Biz bayanlar ne kadar da duygusalız:(

bazen okuyorum da sanki kocalarından başka hayatları yok

herşeyleri hayatları bütün dünyası koca

ee böyle olunca da koca da gerekeni yapıyor ve kılını kıpırdatmıyor bu kadar basit

kocam asla benim için vazgeçilmez değil bütün hayatım onun etrafında da değil:19: ama insanın çocukları olunca tek kendini düşünemiyorsun kendi adına karar veremiyorsun.beni anne olanlar daha iyi anlar:31:şimdi diyeceksiniz erkek niye düşünmüyor o düşünmesin bende düşünmeyeyim e ne olacak bu çocukların hali.zaten kadınlarda dayanabildikleri yere kadar dayanıyorlar bir yerde sabır taşıyor içinde kafasında herşey bitiren kadını da kimse tutamaz.benim için böyle en azından:31:

bence sebebi bakirelik en azından benim için öyle. benimlede eşimle sorunlarım oldu boşanmayı bile düşündüm bazen hala düşünüyorum. ama öyle bir toplummumuz var ki bakireliğe çok önem veriliyor bu yüzdende dizimizi kırıp oturuyoruz. düşünüyorumda ben şimdi boşansam yeniden evlenmeye kalksam bu bakirelik mevzusu hep ayağıma takılacak bana engel olacak??? dulum diye çoğu erkek beni istemeyecek ya da faydalanmaya çalışıcak haksız mıyım sizce kızlar????

farkediyorum da bütü açılan topiklerde hep eşini kaybetme korkusu olan 'BAYANLAR' neden bir erkek eşini kaybetmekte korkmuyo hep kendinden emin hep çaba sarfetmeyen gezen tozan dileği yerine getirilen taraf.. anlamıyorum biz kadınlar neden bu kadar yıpranıyoruz hayatın her döneminde bir çaba içindeyiz..burda bütün topik açanların konusu hep eşleri için verilen çabanın sonuç vermemesi yada kadınn bu yüzden yıpranması çok üzülüyorum çok..
çok nariniz.. hep bir beklenti, hep bir adım geri kalmışlık. anlam veremiyorum kılını kıpırdatmayıp ilgi gören erkekler ne şanslılar..

çok dogru yaa sadece bu konuda degil her konuda aşırı duygusalız :)

bu duygusallıgı en aza indirgedim ben kendi hayatımda
işte küçüklükten beri kafaya sokuluyor bir şekilde erkek nederse iyider dogru der falan filan yıgınla şey en basiti annelerimiz bile daha küçük yaştan başlarlar çeyiz hazırlamaya falan dişiyiz ya.

bence sebebi bakirelik en azından benim için öyle. benimlede eşimle sorunlarım oldu boşanmayı bile düşündüm bazen hala düşünüyorum. ama öyle bir toplummumuz var ki bakireliğe çok önem veriliyor bu yüzdende dizimizi kırıp oturuyoruz. düşünüyorumda ben şimdi boşansam yeniden evlenmeye kalksam bu bakirelik mevzusu hep ayağıma takılacak bana engel olacak??? dulum diye çoğu erkek beni istemeyecek ya da faydalanmaya çalışıcak haksız mıyım sizce kızlar????

ya vallahi kadının düşmanı yine kadın diye boşuna dememişler...
dul oldugun için sadece erkekler degil kocalarını kaybetmekten korkan kusura bakmayın ama salak kadınlar bile aman dul bu uzak durun diyecekler.
yani kadın kadın tamam duygusal bilmem ne falan filanda sonuçta bende bi kadınım hakaret olarak algılamasın kimse ama işine gelince canavar kesilende yine kadın..o yüzden bunu sadece erkek olarak algılamayın bence çünkü bakire olmayan kadına kötü bakan erkeklerin yanında kadınlarda var.

peki o toplum sen evinde huzursuz olunca,istemediğin bi adamla aynı hayatı paylaşınca alkışlıyor mu seni

neden başkaları için kendi hayatını mahvediyorsun

hep öyle değil mi zaten etraf ne der , ailem kızar , çocuklarım için nedense bunları düşünen bir tek kadınlar erkeklere bi şey olduğu yok

bu hale getiren de bizleriz ne yazık ki

Ne kadınlar biliyorum okadar şey çekipte kılını kıpırdatamayan

Sebeplerini sayayım

* ekonomik özgürlük
* şiddet
* aileden destek görememe
* boşlukta kalırım korkusu
* elalem neder

oysa öyle kadınlarda görüyorum ki
40 yasından sonra güzellik sertifikası alıp güzellik merkezlerinde çalışan ,belediyelerin verdiği destekle iş yeri sahibi olan
evlere temizliğe gidip cocuk bakıp ev geçindiren

bence herşey içten gelen birşey bir kadın isterse herşeyi yapabilir emin olun ki erkeklerden daha fazla cesaret sahibiyiz ama bu bastırılma duygusu sizi sardımı oada film kopuyor artık
Sadece biraz zaman biraz cesaret birazda özgüven gerekli ve en önemliside sabır güzel günler sonrasında zaten gelir bu arada dua etmeyi ihmal etmemek lazım

İnsan 2. evliliğinide yapar belki ilkinden cok mutlu olur yada ondan da boşanabilir hayat bu süprizlerle dolu önemli olan herşey beni mi bulur diye söylenip deve kuşu misali kafamızı toprağa gömmemek aslolan geçmişin üzerini toprakla örtmek geleceğe umutla bakmaktır.

Back
X