- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- Konu Sahibi mavusbebek
selam kızlar 27 bucuk aylık oglum var cumartesi çişini söylemeye basladı cok şükür daha önceleride çok uğrastı. söylemiycem dedi durdu burdada birkaç kere konu acdım belki görmüşsünüzdür neyse on beş gün önce geri başladık bu sefer kesin kararlıydım ilk gün az yaptı altına ben götürdükce yaptı bazen gitmek istemedi zorlayınca agladı falan derken ben bunla çok konuştum memleketten yeni gelmiştik eltimin kızı bundan bir yaş buyuk o hep çişim geldi falan diyodu buda duydu eski anılarıda canlandı galiba buda üstünü çıkartıp yapmaya calışıyodu bizim oralar soğuk oldugu için orda öğretmek istemedim ona hep hira çişi gelince annesine söylüyor annesi onu tuvaletd götürüyor oda yapıyor demi oğlum diyodum bizimki bide çok inat zaten inat olduğu için bu zamana kaldı aslında tam zamanıda babamizın yüzünden erken öğretmeye kalkıştık oda olmadı neyse bizimki benim zorumla gitti bazeb kaçıtdı ben ona dedimki çişin gelince söyleme oğlum dedim bizimki ne dersek tam tersini yapıyor sağolsun içme deriz içer yapma deriz yapar kime çektiyse artuk ben biraz baskı yaptıkca çişe zorladıkça baktım parmaklarını ağzına almaya başladı benze kestim baskıyı üç gün falan çişini neredeyse hep altına yaptı yaptıkdan sobra hep çişimi yaptım diyodu gecen dışarı çıkıncada çişme eşşek gördüm buda öylesi şeyleri seviyor dedim çişini söyle bak eşşek alcaz sana öyle diye diye yaptı bide lazımlıga oturmak istemediği zamanlar tsbletten yaca telefondan çizgi film actım o sayede oturuyordu hep cumartesi günü kahvaltı yaptık birden çişim geldi dedisasırdık hemen oturttum yaptı sevindk aferinler falan derken hep söylemeye devam ilk gün hiç kacırmadı dün de gittik eşşegini aldık dün de bir defa kacırdo oda bn sorunca söylemiycem diyo hala sorfum söylemiycem dedi ben oturdum kakam geldi dedi ben hemen üstü nü çıkarıyım diydne kadar kaçudı onun harici hiç kacırmadı daha gecede bezlemedim hiç bazen uykuda biraz aglıyo odaya lazımlıgı aldım ona oturtuyorum yapıyo bazen yapmıyo su içiyo biraz geri yatıyo zaten yatmadan nir kaç saat önce sıvı seyleri cok vermiyorum bide bizimdi küçükkende geceleri yapmazdı çoğu zaman sabsh doldururdu biz hafta içi evde hafta sonu iki üç saat dışarda oluruz iki gündür dışarı çıkarken bagladım bezi ama yspmamıştı gelince yaptı bezsiz dışarı nasıl çıkarıcam çişi gelince naparız bilmiyorum bizden bukadar aklıma gelenler uzun oldu ama darısı size dipnot cocugunuz inatsa bırakın zorlamayın yapsın altına nasılsa bir gün öğrenecek size süpriz yapacak