- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
Demekki yeteri kadar olgun değilmiş.nolur hakir görmeyin cok sevdik cok annesi babası kusmus teslim oldu hemen hani direnecektik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demekki yeteri kadar olgun değilmiş.nolur hakir görmeyin cok sevdik cok annesi babası kusmus teslim oldu hemen hani direnecektik
Kimse hiç bi acıdan ölmüyo. Yıkılıyosun ama ölmüyosun daha güçlü kalkıyosun.acıdan oluyorum
ben 33 o 25 yasında benı gorsenız dersınız kı 28 bıle yoksun ama ılk gunden oyle dırendımkı anlatamam aylarca ayrıldım kactım nefret ettırdım kendımden olmadı kopamadık cok sevdık naplaım cok sevdık
Bende yaşımı göstermem ama nüfus cüzdanında yaşım gayet net gösteriyorben 33 o 25 yasında benı gorsenız dersınız kı 28 bıle yoksun ama ılk gunden oyle dırendımkı anlatamam aylarca ayrıldım kactım nefret ettırdım kendımden olmadı kopamadık cok sevdık naplaım cok sevdık
Başlığı okudugumdan beri "ayilana gazoz bayilana limon" şarkısını söylüyorum. Niye yaptiniz ki bunu bana.