- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Konu sahibi arkadaş kızın küçük, ama kızın 8-9 yaşlarında olsa her şeyin daha bir farkında olacaktı. Arkadaşımın kızı 9 yaşında 1,5 senedir ayrılar. Babası aynı semtte d.gününde bile aramadı. Başkası ile evlenmiş üvey oğlu var. Bir kere bir haftalığına kızını yanına aldı sadece. Bu süreçte kız babam başkasının çocuğuna babalık yapıyor bana yapmıyor demiş, görmüş yaşayışlarını üvey oğluna nasıl davrandığını. Annesine sen benim hem annem babamsın diyor, başkası ile evlen kardeşlerim olsun ilgili bir babam olsun diyor, öyle laflar ediyor ki içim parçalanıyor, arkadaşım da aynı senin gibi üzülüyor ağlıyor neden arayıp sormuyor diye. Öyle şeyler yaşadı ki , kızını babasına karşı hiç doldurmadı. İstesinler halası babaannesi hemen gönderirim diyor ama arayıp sormuyorlar bile. Nafaka vermediği gibi kızına bir ayakkabı bile almamış ihtiyacı varken. Yazıklar olsun böyle insanlara. Bende diyorum kızın en güzel cevabı veriyor, verecek. İnsan kötü biten evliliğin acısını çocuğundan çıkarır mı?
Evlilik bitti arkada bırak, çocuğunu da arkada bırak, mantıkları bu, böyle babaların. Madem niye yaptın o çocuğu? onun günahı ne?
Allah hakedene evlat versin inşallah. Böyleleri baba olmasın.
[/QUOTE]çok kızıyorum böyle sorumsuz babalara .hoş baba demeye bıle sahıt gerekır ya neyse .
adam zaten baba oldugunun bılıncın de bıle degıl .
anlamıyorum nasıl bu kadar taş kalplı olur yaa .
hıc kımse degıl o ,senın kanından canından senın yavrun ya .
bu babalıgı hıssedemeyen adamlara hem kızıyor hem de sasırıyorum .
pekı canım eskı esının aılesı ne dıyor bu duruma ?
yanı anneanneler babanneler torunlara cok duskundur ,hele kı ılk torunsa
yanı babannesı fılan hıc ozlemıyor mu torununu ?
acaba üzüldüğünüzü gördüğü için intikammı almaya calısıyo sizden ilginc cocuğu araya karıstırmak Allah yardmcnz olsn
sağol cnm aslında tam kafamdki sorulardan birtanesini söylemişsin daha önce hep ayrılmıcam kesnlikle diyordu senden acaba sen beni boşadın bende sana böylemi yaparım diyorum düşüncelerim arasında.
evet cnm ama çocuğumuza karşı duyarlıydı duyarlıydı derken pek çalışmazdı babam yada kendi annesinden aldığı paralarla 2 yaşına kadar yanında oldu kızımızn ama çok severdi ilgilinmek isterdi.Evliyken de böyle sorumsuz muydu?((((((
aynı şeyleri yaşıyoruz..benimde çok zoruma gitti ağladım üzüldüm.
kendime kızdım baba sıfatını haketmeyen birini baba yaptığım için.
ama artık takmıyorum kızıma hem baba hem anne oldum
üzülme canım içinde olmayan bir adamı baba yapamıyorsun malesef.
canım allah yardımcın olsun seninde umarım yavrularımız hayatlarını geri kalan ömründe hep doğdu insanlarla karşılarşılar
biliyorum yapmassın ama sen yinede kzııpda kızına babasını kötü anlatma.
baba nefretiyle büyümesin.
bende ayrılma aşamasındayım ve ikiz bebeklerim var ve çok kötü oldum inanın Allah böyle adamları ıslah etsin inş. insanlıktan nasiplerini almamışlar bunlar..inş. sizde kızınızda bu zor dönemleri çok çabuk atlatırsınız
1 yıldan fazla oldu eşimle ayrıldık resmi olarakta 8 ay eve bu bir yıl içinde 3 kez gördü kızımızı toplasan 4-5 saat etmez oda ve 5 aydır 1 kez aramadı benm melek yavrumu boşanmayı ben istedim çünkü ne ararsan ver kendisinde ama buna rağmen birkez bile tartışmam olmadı kendisi ile aslında suratına bakmasam yeri ama para istemiyorum dedim tamam gelmesinde her zaman ama sesinden mahrum etme kızımızı dedim yalvardım nafile ama artık içime sindiremiyorum biri kızımın yanında baba diyicek diye korkuyorum hemen benmde babam var diyor isyan ediyorum benim yavrum ne yaptıda bunu hak etti çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?