnız bu kadar daraltmıyor beni, bunaltmıyor.
böylesine dayanamazdım sanırım buna bile bazen zor tahammül ederken.

Back
X