- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
Bir de burda toplanalm dedk kizlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamm hayırlı olsun canım yeni topik:) Kızlar gelememiş daha buraya :) etiketle herkesi etiketle toplansilnlar :)Hadi gelin buraya
Hepsine mesaj attim:)gelirler.Selamm hayırlı olsun canım yeni topik:) Kızlar gelememiş daha buraya :) etiketle herkesi etiketle toplansilnlar :)
Hosgeldin tatlim. Bat ne zaman neler yapiyonBende geldim kizzlaaarr :)))
30 haziran bat .. Aslinda artik benimde hicbirsey yapasim yok. Adetim 10 gün sürdü .. Progestan vermisti duzenlesin adetimi diye ama erkwn oluyorm uzun sürüyor filan bu ay progestan kullanmayacagim. İnofolic ve glukofen kullaniyrm. Ramazan oldugu icin pekte ümitli degilim bu ay :) sen neler yapiyorsn ?Hosgeldin tatlim. Bat ne zaman neler yapiyon
Ben de hicbisi yapmayo düşünmüyorum. Hatta ovulasyon bile yapmasam mi diyorum. Bilemedm. Bat 8 temmuz.30 haziran bat .. Aslinda artik benimde hicbirsey yapasim yok. Adetim 10 gün sürdü .. Progestan vermisti duzenlesin adetimi diye ama erkwn oluyorm uzun sürüyor filan bu ay progestan kullanmayacagim. İnofolic ve glukofen kullaniyrm. Ramazan oldugu icin pekte ümitli degilim bu ay :) sen neler yapiyorsn ?
Ovulasyon benden gecmis midir canim ya ? Bi karar veremedim. Adetliykende almayi unuttum. Duzenli iliskin varsa yapma canim. Bana biraz stresli geliyor unutma gibi imkanin yok devamli ugrastigin icn. Ama duzenli iliski olmayanlar icin mantikli :)Ben de hicbisi yapmayo düşünmüyorum. Hatta ovulasyon bile yapmasam mi diyorum. Bilemedm. Bat 8 temmuz.
Ovulasyon gecmemistir canim. Ovulasyondan 14 gun snra adet olunuyo ya. Senin 14ten fazla var. BolboldegerlendirOvulasyon benden gecmis midir canim ya ? Bi karar veremedim. Adetliykende almayi unuttum. Duzenli iliskin varsa yapma canim. Bana biraz stresli geliyor unutma gibi imkanin yok devamli ugrastigin icn. Ama duzenli iliski olmayanlar icin mantikli :)
Tamam o zaman bugün aliyorm . kac gunde gelir acaba ?,sen hangi marka aliyordun ?Ovulasyon gecmemistir canim. Ovulasyondan 14 gun snra adet olunuyo ya. Senin 14ten fazla var. Bolboldegerlendir![]()
Canim marka hatirlamuyorum da ecAneden almstm. Zelihaya attim msj . Gelir o. Hamile derken km var bizden hamile. unuttuklarim olabilir.@ZelihaGencer nerdrsin canim. Diger kizlar nerde ? Hamile olanlarada msj attin mi canim ?