Biz Bayanlar heyecanlandran mesajlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EŞİNİZLE GÜN İÇİNDE MESAJLAŞIRMISINZ?

• EVET EVDEN ÇIKTIGI ANDAN İTİBAREN

OY: 48 49,0%
  • ÖZEL GUNLERDE.

OY: 19 19,4%
  • GEREKTİĞİNDE.EKMEK AL GİBİ

OY: 33 33,7%
  • KONTÜR YOKKEN BEDAVA MESAJLARI KULLANMAK İÇİN

OY: 8 8,2%

• Ankete Katılan
    98
E

EU3

Ziyaretçi
:1hug:BİZ BAYANLARI NASIL MESAJLA:asigim:R HEYECANLANDIRIR ARKADAŞLAR
KOCİŞLERİMZDEN NASIL MESAJLAR ALIYORUZ
BENİM KOCİŞ OLE MESAJ YAZAAN BİRİ DEĞİLDİR YA SİZNKILER

bazende özledinmim beni der niye özlüyeyim daha sabah gördüm seni derim hahahahahahaha
kısasa kısas
sırnaşık şey

ben kocişten hiç böle bi msj alamdım buarada 3yıllık evlıyız sadece ben msj atınca seni özledim diye msj atar ((((((((((

Bana eskı erkek arkmdan soyle bır msg gelmstı..onunla ılgılı herseyı unutmaya kendımı cok zorladm ama su msgı unutamıorum :)))

Hayatım 10 dakkaya gelıyorum hazırmısın? Mumları yakmayı ve camasırını cıkarmayı unutma..:)))

Ben butun gece bu msga gulmustum ..o kdr cok gulmustumki tadımız kacmstı :))

bilinen şeyler seni özledim seni seviyorum ve tabikide benim için şiir yazar:1rolleyes: AŞKIM BENİM YAAAAAAAAA
AYRI KALDIGIMIZDADA TABİKİDE SENİ DUUDAKLARINDAN ÖPMEK YANINDA UYAMAK SENİ KOKLAMAK İSTİYORUM DER HEPP:roflol:

benim kocişim güzel mesajlar çeker öle kalıplaşmış mesdajlar yazmayı sevmez kendi içinden gelenleri yazar onun her mesajı beni haycanlandırır.......

kiraz duduklarına yapışıp onları hiç bırakmamak üzere geliyorum servisteyim der meselaaa....

benim eşim pek dile getiremeyen türlerdenkaydirigubbakcemile3 vede msj yazmayı pek sevmez. zaten işide de çok yoğun olduğundan bırakın msjı arayamıyo bile. sadece çok gerekli zamanlarda msj çekerim yada ararım. görüşmemizde 1dk geçmez bazen. hastayken günde 2kez arar o bile beni mutlu eder.
ama hep istemişindir beni aramasını veya güzel şeyler yazmasını.. sevdiğini bile pek söyleyemez. içten seviyorum der.
3.5 yıllık evliyiz yeni yeni sözlerinde rahat olamaya başladı. o da sınırlı bi rahatlık. ben tam tersiyim çok rahattım. ama ona benzemeye başladım giderekkaydirigubbakcemile3

oooo eşimin bana bu tarz mesaj yazmasını istemek devenin hendek atlamasıyla eş değer ...keşke yapsa ama nerdeeeee..gerçi bende hiç yazmadım yazsam ne tepki verir acaba :)

benimkide öyle ben yazarsam cvp verir oda ama çıkarken daha evlenmeden neler yazardı neler evlendik ah ahhhhhhhhhhhh evlendik bitti onlar

:1hug:slm arkadaşlar
benim eşimde gün içinde hiç msj yazmaz.
mesela benm doğumdan önce bir ay evde yoktum ve ben yanında olmayınca her dakika msj yazardı

yani benim kocam yanında yatmadığım bi gece sonra hemen telefona sarılır ya arar yada SENİ ÖZLEDİM AŞKIM diye msj çeker

Akşam bana yatağında olsan ışıkları söndürsen beni istesen diyeee görünüşte çok masum bi msj atmış :) heycanlandım bende:)
Ama bi iki msj sonra uyudu tabi. Yani dediğim gibi gayet masum bi msj :)

arkadaşlar resmi olarak evliyim ama düğünüz Aralıkta kısmet olursa
nişanlımın bana bu tür msj lar atmasını çok istiyorum ama hiç tık yok
Ben yazarsam ancak öyle kendiliğinden düşünüpte attığı yok
tavrım ne olmalı önerilrinizi bekliyorum

bnce takılm a canım öle seyelrle yıpratmayın bırbırnızı oluruna bırak bnce sen at ama kesme msjlarını

bişey demiyorum zaten kızma küsme yok ama ne bilim ister istemez canım sıkılıyor

benim eşimde hacı yemek hazırmı yada müdür ben gec gelecem yemegi siz yen der

galiba herşey evlenmeden önce daha güzel ve heycanlı:1hug:

:1hug:BİZ BAYANLARI NASIL MESAJLA:asigim:R HEYECANLANDIRIR ARKADAŞLAR
KOCİŞLERİMZDEN NASIL MESAJLAR ALIYORUZ
BENİM KOCİŞ OLE MESAJ YAZAAN BİRİ DEĞİLDİR YA SİZNKILER

belki inanmasi guc gelicek ama esimle gun boyu enaz 50 mesaj atariz birbirimize ikimizin telefonu birbirine bedava oyuzden tabi bukadar cok bunlarin icinde enaz 10 tanesi cinsel icerikli olur heyecan verici dediniz tarzdan detayida bana kalsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…