Biz birbirimize uymuyoruz ama çok seviyoruz

cy2580

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2012
454
1
48
İstanbul
kızlar lütfen fikir verin bana , bundan iki sene önce babamın yanında çalışan biri vardı , zaman içinde aynı işte çalıştığımız için biribirimziden hoşlandık ama açılamadık. bir süre sonra bizim işyerinden ayrıldı . tabi o ayrılınca babam onu yüz üstü bırakan biri gibi görmeye başladı. biz bi şekilde tekrar konuştuk ve sevgili olduk . başlarda herşey çok güzeldi çok iyi anlaşıyoduk ama daha sonra gereksiz kıskançlıklar . sürekli bitmek bilmeyen tartışmalar başladı . bi senedirde ıkı gün ıyısek üç gün kötüyüzdür.fakat hala birbirimizi çok seviyoruz.ama kafam karışık . ben lisans eğitimini yapmış biriyim .oda aksine böle şeylerde hiç gözü yok liseyi zor okumus.Ailem bunu çok sorun yapıcak biliyoruö. bazen düşünüyorum hiç birbirimizi uymuyoruz . yetişme tarzlarımız aile yapılarımız bambaşsürekli tartışıyoruz .annene söyle dıye ısrar etti . o dönemlerde ayrılma noktasına geldik tamam söledim dedim ama şuanda çok pişmanım öle dediğim için . ama beni mecbur bıraktı her akşam ağlayarak uyuyodum. bırakakmamda gerçekten seviyorum oda beni seviyo . ayrılırsak kahrolur bi akıl verın

Bir takım olumsuzluklar var ama seviyorum demişsin, yazdıklarından anladığım kadarıyla sende durumdan pek emin değilsin. Önce kendi duygularını netleştir, artılarını eksilerini tart ve bu insanla yoluna devam edip edemeyeceğine bak. Sonra ailenle de durumu paylaşırsın. Ama bana pek sağlıklı gibi görünmedi ilişkiniz.

yorumun için teşekkürler . bana bazı davranışlarından dolayı kafam karışıyor bişeyi sinirlenince kırıcı oluyo ama işte çok ta seviyorum . bırazda vicdanlıyım galiba :)

bu kadar çok uyumsuzluk varken aşk herşeyi affeder mi diyorsun?
sonrasında çekeceklerini görmek için yaşamana gerek yok..satır satır yazabilirim sana..

seninki sevgi değil bağımlılık... insan kendine zarar veren şeyden vazgeçmiyorsa ancak bağımlı
olmuş demektir..

herşey ortada aslında....
bunlar tabi aşılacak şeyler...
ama çok yıpranırsın bu gidişle...
değermi değmezmi sen karar verebilirsin buna ancak...

ailen zaten istemez bunu biliyorsun
aile yapınız, kültürünüz v.s. farklı olduğunuda biliyorsun
çoğunlukla atışma halindesiniz
tek olumlu kısım seviyor olmanız
inan bana ilk 3 madde sonuncuyla yavaş yavaş eritecek cinsten
sonunda güllük gülüstanlık olacak gibi durmuyor bu ilişki
2-3 sene daha giderse anca
o zamanda geçirdiğim yıllara yazık keşke önceden bitirseydim dersin

Sonunuz mütemadiyen ayrılık...
Sadece şu an uzatmaları oynuyorsunuz... :26:

Son düzenleyen: Moderatör:

neyapacağımı bilemez oldum onun yıpranmasını uzulmesini isteiyorum , onun bana olan sevgisi saplantı oldu sanki

herşey ortada aslında....
bunlar tabi aşılacak şeyler...
ama çok yıpranırsın bu gidişle...
değermi değmezmi sen karar verebilirsin buna ancak...

dediğin gibi aşılabilir ama şu bı buçuk senede bile okadar çok yıprandımki , ama onu kırmak en son istediğim şey , ayrılıktan falan konu açıldığında yapamam sen olmadan diyor ağladığına kaç kere sahit oldum , duygularının samimiyetinden çok eminim ama ailem sorun

oda aynı şeyi sölüyo evlenemedikçe soğucaz herşeyden diyor , evlenemediğimizden böleyiz diyo

başkalarını düşünürken hep kendim üzlüyorum , farkındayım ama nasıl sölerim onu bilemiyorum,tek istediğim üülmesin o benden vazgeçsin

oda aynı şeyi sölüyo evlenemedikçe soğucaz herşeyden diyor , evlenemediğimizden böleyiz diyo

a bu laflara hiç inanma
erkekler öncesinde nasılsa evlendikten sonra üstlerine 10 daha ekleyip daha kötü olurlar

bunu yazdım başlığı görünce durdum
ne kadar akıllı bir kızsın, sırf kalbini değil aklınıda kullanıyorsun ilişkinde
"birbirimize uymuyoruz" evlenmeden bunu fark eden çok kız yok etrafta eminim sen doğru bir karar vereceksin

Benim durumum da nerdeyse seninkiyle aynı eğitim durumu hariç , eğitim felan uyumlu ama aile, kültür, yapı bunlar uymuyo ve biz de 2 gün iyiysek 5 gün aramız bozuk. Ve ayrılıcz galiba bikaç gün içinde çünkü mantıklı değil bu ilişki onu çok seviyorum ama olmuyo. Aynı şekilde sinirlendiğinde ağır şeyler söylüyo ama sen kendinden fazla kimseye önem verme

Evlenmeden diline hakim olamıyorsa evlenince hiç olamaz.Canım aklın yolu birdir sen yaşayarak göreceksin zamanla soğucaksın bir yerden ucundan birşeyi uymalı ki sevginiz ayakta kalsın

Allahım ya şu an kendimi çok bilmiş hissettim,ayrılmak istesen bırakmaz ölüyorum ,bitiyorum der.(Adam da egosu kırıldığı için sevdiğini sanar. )
Saf kız inanır çok seviyor sanar, binbir hengame ile evlenilir.
Sonra ah kafam vah kafam ben ne yaptım denilir.
Aşk yok sevgi yalan(Bunları gerçek anlamda yaşabilen insan çok azdır.).Bunlar geçiçi şeyler.Bir ömür pişmanlık yaşamaktansa lütfen gerçekten sizinle uyumlu birini sevin,sevmeye çalışın.

Son düzenleme:

akıllı bir kız olduğumu düşündüğün için çok teşekkür ederim yorumuun içinde teşekkürler ama bende korku oldu , bundan sonra hayatımda biri olursa daha kötü olursa diye ,umarım doğru bir kara verebilirim.

Evlenmeden diline hakim olamıyorsa evlenince hiç olamaz.Canım aklın yolu birdir sen yaşayarak göreceksin zamanla soğucaksın bir yerden ucundan birşeyi uymalı ki sevginiz ayakta kalsın

evet aslında haklısın , geçenlerde trafik benim yanımda küfür ediyor.bende rahatsız oluyorum her defasında dedim annenin babmın yanındada sen bölemisin dedim, sinirlen,rsem ederim dedi,ozaman ailenin yanında et benim yanımda etme dedim bende , aslında çok iyi bir insan ama nebiliyim, evlilik bu riskede atamam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…