Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Buraya her girdiğimde çok duygulanıyorum ya hamileyken hamile olana kadar neler neler konuştuk şmdi bir ay sonra kızım yaşına girecek şükürler olsun Allahım olmayan herkese nasip eylesin inşallah
yaa dimi ne günlerdi ama kafayı yemiştik :)) ben bi süre ara verdim kk ya sonra tekrar gireyim dedim şifremi hatırlayamadım yeni üyelik açtım şimdi arada bakıyorum bebiş hasreti depreştikçe
aaa maşallah çok sevindim canım baya eskiyi okumuşum ben demekki ya da başkasıyla karıştırdım belkide hamilesin dua et banada nolur adım selin adımla dua edersen mübarek günlerde çok mutlu olurum bizim hala olmadı son çare aşılama dedik ama hayırlısı
Canim ocakta dusuk yaptim. Yeni aslinda.sonra 1 kez adet oldum ve simdi 3 aylik hamileyim. Evet canim hatirladim. Benimde esimde varikosel vardi ameliyat oldu doktor 6 ay icinde bebek olabilir dedi ve 6. Ay hamileydim şükür. dua ederim canim etmem mi hic. Herkese ediyorum. Sana ozel edicem. Sen de bursaliydin dimi
Canim ocakta dusuk yaptim. Yeni aslinda.sonra 1 kez adet oldum ve simdi 3 aylik hamileyim. Evet canim hatirladim. Benimde esimde varikosel vardi ameliyat oldu doktor 6 ay icinde bebek olabilir dedi ve 6. Ay hamileydim şükür. dua ederim canim etmem mi hic. Herkese ediyorum. Sana ozel edicem. Sen de bursaliydin dimi