biz ayıldık

Arada 10 yaş farkla evlenen bi abla tanıyorum .
Kadın 40 yaşında iki çocuk annesiydi , adam 30 yaşında hiç evlenmemiş biriydi .
Başta adamın ailesi istemedi ama adam kabul ettirdi kadını valla .
4 yıldır falan evliler mutluymuşlar diye duyduk .
Seviyorsa gerçekten kafasını toparlar ve sana döner .
Ama bana sorarsan 10 yaş çok fazla .
Karşındaki daha olgunlaşmamış biri , sen hayatı daha iyi görmüş yaşamış olgun bi kadınsın .

ben 33 o 25 yasında benı gorsenız dersınız kı 28 bıle yoksun ama ılk gunden oyle dırendımkı anlatamam aylarca ayrıldım kactım nefret ettırdım kendımden olmadı kopamadık cok sevdık naplaım cok sevdık

33'e 25 bence normal. Birz önce instagramda gezerken ebru şancıya denk geldım kadın 83 çocuk 93lu gayet de mutlu görunuyorlar. Niye arkanda duramıyor kı? Ağlamak yerıne ben bu kızı sevıyorum dıyecek. çalışıyor değil mi?

Valla eşimden önce benden hoslasan bi bebe vardı benden 5 yaş küçüktü ama çok yakışıklıydı namussuz :D ve ben ona ablacim diyordum . o gözle baksam kendimden utanirdim . bende gencecik kız olduğum halde kart görüyordum kendimi çocuğun yanında . . şimdi eşim benden 2 yaş büyük oldukça yakışıklı bi bey ve ben kiskancim baya . küçük olsa eşim benden baya tribe girerdim herhalde . aman boşverin yahu . benim kardesimle aramda 10 yaş var . garibime gitti .

Bu nasıl bir anlatım tarzıdır Allah aşkına. Derdini anlayana kadar sayfa sayfa dolaşmak mı gerek?? Sen anlatmaya üşenmişsin bizden ne bekliyorsun acaba? Başlığı bile yanlış yazmışsın bölük bölük yazıyorsun arada.

acıdan ölünmüyor ölünse ben ölürdüm ,
şimdi evli bir çocuk annesiyim , kendi içimde bazen ölsemde kızım ve bana aşık kocam için yaşamam gerektiğini biliyorum

ilk zorlukta seni terk eden bir adamdan emin ol sana koca olmaz olsada ileride çok yalnız kalırsın , ilk kavgada annem bilmişte söylemiş der bok çuvalı gibi yıkar seni,

acını yaşa ama sakın dönme

ben 33 o 25 yasında benı gorsenız dersınız kı 28 bıle yoksun ama ılk gunden oyle dırendımkı anlatamam aylarca ayrıldım kactım nefret ettırdım kendımden olmadı kopamadık cok sevdık naplaım cok sevdık
Bende yaşımı göstermem ama nüfus cüzdanında yaşım gayet net gösteriyor :KK30: yaş farkı ne kadar sorun değil desekte olgunluk,yaşanmışlık,davranış v.s bunlardaki farklılık bi zaman sonra ciddi anlamda ortaya çıkar ve ilişkinize yansır,bu arada sakın ailesine karşı gelip size koşmasını beklemeyin koşsa bile bi zaman sonra ailem ailem der bu sefer o sorunlar başlar,yani şimdi aşk heyecan tutku imkansızlık güzel gelebilir ama evlendikten bir zaman sonra bunlar fıs diye sönünce ne yaptım ben,bi çocukla mı evlenmişim demeyin.

25 yaşında adam anne baba lafıyla oturup ağlıyorsa ya çocuktur ya eziktir.

Ailem bana bununla evlenmiceksin dese oturup ağlamam. Ben kararımı verdim beğenin beğenmeyin derim. Benim ailem zaten bana böyle bir şey söyleyemez. Oğullarının zayıf karakterde olduğunu bildikleri için söyleyebilmişler.

At kadar herif oturmuş ağlıyor bu zavallıdan medet mi umuyorsunuz?

kusura bakmayın ama 33 yaşında bir kadının şu feveranını hiç aklıbaşında bulmadım. tamam bir ilişki yaşarsınız bazı sebeplerden ötürü olmaz, çok acı çekiyorum kırgınım vs dersiniz ama ölüyorum yardım edin vs bunlar bana normal gelmedi. bir uzman yardımı almanızı öneririm.

belki de böylesi daha iyi olmuştur,yaş aldıkça sevgiliniz ile problem yaşayabilirdiniz ve bu sizi daha çok üzebilirdi.

Back
X